| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2010 m. vasario 21 d. 22:39:39
2010 m. vasario 21 d. 22:05:25
Jonines krikščioniška šventė?
o tai ne?
Visada galvojau, kad ne. Paieškojau internete, tai sutapatinta su jonu krikštytoju, bet švenčiama kaip iki krikščionizmo. Nėra ji krikščioniška, tik krikščioniai ją sau prisiskyre
2010 m. vasario 21 d. 21:40:10
Jonines krikščioniška šventė?
o tai ne?
2010 m. vasario 21 d. 21:01:24
O dabar prašau paaiškinti vaikščiojimą vandeniu
! : )
_ _ _
Kitiems: argumentai jūs argumentai... Nu ar rimtai neužtenka smegenų suvokt, jog bet kuri religija kaip tikėjimas pati iš savęs nereikalauja jokių mokslu ir logika pagrįstų paaiškinimų, ir kad rašliava, bent didžioji jos dalis — ištisinė simbolių sistema? Yra labai didelis skirtumas tarp to, kas yra religija ir to, kaip ji panaudojama. Ir šiuo atveju manipuliacijos religiniais įsitikinimais, jos istorinė, politinė, socialinė reikšmė yra jau atskiras klausimas.
Ir mažiau Dano Browno skaitykit, aiškiai kenkia.
2010 m. vasario 21 d. 20:36:37
2010 m. vasario 21 d. 20:07:06
Joniniu sventes is vis nesuprantu. Kitose salyse tokios nera. Nes turbut ten niekas nesvente Rasu sventes ta svente tik baltai, todel mum ir uzmove Jonines. Bet argi per jonines kas eina i baznycia? Ne jie svencia kaip protveiai svesdavo rasas (sokinejimai per lauzus, sokiai)
2010 m. vasario 21 d. 19:58:49
2010 m. vasario 21 d. 19:57:10
2010 m. vasario 21 d. 19:54:32
2010 m. vasario 21 d. 17:02:41
Na taip logiska, taip lengviau pritaikyti religija pagonimis. bet tada ant kiek tikras tas kristaus prisikelimas ?
Man rodosi jog tai vadinama klinikine mirtimi ? Galbūt ir jam taip atsitiko. Paaiškintų "prisikėlimą".
2010 m. vasario 21 d. 16:51:19
2010 m. vasario 21 d. 16:29:35
Man labai keista del krikscionisku svenciu. Tarkime Velykos. Tai jezaus prisikelimo svente. bet tuo paciu metu pagonims buvo gamtos pabudimas ar kazkas pan. Turbut visos sventes sutampa su pagoniu svestomis sventemis. tai kelia abejoniu del ju autentiskumo, del ju tikrumo.
Logiška, nes lengviausiai buvo ištrinti senasias pagonių šventes, pakeitus jas krikščioniškomis. Tenka pripažinti jog Vatikane sėdeję žmonės buvo velniškai protingi.
2010 m. vasario 21 d. 14:27:31
2010 m. vasario 21 d. 13:33:07
Jo, o nei vienas budistas nėra sutraiškęs vabalo, nei vienas musulmonas nėra susprogdinęs jokio dangoraižio, ir gink Dieve, joks konfucionistas nėra sumedžiojęs stirnos ar nužudęs žmogaus.
2010 m. vasario 21 d. 12:40:49
Hm.. seip kai ejau komunijos (cia mazdaug pries 3 metus) tai tikejau. Bet dabar.. Neee.. ir is viso mane nervina katalikybe. Tik prisikimst kisenes tie kunigai nori ir viskas. Man prie sirdies taip pat yra budizmas. patinka ju isitikinimai. Kiek vienas gyvas daiktas yra dievo dalis ir negalima jo nuskrausti.
ir dar pridesiu. Nenoreciau buti palaidotas pagal kataliku paprocius. Noreciau buti sudegintas ir mano pelenai butu isbarstyti.
Ahem... Šiaip kremavimas yra paprotys, kurį pripažįsta krikščionys. Ir jie irgi jie irgi pripažįsta, kad kiekvienas gyvas daiktas yra Dievo kūrinys ir negalima jo skriausti.
Bet pala, as sakau kad baidausi krikscioniu paprociu? sis Laidojimo budass pripazystamass ne vienos religijos.
o tada kodel krikscioniai tuos dievo kurinius skriaudzia?
2010 m. vasario 21 d. 12:27:22
Hm.. seip kai ejau komunijos (cia mazdaug pries 3 metus) tai tikejau. Bet dabar.. Neee.. ir is viso mane nervina katalikybe. Tik prisikimst kisenes tie kunigai nori ir viskas. Man prie sirdies taip pat yra budizmas. patinka ju isitikinimai. Kiek vienas gyvas daiktas yra dievo dalis ir negalima jo nuskrausti.
ir dar pridesiu. Nenoreciau buti palaidotas pagal kataliku paprocius. Noreciau buti sudegintas ir mano pelenai butu isbarstyti.
Ahem... Šiaip kremavimas yra paprotys, kurį pripažįsta krikščionys. Ir jie irgi jie irgi pripažįsta, kad kiekvienas gyvas daiktas yra Dievo kūrinys ir negalima jo skriausti.
2010 m. vasario 21 d. 00:48:08
2010 m. vasario 21 d. 00:45:22
2010 m. vasario 20 d. 22:38:21
komunija - na taip esu pats ja priemes, net nezinau kodel. Tiesiog mazdaug tas pats kas su mokykla reikia ir eini. Nieks neklause ar nori ar ne ar tau to reikia. Visos krikscionybes dogmos isgalvotos zmoniu, vienu atsaku kunigai gali tuoktis kitu negali (ar cia dievas neapsisprendes buvo? ).
Man kolkas maloniausiai atrodo budizmas jokiu isgalvotu sielu ir pan. Tai tokia gyvenimo filosofija, kuri moko kaip gyventi.
2009 m. gruodžio 22 d. 12:06:43
Alkoholikų problemos slypi ne alkoholyje, o tų žmonių prote ir charakteryje.
Na bet jei nebutu alkoholio tai ir noro nebutu niekas nezinotu apie tai
Jei gryžti prie temos tai mano manymu tiki kiekvienas i KAŽKĄ kitaip nebūtų prasmės. Ir mitai apie dieviškas butybes gyvenančias tarp debesų yra reikalingos.