| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2009 m. spalio 17 d. 12:44:43
Tikiu, kad yra kažkas aukščiau, bet nesuprantu kodėl reikia kiekviena sekmadieni eiti į bažnyčia ir kas mėnesi atlikt išpažinti. Jei Dievas yra, jis žino, kad gailiuosi dėl nuodėmių. Nepatinka man ir bažnytinė aplinka, nenoriu melstis vyrui kabančiam ant kryžiaus. Negaliu pakęst kai kunigas sako ''Dieve, atvesk žydus, pagonius ir kitus nusidėjelius į protą...''
Dievinu,kai sako:''Dieve,išmesk mažuosius emo į šulinį''...
2009 m. spalio 16 d. 16:46:11
2009 m. spalio 16 d. 00:41:15
2009 m. spalio 15 d. 21:32:18
Veidmainystė yra gerai? Hm.
Dėl sulaikymo - įrodymas, kad religija veikia per baimę.
Ai tai tau geriau jei saziningai nuzudytu kanors, nei pabijotu dievo?
2009 m. spalio 15 d. 20:45:24
Be to, stengiesi būti geru iš savanaudiškų paskatų - nori pakliūti į rojų, bijai, kad nubaus dievas ir t.t. - o ne nuoširdžiai. Tad kam tada toks "gerumas"?
Veidmainystė yra gerai? Hm.
Dėl sulaikymo - įrodymas, kad religija veikia per baimę.
2009 m. spalio 15 d. 20:45:12
Jau kad iš savanaudiškų paskatų, tai nebūtinai. Galiausiai svarbu rezultatas.
2009 m. spalio 15 d. 20:35:08
Be to, stengiesi būti geru iš savanaudiškų paskatų - nori pakliūti į rojų, bijai, kad nubaus dievas ir t.t. - o ne nuoširdžiai. Tad kam tada toks "gerumas"?
2009 m. spalio 15 d. 19:40:01
Tikėjimas gerai, jis suteikia vilties, džiaugsmo, ir kaip yra pasakyta, net jei galiausiai nieko nėra, jokio Dievo, tai vistiek nieko neprarandi, nes stengies būti geru ir t.t.
Matau, kad esi susipažinęs su ta vadinamąja Paskalio dilema. Tik nemanau, kad čia rimtas argumentas - šitą mintį galima pritaikyti kone kiekvienam tokio ir panašaus tipo išsigalvojimui. Be to, stengiesi būti geru iš savanaudiškų paskatų - nori pakliūti į rojų, bijai, kad nubaus dievas ir t.t. - o ne nuoširdžiai. Tad kam tada toks "gerumas"?
Kas liečia tikėjimą - tegul jį velniai. Man tai - beprasmis laiko gaišimas, tuščia viltis ir savęs apgaudinėjimas - nedomina. Bet suprantu, kodėl tiek daug žmonių nori turėti tą visagalį, visą žinantį ir neva visus labai mylintį, draugą (mano nuomone - dar ir įsivaizduojamą). Nesuku sau dėl to galvos. Gyvenime yra žymiai įdomesnių ir nepalyginamai vertesnių dėmesio dalykų, negu fantastiniai personažai.
Tačiau kas dėl religijos - nekenčiu visa širdimi. Netoleruoju, griežtai.
2009 m. spalio 15 d. 19:33:37
2009 m. spalio 15 d. 15:53:42
2009 m. spalio 15 d. 11:01:46
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 14 d. 22:35:04
2009 m. birželio 21 d. 10:01:20
si rudeni dievas nebus madingas. : ]]
o is tikro, kas jo stilistas? nors, bendrai pora tukstanciu metu buti populiariausiu tarp debilu nera taip jau ir sudetinga. ex, zyydai.
pabandyk pabuti 2000 metu garsus "tarp debilu".
turbut susidievinai.
2008 m. gegužės 20 d. 18:20:17
man kelia juoka tie kurie sapalioja "tikiu i kazka auksciau" ir pan. kas per baime tiesiog pasakyt: "tikiu i Dieva". gal bijot buti pajuokti arba bijot garsiai pasakyti: "as netikiu i Dieva"? o tikejimas negali tapti mados dalyku. tai per daug gilu pavirsutiniskajai madai.
O as nebijau... ir pasakysiu... Tikiu i Dieva. Tikiu meiles, vilties jega. Tikiu likimu ir siaip visokiais gerais dalykais...
2008 m. gegužės 20 d. 18:06:14
Jei jau apie religijas, tai visiškai netoleruoju krikščionybės.
O tikiu aš į daug ką, išskyrus krikščioniškąjį dievą.
2008 m. gegužės 17 d. 21:19:44
2007 m. spalio 14 d. 02:16:59
2007 m. spalio 13 d. 23:26:15
per ketverius metus kasdieniu treniruociu..
2007 m. spalio 13 d. 23:23:32
2007 m. spalio 13 d. 23:18:59