Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 7891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
punk811
2005 m. rugsėjo 26 d. 13:15:29
jej buchiaw kokios nors wienos konkrechios grupes fane, taj kodel nenusipirkus? juk tik apie 70lt ne dazhniaw kajp kas metaj... bet dabar... kaj patinkanchiu grupiu yra tiek daug, o ju ishlejstu cd dar daugiaw... aj nzn siunchiuos netu ir nesuku del to galwos...atsimenu metallica vs. napster istorija priwerte susimastyt shiuo kl, todel sawo megstama grupe paremiu sawajp - nesinaudoju napster'iu be to wisu mano norimu cd lietuwoj nerastum nusipirkt...bet ka tu, zhmogau, tokioj shaly gywendamas pakejsi... krc... chia ne y tema, bet dzin... kaj shia wasara wokietijoj buwau, mano wokiechiaj nusiwezhe mane y kazhkokia muzikos yrashu parduotuwe... taj ejna nx... lentynos luzhta nuo wisokiu cd, lentynu galo nesimato... paskyk man tokia parduotuwe in LT, kur butu galima wisa queen'u diskografija rast... bl man ten patiko... blah blah blah... ash priesh siuntimasi neturiu nieko priesh

2005 m. rugsėjo 25 d. 18:14:44
Nebent lietuvių, nes reikia palaikyt materialiai. pvz "Žalio vario".

2005 m. rugsėjo 25 d. 11:25:45
NegativeDaDeep rašė:
[rockgirl] >> o sheip tu gal neturi kur bapkiu det,jej perki originalius albumus su uzhkeltom kajnom..

Anksciau as irgi taip galvojau, kol nepradejau klausyt No Doubt.

Atsakyti
november_rain
2005 m. rugsėjo 25 d. 09:25:20
Sunkus klausimas... Ne visi gali sau leisti orginalus... Kai mačiau kažkoks CDikas kainavo 70Lt. Nors Lietuvėlėje yra tooookių melomanų, kad turi 200 Cdikų po 50-70Lt... Deja, man kainos neįkandamos. Man ir taip dar pirkinių šiais metais sąrašas ganėtinai didelis. Tad tenka parsisiųsti diskus. O grupes aš palaikau morališkai, o ne materialiai...

2005 m. rugsėjo 25 d. 09:05:12
Turiu pora originalu ir licenzijuotu, o siaip man pinigu megemom grupem negaila. Daugiausia turiu pazystamu perrasytu ir parsisiustu. Ir nesakau, kad reik visus originalus is eiles pirkt.

Atsakyti
[rockgirl]
2005 m. rugsėjo 25 d. 06:02:04
NegativeDaDeep - ei vaike. jei tu jauti siokia tokia pagarba grupei tu tikrai nusipirksi bent viena originala CD arba licenzijuota(tai bent siokia tokia alternatyva)
Ir kaip sakiau nete ne visada buna pilnu albumu, nebent nemoku ieskot, bet man uztenka ir tiek kiek randu ir tiek kiek isigyju teisetu CD.

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 24 d. 22:30:11
na jei esi vienos ar kitos grupes fanas manau originalu cd visada malonu turet

Atsakyti
thatsme
2005 m. rugsėjo 24 d. 22:26:11
Fuck_Across>>> jei kadanors TIKRAI patiks kokia nors grupe, tai nusipirksi orginalu ir tu.. bet tau turi TIKRAI patikti ta grupe, labai labai patikti

Atsakyti
[rockgirl]
2005 m. rugsėjo 24 d. 15:08:54
Vienus albumus parisiunciu is neto, jei randu, o jei nerandu perku. Beto malonu yra kai turi kazka tikro ir gali pasigirti, kad tu vienas is tu kurie palaiko grupe. Ir net nezinau, kazkaip paciai geriau, bent neapiplesineji grupes. Beto nevisada gali parsisiust pilnus albumus, o man tai jau si ta reiskia. Jei nera pilno albumo, tai verciau isviso neturet net tu poros kuriniu, kazkaip tada neisijauti i muzika...

