Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Religija / tikėjimas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
engine_
2007 m. spalio 13 d. 23:15:34
si rudeni dievas nebus madingas. : ]]

o is tikro, kas jo stilistas? nors, bendrai pora tukstanciu metu buti populiariausiu tarp debilu nera taip jau ir sudetinga. ex, zyydai.

Atsakyti
Pasiklydus
2007 m. liepos 21 d. 01:10:59 2011-07-28 03:39:25
.

2007 m. kovo 31 d. 00:28:03
xsena_in_da_house rašė:
man kelia juoka tie kurie sapalioja "tikiu i kazka auksciau" ir pan. kas per baime tiesiog pasakyt: "tikiu i Dieva". gal bijot buti pajuokti arba bijot garsiai pasakyti: "as netikiu i Dieva"? o tikejimas negali tapti mados dalyku. tai per daug gilu pavirsutiniskajai madai.
Į prezidentus !!!!!

Atsakyti
BlueBus
2007 m. kovo 30 d. 22:42:17
xsena_in_da_house rašė:
man kelia juoka tie kurie sapalioja "tikiu i kazka auksciau" ir pan. kas per baime tiesiog pasakyt: "tikiu i Dieva". gal bijot buti pajuokti arba bijot garsiai pasakyti: "as netikiu i Dieva"? o tikejimas negali tapti mados dalyku. tai per daug gilu pavirsutiniskajai madai.

visiskai pritariu

Atsakyti
Irrma
2007 m. kovo 23 d. 22:03:25
xsena_in_da_house rašė:

gerai pasakyta.

2007 m. kovo 23 d. 21:22:10

Atsakyti
faida4ever
2007 m. kovo 23 d. 21:08:02
tikiu i kazka esant daugiau nei mes matom,jei galima prisisaukt dvasias,buti apsestam,vadinas kazkas gi buna,nu ta prasme ir dievas ir setonas,geris blogis... abstrakciai cia kazkaip bet tik tiek,religijos man grieztai nepriimtinos,bet ir neriboju saves(svenciu kaledas ir velykas turbut dar aktyviau nei visi tie besimeldziantys )

2007 m. kovo 23 d. 20:01:44
Stupid_enough rašė:
Irrma rašė:
Kiekvienas turi savo Dievą, kiekvienam jis gali būti skirtingas, bet tuo pačiu ir vienodas kaip ir kitų. Kiekvienas (manau) giliai širdyje tiki, kad yra kažkas aukštesnio.
Pati neišpažįstu nei krikščionybės, nei pagonybės, nei kitų religijų/tikėjimų. Esu šiek tiek neutrali.

giliai sirdyje nebent mirusiu Elviu tikiu ;>

vis dėl to tiki šiek tiek dievas, ar ne?

2006 m. gruodžio 30 d. 11:45:29
hole rašė:
hare_bo rašė:
o kur geris? kur pasaulio grozis ir tobulybes siekimas? manau visa tai galima surasti rytu kulturose, bet tik ne krikschionybej..

šiuo metu vyraujančios rytietiškų ir 'rytietiškų' kultūrų mados suformuotas požiūris.

Tai jau ir religijas priskirsime madai ? Man iš tiesų džiugu, kad Lietuvoje plečiasi žmonių akiratis, žmonės įgyja daugiau tolerancijos kitų žmonių pasirinktos religijos atžvilgiu ir kokie pvz: krišnaitai nėra apšaukiami sektantais. Žinoma, žmonės dar ne tokie drąsūs, kad patys keistųsi, bet bent jau supranta tuos, kurie pasirinko kitokį kelią nei jie.

2006 m. gruodžio 23 d. 15:22:56
hare_bo rašė:
Netikejau nieko, bet uzaugau ir supratau, kad dziaugsmo akimirkoj pasakyta pati elementariausia fraze THANX GOD! yra daug daugiau reikshmingesne nei galvojau...
Tokia pat reikšminga, kaip tarkim: "Šaunios kekšaitės šią naktį pasitaikė" ar "Gerai, kad turėjau papildomą apkabą". False.

Atsakyti
MoHax
2006 m. gruodžio 22 d. 23:41:00
nematau prasmes cia diskutoti apie religija/tikejima. cia kiekvieno asmeninis apsisprendimas. ir nereiketu kaisioti savo tiesos, ir irodineti kad ju tikejimas pats geriausias, ir t.t.

2006 m. gruodžio 22 d. 20:58:34
del stereotipu nesutinku. prisipazinsiu, zavejaus kazkada rytu kultura, bet dbr manes tai nebezavi, Visur visokio blogio ir nesamoniu yra. del tikejimo, tai kazkada taip irgi maniau. Netikejau nieko, bet uzaugau ir supratau, kad dziaugsmo akimirkoj pasakyta pati elementariausia fraze THANX GOD! yra daug daugiau reikshmingesne nei galvojau...

2006 m. gruodžio 22 d. 20:41:32
hare_bo rašė:
o kur geris? kur pasaulio grozis ir tobulybes siekimas? manau visa tai galima surasti rytu kulturose, bet tik ne krikschionybej..

