Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Stupid_enough
2005 m. birželio 21 d. 15:14:13
esu tik su norvegu kalbejusi, ebt viskas normal, nes einu i RW chata, tai kazkokie bendri interesai buna ir siep smagu, nepasitaike iskrypeliu ar pan., turiu tokia 39 metu namu seimininke Take That fane nereali, jauciu per dienas prie interneto sedi, vaikus du didelius turi, seip tokai maloni, smagu kartais pakalbeti

2005 m. birželio 21 d. 15:06:56
viva-ice o kokiam ciate cia su tuo suomiu?

2005 m. birželio 19 d. 21:28:21
SUMagnolija41 vaje koks ten zuikis bet visdelto jie arciau lietuviu kulturos (as bendrauju su suomiais) negu pvz tos yra italas, jau toks saldenybe, jau toks cukrelis, kad net bloga kartais pasidaro...visada vadina madam, tai pasijauciu kaip 40 metu o su vienu suomiu, tai taip lengva ir visai linksma bendrauti..perdauk nesiskiria nuo lietuviu....viena kartai taip jis toks atviras buvo, papasakojo tokiu dalyku (nieko poslo jei ka), tik idomu kiek buvo isgeres, bo jie chate vos ne visi vakare buna drunk...jei kai pradedu kalbeti ten ir daug kad sneka angliskai, tai reiskia kad gerokai ikause

2005 m. birželio 19 d. 18:54:34
viva-ice cia tai jau tiesa su danu susirasinejau ilgai gal puse metu.tas tai tilenis nerealus budavo . poto smegeneles supuliavo... pradejo svaigt nesamones kad 75 procentai danu smaukosi, kai pasakiau kad nenoriu su juo daugiau susirasinet ,tas po kokio menesio parase kad labai ilgai verke ir kad manes pasiilgo.. keisti tie skandinavai..

Atsakyti
viva-ice
2005 m. birželio 19 d. 18:46:03
something_spesha rašė:
o siaube nuejau as i ta www.everykindofpeople.com tai is kart 20 laisku... nespejau nei susigaudyt ir visi kazkokie istwirke arabai norintys emailu, msn ir nuotrauku.. brrr... apie visokius sexus svaigsta /

tai ieskok kokiu suomiu ar estu ir neteks patirti tokiu dalykeliu.....tik problema bus juos prakalbinti jei neislenke keliu alaus bokalu

2005 m. birželio 19 d. 18:32:08
Dolante nu nzn bet as bele lb daug fainu zmoniu sutikau chatose. nu aisku yra rizika nzn ar cia apsimetineja ar pan.. bet siaip man patiko

Atsakyti
Dolante
2005 m. birželio 19 d. 18:17:28
Gerai dauguma pastebėjo, jog chat'uose labai sunku susipažinti su normaliais žmonėmis.

2005 m. birželio 19 d. 17:33:35
kazkada nemirtingas buvo sum 41 chatas kazkur yra www.sum41.com reikia susirast o siaip patogiausias tai msn messenger

Atsakyti
Oterro
2005 m. birželio 19 d. 17:30:43
Siep, spesha, yra toks www.playdo.com , ten kaip chatas, ir su uzsenieciais.

Atsakyti
something_spesha
2005 m. birželio 15 d. 17:51:15
bet cia tos hario poterio draugytes ;/

2005 m. birželio 13 d. 16:28:30
man patinka vienas angliskas chat'as ten galima pabendraut su paaugleis is viso pasaulio ir zmones visai draugiski tai www.emma-watson.org

2005 m. birželio 12 d. 18:43:08
curious_girl rašė:
www.popdirt.com (ten toks mini chat'as yra)
www.americansingles.com

bet visdelto geriausias yra yahoo messenger....ji galima parsisiust is https://messenger.yahoo.com ...nu cia mano nuomone...

2005 m. birželio 12 d. 18:43:08
Chatas visur blogis,siulyciau kokius nebent angliskus forumus,va ten tai tikrai imanoma surast kazka padoraus....

