jeigu zmogus nera tikras melomanas arba kazkokios grupes fanas, tai jam gal ir nereikia, taciau kuo tolyn tuo labiau norisi orginalo, nemanau akd tia pinigu svaistymas, orginalas ir po 10 metu bus orginalas..
gaunasi kad turi muzika kaip turi drabuzi is sekondhenderiu....
beabejo nerealu tureti orginalu, bet tai butu labaibrangu.
To: ewana_ und Mirtis --> tox gywenimas. neturiu ash kur pinigu det? heh, achiu
apskritaj pas mus LT ne tas pragywenimo lygis, kad galetume sau lejst pirktis wiska, ko norisi..... kai tokios kajnos, turiu galwoj. o man neuzhtenka 5CD per metus. jej jie kajnuotu bent per pus pigiau, nei kajnuoja, taj pirkchiau.... bet, zhmones, dbr ash ish wiso wisus malonumus minimaliai apribojus bastymusi po miesta ir koldunu edimu pas drauge.... tad ne man ipirkt CD uzh 60lt
o wisokie greenday, kad ir kaip juos myliu, ehm.... na liezhuwis neapsiwerchia, bet man ir jiem cashu gajla.... wa dbr naujam 2rachiui taupymas wyxta.
zhodzhiu originalai ne man. man neto paslaugos ir piratiniai CD
Pritariu Tuuli ir Mirciai- jegu esi kokios nors grupes didelis gerbejas, lyg ir negrazu butu atsisiusti visa muzika is interneto ir nenusipirkti nei vieno abumo. Galu gale, juk ir muzikantai yra zmones, jiems reikia kazkaip pragyventi. As pirkdama man patinkancios grupes albuma parodau pagarba jos nariams, kurie kuria muzika. Zinoma, jei grupe man nelabai patinka arba as dar negirdejus jos muzikos, visada dainas siunciuosi is interneto. Tik perklausiusi dainas galiu nuspresti, ar pirkti albuma, ar ne.
Kad verta tai cia nėra nei kalbos. Tik vat tai kainuoja... Originalus kompaktas, jau nekalbant apie kokybę, yra geriau, nes jį gali pačiupinėti, paglostyti ir ,galų gale, jį vertini kaip kūrinį, o ne kaip įrasytą plastmasės gabalą už 1.19 lt.
Man tai vien malonumas pavartyti ta knygele, kazkoks atrodo net kontaktas su grupe atsiranda. Nu cia nuo zmoniu sazines priklauso. Ash tai visada pamasatu, kaip jausciausi kito zmogaus vietoje.
galėčiau parašyti dar porą adresiukų, bet ten kainos jau gerokai aukštesnės. žinoma, in LT muzikos pasirinkimas žiauriai skurdus. Todėl aš norimų albumų ieškau užsienio internetinėse parduotuvėse.
Parduotuvėse ieškoti to, ko noriu užtruktų ilgai, susigadinčiau sau nervus ir t.t. Su pasirinkimu internete nepalyginsi nė iš tolo... Jie skundžiasi dėl piratavimų, o aš pasiskųsiu dėl nenormaliai didelių kainų.
Chia kiekvienam pagal sazhines dydi ir pinigines stori. Zhinoma, jei turechiau uzhtektinai pinigu isigyti tokias begales albumu, kuriu man reikia - pirkchiau. Bet db tiesiog neishnesha piningine. Kitas dalykas, kad musuose be TOP HITS albumu nedaug ka ir isigysi. Visokiose "Muzikos bombose" 80's muzikos nerasi. Tenka siustis ish interneto. Beto, uzhsimaniusi dainos, ar albumo, tik irashysiu pavadinima ir uzh pusvalandzio turesiu. Taigi daugiau priezhaschiu rinktis siuntimasi, o ne pirkima. Kad ir kaip gerchiau savo megstamiausia grupe, kuri yra super grieztai nusistachiusi priesh internetini siuntimasi ir atlikeju apvaginejima, negaliu sau leisti isigyti ju originaliu albumu, ka jau kalbeti apie mazhiau megstamu grupiu ar atlikeju. Namuose turiu ne daugiau 20 originaliu kompaktu.
na as asmeniskai uz originalu cd isigijima, bent kiek leidzia pajamos. bet is kuitos puses, pvz megstamos grupes Pearl Jam turiu visus orid albumus keleta orig bootlegu, tai manau turiu pilna teise (moraline ) is neto parsisiusti ju neisleistu dainu, ar keleta extra bootlegu veltui, vo tak
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. birželio 15 d. 14:50:23
2005 m. birželio 15 d. 14:46:22
2005 m. birželio 15 d. 14:38:53
gaunasi kad turi muzika kaip turi drabuzi is sekondhenderiu....
beabejo nerealu tureti orginalu, bet tai butu labaibrangu.
2005 m. birželio 15 d. 14:27:58
apskritaj pas mus LT ne tas pragywenimo lygis, kad galetume sau lejst pirktis wiska, ko norisi..... kai tokios kajnos, turiu galwoj. o man neuzhtenka 5CD per metus. jej jie kajnuotu bent per pus pigiau, nei kajnuoja, taj pirkchiau.... bet, zhmones, dbr ash ish wiso wisus malonumus minimaliai apribojus bastymusi po miesta ir koldunu edimu pas drauge.... tad ne man ipirkt CD uzh 60lt
o wisokie greenday, kad ir kaip juos myliu, ehm.... na liezhuwis neapsiwerchia, bet man ir jiem cashu gajla.... wa dbr naujam 2rachiui taupymas wyxta.
zhodzhiu originalai ne man. man neto paslaugos ir piratiniai CD
2005 m. birželio 14 d. 18:05:56
2005 m. birželio 13 d. 20:13:05
2005 m. birželio 13 d. 14:20:00
2005 m. birželio 12 d. 20:17:50
2005 m. birželio 12 d. 19:55:44
Kazkaip sazine neleistu jo nenusipirkt...
2005 m. birželio 12 d. 19:36:58
2005 m. birželio 12 d. 19:35:32
2005 m. birželio 12 d. 18:11:13
2005 m. birželio 12 d. 18:10:30
www.ebay.com
nenorintiems švaistyti laiko bei pinigų, tiks.
galėčiau parašyti dar porą adresiukų, bet ten kainos jau gerokai aukštesnės. žinoma, in LT muzikos pasirinkimas žiauriai skurdus. Todėl aš norimų albumų ieškau užsienio internetinėse parduotuvėse.
2005 m. birželio 12 d. 18:07:32
2005 m. birželio 12 d. 18:00:14
2005 m. birželio 12 d. 15:59:35
O jei tik taip susidomejai tai atsisiusk. Patiks, tai ir originala nusipirksi. Shiaip nuejus i kokia parduotuve CD galima ir uzsisakyt, bent jau Bomboj ash uzsisakinejau.
2005 m. birželio 12 d. 15:18:04
2005 m. birželio 12 d. 15:14:16
2005 m. birželio 12 d. 12:13:54
wisumoj taj ash uzh wisus hakeriu, piratus ir tt
sawi zhmones
Jokiais budais nepritariu! Ir be to, jei tu tokia Green day gerbeja, kaip sakei, ar ir is ju vogsi sisudamasi is neto cd, ir pirkdama piratinius cd?
2005 m. birželio 12 d. 12:10:36