Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 67891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bulleTz
2007 m. gegužės 6 d. 20:42:55
Perku originalus taciau neturiu ju daug.Dar vienas geras dalykas yra nusipirkti licenzini irasas.Vistiek paremi atlikejus, o ir kaina zymiai skiriasi.Originalus cd tvers zymiai ilgiau nei susiktas cd-r su 128kb/s kokybe ir prisiminimas didelis , ir relikvija siokia tokia.

2007 m. gegužės 6 d. 10:53:32
MusicalBox rašė:
ar kai kopini diska irgi taip buna?
Na, bent aš jau taip darau, kai iš mp3 noriu pasigamint audio CD. Ten kai pasileidi Nero wizardą būna tokios nuostatos "no pause between tracks" ir "normalize all tracks". Pastudijuok tą Niero - rasi.

Atsakyti
elenioooke
2007 m. gegužės 4 d. 18:25:31
Tik va niekaip nesuprantu, kaip galima pirkti rusiškas kopijas. Kvaila ir apgailėtina.

2007 m. gegužės 4 d. 18:24:14
Parsisiuntimas- tai lyg ir susipažinimas su grupe. jei labai labai patinka, turbūt ir dvejonių dėl originalo pirkimo lyg ir neturėtų būti. Hm, nors kartais visgi gaila būna išleist santaupas, kai žinai, kad viską galima parsipompuoti for free Bet jau pačių pačiausių įrašams nepagailiu.

Tik nesuprantu, kaip galima siųstis lietuvišką muziką. Nu atsiprašau "mylim mylim gravelius, parsisiuntėm visą albumą vakar". Įdomu, kas iš tų Gravelių liks, jei net jų albumams pinigų šykštėsim

2007 m. gegužės 4 d. 12:12:12
ar kai kopini diska irgi taip buna?

november_rain>> nepalaikai o siki moraliskai ka cia kliedi blemba

2007 m. gegužės 4 d. 11:49:51
MusicalBox rašė:
be to, buna tokiu albumu, kuriu, tarkim, dainos sujungtos. ir jei pasidarai cd irasa, tarp tu dainu automatiskai ideda pauze. nezinau, gal cia menkniekis, bet kartais uzknisa. visada taip buna per led zeppelin 3 - kai baigiasi friends ir turi prasideti celebration day, ir buna tokia sulauzanti pauze. dar sitas "efektas" uzknisa per visa pinku siena..
Tai pasiieškok nuostatose "no pause between tracks". Bent jau Nero tokią nuostatą turi.

Atsakyti
kickass
2007 m. gegužės 4 d. 11:30:44
tureciau pinigu tai pirkciau visus albumus visu megstamiausiu grupiu...bet... kai neturiu o klausyt noriu, tai nesuku galvos ir spaudziu download! taip ir reikia daryt!

2007 m. balandžio 13 d. 20:26:47
anksciau kazkaip nesureiksmindavau, bet dabar jei jauciu, kad tas diskas man patinka, tiesiog paimu ir nusiperku. be to mano tevai budami jauni labai daug disku pirkdavo, ir dabar turiu siokia tokia kolekcija ir pavyzdi kam galima sauniai isleist pinigus xD ir paskutiniu metu stengiuosi savo megstamu atlikeju susipirkt albumus.. savotiskas pagerbimas nors mama sake jiem seniai jau pinigai uz ju nuperkamus albumus neina. bet ka jau. be to, buna tokiu albumu, kuriu, tarkim, dainos sujungtos. ir jei pasidarai cd irasa, tarp tu dainu automatiskai ideda pauze. nezinau, gal cia menkniekis, bet kartais uzknisa. visada taip buna per led zeppelin 3 - kai baigiasi friends ir turi prasideti celebration day, ir buna tokia sulauzanti pauze. dar sitas "efektas" uzknisa per visa pinku siena..

