Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rock_Boyz (Užblokuotas)
2005 m. birželio 18 d. 21:58:31
Ce tie kur i lietuva turejo atvaryt bet neatvare.....?

Nu zinau kad tie blemba gal kas nori papigei 4 bilietus parduopdu tik 50lt.vienas gal dar kada sugalvos atvaryti galesit nueiti

2005 m. birželio 18 d. 21:43:04
Nzn man whitesnak'ai padare dideli ispudy ...neturiu ju daug dainu . bet turiu still of the night , is this love , looking for love ir crying in the rain .. ta ypac gera =] nereali daina ... viena is megstamiausiu rocko grupiu

2005 m. birželio 18 d. 19:53:16
na tai, kad as visa laika muzikos klausau per kompa, retkraciais tik per aparatura...as whitesnak'u neturiu kompe, tai kai tetis klausos tai tada ir as klausaus o dabar dar pas mane Linux visokiu nesamoniu brolis padares, kad moku ant jo tik nete sedet...gal cia tas zodis ir netiko(prisiverciu), gal geriau butu neturiu laiko, nes istisai sedziu arba prie kompo arba bunu ne namie...

2005 m. birželio 18 d. 17:27:30
Arny rašė:
visai nieko, bet iseina ju pasiklausyt, kai tetis klausos, pati neprisiverciu

Pirma karta girdziu, kad muzika klausyti reikia prisiversti. Juk jei nepatinka - neklausai, patinka - klausai.

2005 m. birželio 18 d. 16:44:05
visai nieko, bet iseina ju pasiklausyt, kai tetis klausos, pati neprisiverciu

2005 m. birželio 17 d. 12:25:46
Vakar suzhinojau, kad neperseniausiai Rudy Sarzo grizho i Coverdale'o Whitesnake'us.

2005 m. birželio 15 d. 19:37:59
Ne soline karjera, o tiesiog buve grupes nariai ishejo ish jo grupes ir sukure projekta "Classic Whitesnake". O jam nieko kito nebeliko kaip priimti kitus narius. Dabar groja kazhkoki jazzrocki, kaip ir Whitesnake pradzioje.

2005 m. birželio 15 d. 19:21:36
O pala, nebezinau nuo kada D.Coverdale pradejo savo soline karjera...? Shiaip kazkaip neklausiau jo paskutiniu albumu....?Hmmm?

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. birželio 14 d. 19:42:19
Na taip, ten idejos nelabai atrasi. Na tiesiog ju paskirtis yra kita. Jie daugiau tokie teikiantys pramoga...

2005 m. birželio 14 d. 18:41:36
as neizvelgiau juose minties.. nepagaunu kampo. siaip kita prasme jie geri. ju ivaizdis nemirtingas, labai grazu. bet vat kazkokios idejos man pasirode, nera. as nematau..

2005 m. birželio 14 d. 13:40:42
Egidijus4 rašė:
SLAMSTAS

Mėgstamos grupės, atlikėjai: Eminem,Depeche Mode,Žygis,50 Cent,Bavarija,Kastaneda,Ozonas,

Kas prakalbo Ir ishvis prashiau, kad rashytu roka klausantys zhmones, o ne komentaru gausumu besirupinantys popsistai. dabar, jauchiu, pasipils keiksmazhodziu krusha

To Laukinis: del klipu ash irgi su tavim nesutinku, nes Whitesnake[/] klipai buvo tikrai nerealus. Mano megstamiausi:
1 Still Of The Night
2 Is This Love
3 Fool For Your Loving
Del to koncerto, tai ash irgi norejau nueit, bet kai suzhinojau, kad ten bus tik naujos dainos, o ne senos geros, tai atshoko fantazija...

2005 m. birželio 14 d. 13:31:29
SLAMSTAS

2005 m. birželio 12 d. 18:41:29
patariru atsisiust: 1. Fool for your loving
2. Still Of The Night
3. Here I Go Again

2005 m. birželio 12 d. 14:30:59
hmm, atsisiusiu ir pazesiu kelis klipus

2005 m. birželio 12 d. 08:49:43
uhh...DefLeppard cia tiek prirasei, kad turbut jau nieko naujo ir nebepasakytum, na su Laukiniu nel;abai sutinku del klipu, pamatytum tu tokius kaip "still of the night" ar "fool for you loving", manau pakeistum nuomone, whitesnake'u sceninis ivaizdis turbut patinka man labiausia is visu to meto ir stiliaus grupiu, ypac Coverdale'o vudesiai su mikrofonu, o ju apranga, tai mano svajone taip jie tikri dinozaurai, tikiuosi dar kolkas nesusitrauks iki drieziuku.

2005 m. birželio 11 d. 08:15:04
nu visai nieko grupe... gera rokely vare, ypac pradzioje... turiu diskografija, bet tik pora kart perklauses esu taij nelabaij daug galiu pasakyt kuris ten albumas geriausias... shiap labiausiai patinka daina still the night... tikraij labai gera... aisqu tie 2 superhitai irgi labaij geri dar labaij patinka than i see you smile. Zodziu gera grupe norecau i koncerta nueit, ciuju butu buve ispudinga bet....

