Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 891011121314
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
biankas
2005 m. birželio 15 d. 14:50:23
bet seip as turiu parsisiuntes nightwish mp3dainu kuriu nera albumuose ir singluose.

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. birželio 15 d. 14:46:22
jeigu zmogus nera tikras melomanas arba kazkokios grupes fanas, tai jam gal ir nereikia, taciau kuo tolyn tuo labiau norisi orginalo, nemanau akd tia pinigu svaistymas, orginalas ir po 10 metu bus orginalas..

2005 m. birželio 15 d. 14:38:53
manau, kad pirkimas tai pinigu svaistymas. tuolab jei galima atsisiusti
gaunasi kad turi muzika kaip turi drabuzi is sekondhenderiu....
beabejo nerealu tureti orginalu, bet tai butu labaibrangu.

Atsakyti
ajste
2005 m. birželio 15 d. 14:27:58
To: ewana_ und Mirtis --> tox gywenimas. neturiu ash kur pinigu det? heh, achiu
apskritaj pas mus LT ne tas pragywenimo lygis, kad galetume sau lejst pirktis wiska, ko norisi..... kai tokios kajnos, turiu galwoj. o man neuzhtenka 5CD per metus. jej jie kajnuotu bent per pus pigiau, nei kajnuoja, taj pirkchiau.... bet, zhmones, dbr ash ish wiso wisus malonumus minimaliai apribojus bastymusi po miesta ir koldunu edimu pas drauge.... tad ne man ipirkt CD uzh 60lt
o wisokie greenday, kad ir kaip juos myliu, ehm.... na liezhuwis neapsiwerchia, bet man ir jiem cashu gajla.... wa dbr naujam 2rachiui taupymas wyxta.
zhodzhiu originalai ne man. man neto paslaugos ir piratiniai CD

Atsakyti
xjuodax
2005 m. birželio 14 d. 18:05:56
nzn...galvok pats ,jei nori pinigus moketi uz kompakta kuriame yra dainos kurias tu jau turi,tai pirk isveikata...

2005 m. birželio 13 d. 20:13:05
Pritariu Tuuli ir Mirciai- jegu esi kokios nors grupes didelis gerbejas, lyg ir negrazu butu atsisiusti visa muzika is interneto ir nenusipirkti nei vieno abumo. Galu gale, juk ir muzikantai yra zmones, jiems reikia kazkaip pragyventi. As pirkdama man patinkancios grupes albuma parodau pagarba jos nariams, kurie kuria muzika. Zinoma, jei grupe man nelabai patinka arba as dar negirdejus jos muzikos, visada dainas siunciuosi is interneto. Tik perklausiusi dainas galiu nuspresti, ar pirkti albuma, ar ne.

Atsakyti
_zvaigzdoote_
2005 m. birželio 13 d. 14:20:00
Nu jai negaila pinigu tai kodel nenusipirkus???

2005 m. birželio 12 d. 20:17:50
Kad verta tai cia nėra nei kalbos. Tik vat tai kainuoja... Originalus kompaktas, jau nekalbant apie kokybę, yra geriau, nes jį gali pačiupinėti, paglostyti ir ,galų gale, jį vertini kaip kūrinį, o ne kaip įrasytą plastmasės gabalą už 1.19 lt.

2005 m. birželio 12 d. 19:55:44
As tai labai dievinu JULI...siaip turiu persisiuntusi visas ju dainas, bet va jau kita savaite uzsisakysiu is intero ju albuma, uz kuri zadu pakloti apie 100lt, jei ne daugiau...
Kazkaip sazine neleistu jo nenusipirkt...

2005 m. birželio 12 d. 19:36:58
pirkciau albuma o ne siusciausi arba parsisiusciau ir isiraycioau i cd.Nes jeigu kompas virusa pagautu prarastum bvisas dainas

Atsakyti
Tuuli
2005 m. birželio 12 d. 19:35:32
Man tai vien malonumas pavartyti ta knygele, kazkoks atrodo net kontaktas su grupe atsiranda. Nu cia nuo zmoniu sazines priklauso. Ash tai visada pamasatu, kaip jausciausi kito zmogaus vietoje.