Atsakyti
lankytoja
2005 m. rugsėjo 24 d. 12:17:45
manau, tarp orginalaus kompakto ir "self made" yra skirtumas,

2005 m. rugpjūčio 30 d. 19:38:00
kai isivedziau neta neliko net miciu pirkt albumus... kazkaip nejauciu skirutumo kame blogai neoriginalus albumai...

Atsakyti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 30 d. 19:19:56
man tai apsimoka, bet tada turetu kazkam neapsimoketi, nes kazkas galbut eda is to duona.
beje nesu koks bilas geitsas, kad nusipirkciau tiek albumu kiek turiu winampe.

Atsakyti
J-Master
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:50:27
Stovykloje ,Slovakijoje ,didelej parduotuvej ziurinejau po albumus ,ir atradau "8Mile" originala ... jis taip graziai atrode ,norejau nusipirkt ,bet va pritruko 200 zlotu (~15lt) .ir nieks nepaskolino ,isvadino dunduku (nu ta prasme draugiskai) ir patare nepirkt . Kai is ineto atsisiunciau ta albuma tai bbz ,ne taip klausosi ,kaip originalas turbut .
Reikia taupytis pinigus ir nusipirkt koki orignala (kol kas nei vieno neturiu) ,jei leistu fakin pinigine tai tikrai pirkciau . As uz originalu pirkima .

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:12:42
as albumu neperku. nes man gaila pinigu. ant visko.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Akupunktūranevež
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:11:20
Nieka nerandu emulėj kas man tink, nebent tik intike (būn ir tokių dalykų). O šiaip - siunčiuos per Bombą.

2005 m. rugpjūčio 27 d. 23:44:09
neverta. bet greitu laiku planuoju nusipirkt 4 orginalius CD, tris no doubt ir viena gwen stefani

Atsakyti
Priesajka
2005 m. birželio 16 d. 19:30:23
verta . nes ... ( tyyngiu sakyt kodel nes )

Atsakyti
Tuuli
2005 m. birželio 16 d. 19:28:08
Shakes... Galvoju nusipirksiu Apoalyptica CD ir veliau ziuresiu ar verta pirk originala. Ir shtai rezultatai:
1. Albumo virshelis nekokybishkai nukopijuotas, o CD deklas net pjauna pirshtus, kokia "gera" jo kokybe!
2. CD gale surashytos dainos. Ju 18! Tikrajame albume ju 12!!! Vietoj "En Vie" idetas "Harmageddon"... Prasideda... Ant virshelio nugareles kazko prirashyta mazom raidem. Cia jie tipo rusijoj irashinejo?...
3. Bukletas susideda ish dvieju lapu. Vienas ju virshelis, kitoj pusej vel dainu sarashas (laiko nieks neparashe), o viduj vakaro peizazas.
4. Traukiu CD ish dekliuko - neatsikabina! Patampau normaliai ish visu shonu, shiaip ne taip atsipleshia.
5. Garso kokybe ne pati geriausia, bet pakenciama. Pagirtina!
6. Pasibaigus "Harmageddon" "pasigirsta" 2 minuciu tyla, po kurios seka "Quutamo" vokaline versija. Cia matyt siurpriza norejo padaryt. Tada pora dainu ish koncerto gyvai. Cia irgi siurprizas? Ir dar vienas siurprizas ant galo - "Harmageddon (Live In Munich)" nera! Cia matyt ja ishkeite i "Quutamo" vokaline versija.
7. Kas zino, gal ir dainos neatitinka savo pavadinimu. Kai turesiu reiks paklausyt demo versiju Apocalyptica site ir palygint.
8. Tai visdelto vietoj 18 dainu yra 17, tik kad ten dvi sujungtos 2 minuciu tylos pauze.

Ishvada: ilgas nuostabiu suomiu, tisiog muzikos grandu, keliu menesiu darbas uz 14Lt (nusiderejau 1Lt). Shitas CD prashosi shiukshliadezes!

2005 m. birželio 15 d. 16:05:03
Verta, jeigu egaila pinigu. Bet geriausia pirma parsisiusti is neto, o po to nusipirkt originalu CD. O siustis dainas is neto, kurios nera albumuose, manau nera blogai.

2005 m. birželio 15 d. 14:53:51
na zinoma, lietuvoje singlu tikrai negausi, ar siep retu nealbuminiu dianu, tada padeda netas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307