2005 m. birželio 10 d. 10:58:55
ir dar kai kas. LABAI apmaudu kad i lietuva pernai jie taip ir neatvyko o planavau eiti.. lyg ir susirgo vokalistas ar kas ten buvo.. bet man kazkaip pasirode, kad tokioj saly kaip musu mylima lietuvele jis negavo pelno t.y., bilietus nelabai kas ir pirko. juolab, kad pigiausias 80 lt. tokiom zvaigzdem ne tokiose salyse koncertuot...

2005 m. birželio 10 d. 10:55:39
hmm, nu ir prirasei. tingejau skaityt, bet teko
whitesnake, hmm, labai geri. taip pat man labiausiai patinka 'slip of the tongue', kur pora dainu pergrotu ir perdainuotu is anksciau, visos dainos fantastiskos. taip pat 1994 metu 'greatesti hits' kur dainos 'here i go again' ideta kitokia versija, man tokia skamba geriau. taip pat 1987 metu neblogas albumas, siaip man asmeniskai geriausios dainos 'now you're gone', 'judgement day', 'fool for your loving'.. labai geros. hmm, o klipa esu mates tik viena 'is this love'. siaip galeciau pasakyt, kad klipas be rysio. apskritai, tais laikais su klipais reikalai ne kokie buvo, mano maymu. isimtis - gnr klipai.
ir labai gaila, kad dabar jie lyg ir apsnudo.

2005 m. birželio 10 d. 06:13:29
Temą kuriau norėdama sužinoti seno roko gerbėjų nuomonės apie šią grupę. Ji gyvuoja jau daugelį metų, nuolat kinta grupės sudėtis. Šiuo metu dalis buvusių grupės muzikantų sukūrė projektą "Classic Whitesnake", o vokalistas David'as Coverdale'as, turėdamas grupės vardo licenziją ir toliau muzikuoja "Whitesnake", iš senosios grupės padaręs jazz'o ir dar neaišku ko mišinį. Kokiu laikmečiu grupė jums patiko labiausiai? Koks albumas geriausias? Ką manote apie tuometinius klipus, kuriuose moters vaidmenį visada atlikdavo vokalisto žmona? Ką manote apie jų statusą tuometinėje muzikos padangėje? Ką jie jums reiškia dabar? Ką manote apie grupės narius? Mėgstamiausios dainos? Kaip manote, ką jie grotų dabar, jei visdar būtų kartu, ir kas lėmė tokį išsiskirstymą? Ką galvojate apie dabartinę šių grupių muzikinę veiklą?
https://www.glam-metal.com/a_sarzo-whitesnake.jpg
Iš kairės į dešinę: Vivian Campbell, Tommy Aldridge, Rudy Sarzo, David Coverdale, Adrian Vandenberg.
Štai čia yra pavaizduota grupės sudėtis 1984-1990m. Tada jie man patiko labiausiai, na ir žinoma dar 1991m., kai grupėje grojo gitaros virtuozas Steve Vai. Man "Whitesnake" yra ketvirta pagal mėgiamumą grupė. Tai jau labai daug. Dievinu Coverdale'o vokalą. Tokios laiko patikrintos dainos, kaip "Here I Go Again" ir "Is This Love" turbūt visiems žinomos. Negalima pamiršti ir tokių, kaip "Still Of The Night". Ši daina, mano galva yra tikras šedevras. Pradžios ir pabaigos melodija kiek primena "Led Zeppelin" - "Black Dog" melodiją. O tas gitaros griežimas lyg smuiku suvirpina širdį. Geriausias albumas, mano manymu yra "Slip Of The Tongue". "Whitesnake" 84-91 m. turėjo mano galva vienus geriausių gitaristų. Tokie kaip Vivian Campbell, (kuris dabar groja Def Leppard), Rudy Sarzo ir Adrian Vandenberg. "Whitesnake" visiškai atitinka mano mėgiamos muzikos stilių ir mano manymu yra viena geriausių 80's glam hardroko grupių. Tikiuosi atsiras, norinčių padiskutuoti šia tema iš pagrindų.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Apparat Apparat
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
07:38 - Very_crazy_enough
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
07:30 - Very_crazy_enough
$Veikinu su sekme spacex snd sekmingai paleidusi Muska ir zmonija betampant galaktine civilizacija!
09:09 - 4Blackberry
Penktadienis gražus kol kas.
06:54 - Very_crazy_enough
Arba
1.real negrazus zmones
Arba
2.agrastai never nesusirandantys sau poros
Nedadarytumas veikia ir sodina bendra nuotaika.
06:49 - Very_crazy_enough
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
17:35 - 4Blackberry
Gerai, tinka ir man prisidėt.
17:30 - 4Blackberry
Kokie radikalūs kontrastai dienos dainoje šiandieną.
18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 612
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 245456