2005 m. birželio 12 d. 18:11:13
jeigu pirkti tai tik orginala mano nuomone, seip dbr planuoju nusipirkti orginalu DVD ar CD, ent nezinau kodel, tiesiog gerbiu atlikeja ir noriu tureti kazka tokio

2005 m. birželio 12 d. 18:10:30
www.ledotakas.net
www.ebay.com

nenorintiems švaistyti laiko bei pinigų, tiks.
galėčiau parašyti dar porą adresiukų, bet ten kainos jau gerokai aukštesnės. žinoma, in LT muzikos pasirinkimas žiauriai skurdus. Todėl aš norimų albumų ieškau užsienio internetinėse parduotuvėse.

2005 m. birželio 12 d. 18:07:32
Parduotuvėse ieškoti to, ko noriu užtruktų ilgai, susigadinčiau sau nervus ir t.t. Su pasirinkimu internete nepalyginsi nė iš tolo... Jie skundžiasi dėl piratavimų, o aš pasiskųsiu dėl nenormaliai didelių kainų.

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. birželio 12 d. 18:00:14
Chia kiekvienam pagal sazhines dydi ir pinigines stori. Zhinoma, jei turechiau uzhtektinai pinigu isigyti tokias begales albumu, kuriu man reikia - pirkchiau. Bet db tiesiog neishnesha piningine. Kitas dalykas, kad musuose be TOP HITS albumu nedaug ka ir isigysi. Visokiose "Muzikos bombose" 80's muzikos nerasi. Tenka siustis ish interneto. Beto, uzhsimaniusi dainos, ar albumo, tik irashysiu pavadinima ir uzh pusvalandzio turesiu. Taigi daugiau priezhaschiu rinktis siuntimasi, o ne pirkima. Kad ir kaip gerchiau savo megstamiausia grupe, kuri yra super grieztai nusistachiusi priesh internetini siuntimasi ir atlikeju apvaginejima, negaliu sau leisti isigyti ju originaliu albumu, ka jau kalbeti apie mazhiau megstamu grupiu ar atlikeju. Namuose turiu ne daugiau 20 originaliu kompaktu.

2005 m. birželio 12 d. 15:59:35
Nu vat su tom retom dainom, tai ir ash leidziu sau nusizengti. Bet shiaip tie 60 LT nera tiek daug, tiesiog reikia maziau bapkiu ant rukalu ir alkoholio leisti...
O jei tik taip susidomejai tai atsisiusk. Patiks, tai ir originala nusipirksi. Shiaip nuejus i kokia parduotuve CD galima ir uzsisakyt, bent jau Bomboj ash uzsisakinejau.

2005 m. birželio 12 d. 15:18:04
neverta...

Atsakyti
carameLee
2005 m. birželio 12 d. 15:14:16
as uz pirkima originaliu cd. bet retesniu dainu,arba kitu atlikeju kur patinka tik viena kita dainos tai nieko blogo atsisiusti. as gerbiu ir ta, ir ta.

2005 m. birželio 12 d. 12:13:54
ajste rašė:
wisumoj taj ash uzh wisus hakeriu, piratus ir tt
sawi zhmones

Jokiais budais nepritariu! Ir be to, jei tu tokia Green day gerbeja, kaip sakei, ar ir is ju vogsi sisudamasi is neto cd, ir pirkdama piratinius cd?

2005 m. birželio 12 d. 12:10:36
na as asmeniskai uz originalu cd isigijima, bent kiek leidzia pajamos. bet is kuitos puses, pvz megstamos grupes Pearl Jam turiu visus orid albumus keleta orig bootlegu, tai manau turiu pilna teise (moraline ) is neto parsisiusti ju neisleistu dainu, ar keleta extra bootlegu veltui, vo tak

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307