2006 m. balandžio 29 d. 11:34:44
Pastaruoju metu ,jei perku kokį albumą - tai tik originalų, o jei nėra pinigų - apsieinu ir su mp3. Neoriginalius albumus pirkti - neįdomu, be to nenoriu jaustis taip lyg ką apgaudinėčiau - juk neoriginalus --nelegalus

2006 m. balandžio 27 d. 22:14:41
visada teikiu pirmenybe pirkti albumus.na manau,lietuvoje pirkti uzsienietiskus albumus,dar yra per brangu.[tektu ilgokai tam taupyti],tad juos siustis yra normalus dalykas.va kadangi apsigyvenau ne lietuvoje,tai nebeiseina pirkti lt muzika.[galima internetu,bet neapsimoka,nes kainuoja siuntimas].tai as siunciuosi is interneto .siaip turiu sukaupes is ties nemaza muzikos albumu kolekcija.esu bandes skaiciuoti kiek tam isleidau,bet dabar butu per sudetinga.cia manu paveldejau,is tevo kuris irgi jaunystej kolekcionuodavo ploksteles.per 6 metus,turiu apie 50 lietuviskos muzikos originaliu cd.kai kurie galvoja,kad isleisti tiek pinigu ant ploksteliu pirkimo,yra kazkaip nelabai normalu,nes galiu parsiuisti is interneto.bet vis dar perku,ir pirksiu.

Atsakyti
amicable
2006 m. balandžio 22 d. 12:45:09
as perku kartais, miela tureti savo cd

2006 m. balandžio 22 d. 12:43:04
Niekad neperku muzikos, tik siunciuos. vienintelis albumas kuri esu pirkes tai metallicos st.anger

Atsakyti
Bustedlover
2006 m. balandžio 22 d. 12:40:45
ass tai siuntinejus dainas po viena ir ''pasidarau'' albumus... nebeperku. bet siaip skirtumas tas kad buna pauzes tarp dainu internetiniu albumu.. o va orginale tai nebuna viskas sujungta... siaip nesisiunciu albumu, nzn tokio puslapio kur iskart visa koki nors albuma galim parsisiust, ne atskirai dainas, ir dar nemokamai...

2006 m. kovo 17 d. 13:54:59
Iš interneto ne viską galima parsisiųsti, būna taip, kad kokios retesnės dainos ar albumo nerandi
o pirktas albumas.... na, anksčiau neturėjau jokio pirkto, tai amn buvo nesvarbu, bet kai nusipirkau originalą, pastebėjau, kad visai kitas jausmas. nes gauni ne tik muziką, bet ir žodžius, kažkokį straipsnį, nuotrauką, nu žodžiu, tarsi dalelę tos grupės.
tačiau kartais babkių tai gaila.

2006 m. kovo 17 d. 10:00:05
kas liecia originalius albumus tai manau kad kol savo babkiu neuzdirbu tai verta siustis is interno, kai jaupats galesiu save finansiskai islaikyti ir planuoti savo pajamas, tai kodel gi nesurinkus originalios savo megstamu grupiu diskografijos, o lietuvoj kol kas jaunimas dar neprates prie originaliu cd, nu per brangu cia faktas

Atsakyti
Akupunkturadusk
2006 m. kovo 16 d. 21:35:27
Perku ar užsisakau dažniausiai tai, ko nerandu intike. O intike tai varau kibirais.

Atsakyti
Mirror
2006 m. kovo 7 d. 21:07:49
mano manymu, originalus albumas daug vertingesnis.. ten galima rasti visokiu navarotu, kaip pvz vaizdo klipu, dainu zodziu ir pan.. o kai parsisiunti tai turi tik muzika ir viskas... tada jau niekur neperskaitysi: "specialus ACIU, tiems kurie laiko savo rankose si albuma"...

2006 m. kovo 5 d. 19:02:44
Patinkančio atlikėjo albumus perku (originalius, aišku). O kas lieka - tiesiog pakanka išgirst per radiją. Nesistengiu parsisiųst. Tai, mano manymu, savotiškas piratavimas.

Atsakyti
Carie
2005 m. spalio 2 d. 11:03:23
kai zianu,kad pasirodys kokios megstamos grupes albumas pradedu babkes taupyt ir butinai nusiperku..bet siaip jei kokios grupes patinka keletas dainu siunciuos is intiko...

Atsakyti
BloodyTears
2005 m. rugsėjo 26 d. 13:33:34
hmz...nzn, bet man malonu tureti grupes CD. siaip jei tik LT atsiranda megstamos grupes CD ir jei turiu pajamu, tai butinai nusiperku:}

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 67891011121314
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307