2005 m. birželio 12 d. 18:32:40
Atsimenu kažkada tame everykindofpeople apsimetinėjau amerikiete.
Aišku, žinučių begalė buvoLOL
Mano vardas buvo Valentine Jones, gyvenau St. Louis'e, man buvo 20 metų, dirbau greito maisto restorane, alga neatsimenu kiek Dar kažkam fotkę siunčiau iš google ištrauktą Po to per naujuosius į Los Angeles žadėjau važiuot. Kažkam taip rašiau..
Labai faina apie orą būdavo kalbėt. Viename puslapyje buvo tiesiogiai kamera iš St. Louiso ir rodė koks oras. Smagu buvo, bet nusibodo.

Ai, kad tie užsieniečiai - "ligoniai", kaip mano mama sako. Kalbi kalbi ir dingsta vėliau. Vat pastebėjau, kai pati užkalbini kokį ir iniciatyvą rodai, tai nieko neišeina.
Tai tiek..

2005 m. birželio 12 d. 18:20:56
Mirtis rašė:
something_spesha rašė:
o siaube nuejau as i ta www.everykindofpeople.com tai is kart 20 laisku... nespejau nei susigaudyt ir visi kazkokie istwirke arabai norintys emailu, msn ir nuotrauku.. brrr... apie visokius sexus svaigsta /

vajėzau, aš irgi keletą kartų lankiausi. ten daugiausiai eina turkai. ir šiaip arabai.
mano padarytos išvados:
1) jie visi per geros nuomonės apie save
2) retas kuris normaliai kalba angliškai. kai kurie nevengia trumpinti kiekvieno žodžio, kas užknisa
3) intelektalesnių žmonių ten nedaug, tačiau tarp lietuvių tokių tikrai nemažai!
4) daugybė pasiūlymų ištekėti, ir komplimentų, kad "you're the most beautiful girl I've ever seen"
5) prasta atmintis: klausinėja keliskart to paties
6) nemokėjimas apsiginti, ir pikti atsakymai juos priverčia vartoti nebent tokius "perliukus" kaip "fuck you bitch"

na, ir taip toliau... kada nors, jei netingėsiu, papasakosiu labai juokingą istoriją-komediją su vienu iš tokių.

p.s. niekada tokiems neduokite savo msn! na, nedaug yra ten normalių pašnekovų, bet vis tik...

ai, aš ten porą labai fainų žmonių radau. LABAI fainų.

as sakau jiem kad neturiu ;] bet kokie trenkti nemate net manes ir svaigsta bele kiek..

2005 m. birželio 12 d. 18:08:57
kazkada su friende cocaine priputem arabu tiems uzsienieciams seip for fun, bet greit atsibodo, LOl prisimenu vienam amerikonui parodziau RW fotke ir pasakiau mano bf, zvengem visa nakti paskui
jezau kokai as negera

2005 m. birželio 12 d. 18:06:53
As tai su uzsenieciais msn bendrauju daug maziau visokio jovalo ir seip

Atsakyti
Mirtis
2005 m. birželio 12 d. 18:04:07
something_spesha rašė:

vajėzau, aš irgi keletą kartų lankiausi. ten daugiausiai eina turkai. ir šiaip arabai.
mano padarytos išvados:
1) jie visi per geros nuomonės apie save
2) retas kuris normaliai kalba angliškai. kai kurie nevengia trumpinti kiekvieno žodžio, kas užknisa
3) intelektalesnių žmonių ten nedaug, tačiau tarp lietuvių tokių tikrai nemažai!
4) daugybė pasiūlymų ištekėti, ir komplimentų, kad "you're the most beautiful girl I've ever seen"
5) prasta atmintis: klausinėja keliskart to paties
6) nemokėjimas apsiginti, ir pikti atsakymai juos priverčia vartoti nebent tokius "perliukus" kaip "fuck you bitch"

na, ir taip toliau... kada nors, jei netingėsiu, papasakosiu labai juokingą istoriją-komediją su vienu iš tokių.

p.s. niekada tokiems neduokite savo msn! na, nedaug yra ten normalių pašnekovų, bet vis tik...

ai, aš ten porą labai fainų žmonių radau. LABAI fainų.

2005 m. birželio 12 d. 17:58:55

2005 m. birželio 12 d. 16:01:56
shiaip tai as bendrauju su uzsenieciais.susirasineju per neta.reik moket anglu kalba neblogai ir gali varyt i gera chata.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Secret Garden Secret Garden
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1227
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 100369