šiuo metu vyraujančios rytietiškų ir 'rytietiškų' kultūrų mados suformuotas požiūris.

hare_bo rašė:
Tiket juk kazkuo reikia.. dbr atramos ieshkau savo susikurtoj religijoj, kurioje visko po bishki, bet man norisi tikrumo kazkokio.. va..

kas sakė, kad 'tikėt kažkuo reikia'? nemanai, kad tikėjimas kažkuo,tik todėl,kad taip reikia,nieko gero neduoda?

aš pati netikiu į jokį dievą,bet man įdomu nagrinėti įvairių religijų šventąsias knygas,lygiai kaip galiu klausytis ir kunigo pamokslų...juk kiekvienas juos gali interpretuoti savaip, atrasti savas tiesas. vistik vien tuose,regis,elementariuose dekalogo įsakuose visi pasaulio išminties pagrindai sudėti.

Atsakyti
Helirin
2006 m. gruodžio 22 d. 20:15:32
Pinkeer rašė:
Tataigi ar kada susimastete kas itakoja jusu tikejima ar jus tikite i Dieva ar i Setona ar dar i ka??

netikiu niekuo...seip visai neseniai pastebejau, kad kalbos apie Dieva mane erzina...niekas neirode, kad Dievas yra tj kodel tureciau tiketi kazkokiu neiaiskiu dalyku...

2006 m. gruodžio 21 d. 20:02:58
Geriau jau kažkuo tikėti, nei netikėti niekuo. Man popiežius paulius 2 patiko, dabartinis visiškai ne.

Atsakyti
Xpo
2006 m. gruodžio 21 d. 19:19:45
dingusi_kazkur rašė:
Susidaro toks gana įtikinamas vaizdas, kad krikščionybė atsirado tada, kada jos labai reikėjo. Sugriauti Romos imperijai, suvienyti žmones, išvaduoti žmones.
Krikščionybė atliko vienytojos vaidmenį, ko žmonėms trūko.
1)Ar Romos imperiją reikėjo sugriauti? Argi prie to prisidėjo krikščionys?
2)Suvienyti - išvaduoti: iš ko?
3)Krikščionybė neatliko vienytojos vaidmens. Pvz. Romos imperijoje jai buvo ilgokai priešintąsi. (iki 4 amžiaus). Patys krikščionys tikrai jau ne vienytojai. Pasidomėkite Viduramžiais.

Atsakyti
Sviesa_tunelio_gale
2006 m. gruodžio 20 d. 20:32:35
netikiu nei dievu nei šėtonu.nes tai yra nesąmonė.ir reiktų pamokyti tą kuris nusprendė kad egzistuoja toks tipo dievas ir per kurį bobutės bažnyčiose atiduoda visą savo pensiją.žodžiu esu prieš religijas.ir noriu išsižadėt savosios oficialiai,bet ten daug popierizmo.

2006 m. gruodžio 20 d. 20:14:55
Manau, tikejimas tikrai reikalingas zmonijai (nors pati nesu tikinti... ), bet perzvelgus istorija puikiai matyti, kad zmones naudojosi kitu zmoniu tikejimu ir religija kaip pretekstu karams ar savo naudos siekimui... Gal jei to nebutu buve, dabar butu daugiau tikiciu zmoniu. Jei kalbam grynai apie Dieva. O as pati vis tik nuo religijos atsiriboju.

2006 m. gruodžio 20 d. 15:38:01
Xpo rašė:
ice_dream rašė:
Kalbant apie krikščionybę... Na, švelniai tariant, nors kiek išmanant istoriją tuo tikėti sunku.
Hm. Kuom? Čia taip sunku tikėti krikščionybe?

Na, jei jau apie tai kalbant.
Susidaro toks gana įtikinamas vaizdas, kad krikščionybė atsirado tada, kada jos labai reikėjo. Sugriauti Romos imperijai, suvienyti žmones, išvaduoti žmones. Argi negerai valdyti krikščionis [tikrus krikščionis]. Juk jiem negalima meluoti, vogti, žudyti ir pan. Lyg idealios visuomenės modelis.
Krikščionybė atliko vienytojos vaidmenį, ko žmonėms trūko.

2006 m. gruodžio 18 d. 14:11:48
didziausia beda, kad krikschionybe paremta kancia.. kristus kentejo, tai ir visas pasaulis turi kenteti, kad atpirktu kazkokias nuodemes... "per kancias y zvaigzdzes" nieko nera baisiau... o kur geris? kur pasaulio grozis ir tobulybes siekimas? manau visa tai galima surasti rytu kulturose, bet tik ne krikschionybej.. ar atkreipet demesy, kad kr. ysakymuose tik skelbiama ko negalima daryti? mane visi tie NE NE NE windo, jej kas pakoreguotu shiek tiek krikschionybe ir ja pritaikytu shiuolaikiniai visuomenei, nebeburbeciau ir ishpazinchiau kristu. Tiket juk kazkuo reikia.. dbr atramos ieshkau savo susikurtoj religijoj, kurioje visko po bishki, bet man norisi tikrumo kazkokio.. va..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Evanescence Evanescence
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 5437
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 229174