| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2007 m. spalio 13 d. 23:15:34
o is tikro, kas jo stilistas? nors, bendrai pora tukstanciu metu buti populiariausiu tarp debilu nera taip jau ir sudetinga. ex, zyydai.
2007 m. liepos 21 d. 01:10:59
2007 m. kovo 31 d. 00:28:03
man kelia juoka tie kurie sapalioja "tikiu i kazka auksciau" ir pan. kas per baime tiesiog pasakyt: "tikiu i Dieva". gal bijot buti pajuokti arba bijot garsiai pasakyti: "as netikiu i Dieva"? o tikejimas negali tapti mados dalyku. tai per daug gilu pavirsutiniskajai madai.
2007 m. kovo 30 d. 22:42:17
man kelia juoka tie kurie sapalioja "tikiu i kazka auksciau" ir pan. kas per baime tiesiog pasakyt: "tikiu i Dieva". gal bijot buti pajuokti arba bijot garsiai pasakyti: "as netikiu i Dieva"? o tikejimas negali tapti mados dalyku. tai per daug gilu pavirsutiniskajai madai.
visiskai pritariu
2007 m. kovo 23 d. 22:03:25
gerai pasakyta.
2007 m. kovo 23 d. 21:22:10
2007 m. kovo 23 d. 21:08:02
2007 m. kovo 23 d. 20:01:44
Kiekvienas turi savo Dievą, kiekvienam jis gali būti skirtingas, bet tuo pačiu ir vienodas kaip ir kitų. Kiekvienas (manau) giliai širdyje tiki, kad yra kažkas aukštesnio.
Pati neišpažįstu nei krikščionybės, nei pagonybės, nei kitų religijų/tikėjimų. Esu šiek tiek neutrali.
giliai sirdyje nebent mirusiu Elviu tikiu ;>
vis dėl to tiki
2006 m. gruodžio 30 d. 11:45:29
o kur geris? kur pasaulio grozis ir tobulybes siekimas? manau visa tai galima surasti rytu kulturose, bet tik ne krikschionybej..
šiuo metu vyraujančios rytietiškų ir 'rytietiškų' kultūrų mados suformuotas požiūris.
Tai jau ir religijas priskirsime madai ? Man iš tiesų džiugu, kad Lietuvoje plečiasi žmonių akiratis, žmonės įgyja daugiau tolerancijos kitų žmonių pasirinktos religijos atžvilgiu ir kokie pvz: krišnaitai nėra apšaukiami sektantais. Žinoma, žmonės dar ne tokie drąsūs, kad patys keistųsi, bet bent jau supranta tuos, kurie pasirinko kitokį kelią nei jie.
2006 m. gruodžio 23 d. 15:22:56
Netikejau nieko, bet uzaugau ir supratau, kad dziaugsmo akimirkoj pasakyta pati elementariausia fraze THANX GOD! yra daug daugiau reikshmingesne nei galvojau...
2006 m. gruodžio 22 d. 23:41:00
2006 m. gruodžio 22 d. 20:58:34
2006 m. gruodžio 22 d. 20:41:32
o kur geris? kur pasaulio grozis ir tobulybes siekimas? manau visa tai galima surasti rytu kulturose, bet tik ne krikschionybej..
šiuo metu vyraujančios rytietiškų ir 'rytietiškų' kultūrų mados suformuotas požiūris.
Tiket juk kazkuo reikia.. dbr atramos ieshkau savo susikurtoj religijoj, kurioje visko po bishki, bet man norisi tikrumo kazkokio.. va..
kas sakė, kad 'tikėt kažkuo reikia'? nemanai, kad tikėjimas kažkuo,tik todėl,kad taip reikia,nieko gero neduoda?
aš pati netikiu į jokį dievą,bet man įdomu nagrinėti įvairių religijų šventąsias knygas,lygiai kaip galiu klausytis ir kunigo pamokslų...juk kiekvienas juos gali interpretuoti savaip, atrasti savas tiesas. vistik vien tuose,regis,elementariuose dekalogo įsakuose visi pasaulio išminties pagrindai sudėti.
2006 m. gruodžio 22 d. 20:15:32
Tataigi ar kada susimastete kas itakoja jusu tikejima ar jus tikite i Dieva ar i Setona ar dar i ka??
netikiu niekuo...seip visai neseniai pastebejau, kad kalbos apie Dieva mane erzina...niekas neirode, kad Dievas yra tj kodel tureciau tiketi kazkokiu neiaiskiu dalyku...
2006 m. gruodžio 21 d. 20:02:58
2006 m. gruodžio 21 d. 19:19:45
Susidaro toks gana įtikinamas vaizdas, kad krikščionybė atsirado tada, kada jos labai reikėjo. Sugriauti Romos imperijai, suvienyti žmones, išvaduoti žmones.
Krikščionybė atliko vienytojos vaidmenį, ko žmonėms trūko.
2)Suvienyti - išvaduoti: iš ko?
3)Krikščionybė neatliko vienytojos vaidmens. Pvz. Romos imperijoje jai buvo ilgokai priešintąsi. (iki 4 amžiaus). Patys krikščionys tikrai jau ne vienytojai. Pasidomėkite Viduramžiais.
2006 m. gruodžio 20 d. 20:32:35
2006 m. gruodžio 20 d. 20:14:55
2006 m. gruodžio 20 d. 15:38:01
Kalbant apie krikščionybę... Na, švelniai tariant, nors kiek išmanant istoriją tuo tikėti sunku.
Na, jei jau apie tai kalbant.
Susidaro toks gana įtikinamas vaizdas, kad krikščionybė atsirado tada, kada jos labai reikėjo. Sugriauti Romos imperijai, suvienyti žmones, išvaduoti žmones. Argi negerai valdyti krikščionis [tikrus krikščionis]. Juk jiem negalima meluoti, vogti, žudyti ir pan. Lyg idealios visuomenės modelis.
Krikščionybė atliko vienytojos vaidmenį, ko žmonėms trūko.
2006 m. gruodžio 18 d. 14:11:48