Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:56:14
KillYou rašė:
CD nesveikos kainos - plastmasinis šlamštas 40-70 lt maždaug kainuoja... brangiau už DĖŽĘ ALAUS!! Pabrėžiu Dėžę ALAUS!!

Tai čia tik Lietuviškoj bombos parduotuvėj.CD kainos daug kur skiriasi,plius kiek nukainuotų cd uk gali surast.Papigiąją.Tik reikai ieškot.O Lietuvoj žinoma kad Cd brangūs.Bomboj jeigu nukainuoja,tai tik kokį shūdą...

Atsakyti
kelsokelso
2008 m. birželio 17 d. 19:53:26
va jo, o DĖŽĖ ALAUS turi išliekamąją vertę nea rimtai.

2008 m. birželio 17 d. 19:52:23
CD nesveikos kainos - plastmasinis šlamštas 40-70 lt maždaug kainuoja... brangiau už DĖŽĘ ALAUS!! Pabrėžiu Dėžę ALAUS!!

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:49:30
kaip kam patinka - tas pro ten ir klauso muziką.. man geriausias variantas būtų creative GigaWork S750 kalonkės + FLAC

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:48:29
Kaip antikvariatas skaitysis,nekalbant šiuo atveju apie kokybę.Net ir dabar retesni ,senesni cd turi vertę.Tai ką kalbėt toliau..Ateitį jie visi tik sens,ir nuo to jų vertė ir kils.O kiekis netoks svarbus.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:46:20
kelsokelso rašė:
lietusryte rašė:
Ateitį,bus kaip su vinilais.Cd nebebus,nes bus dar geresnės kokybės formatai,tai tewukas iš spintos išsitrauks cd ir rodys,kaip dabar su vinilais būna...

tik kad vinilų būdavo kiek? šimtas tūkstančių max, o cd n kartų daugiau išleidžia į apyvartą. čia ir skirtumas, kas yra kažkas, o kas yra tik dar vienas masinis šlamštelis

Manau,kai ateity nebebus cd,tai visi dabar leidžiami cd,turės vertę,vien dėl to kad jie skaitysis seni.

Atsakyti
kelsokelso
2008 m. birželio 17 d. 19:46:02
lietusryte rašė:
kelsokelso rašė:
Kad cd daugiau išleidžia į apyvartą negu kadaise vynylai,tai dar visiškai nereiškia,jog tai masinis šlamštas.

okei. šitoj vietoj galim oficialiai užraukt šitą diskusiją

2008 m. birželio 17 d. 19:45:07
kelsokelso rašė:
lietusryte rašė:
Ateitį,bus kaip su vinilais.Cd nebebus,nes bus dar geresnės kokybės formatai,tai tewukas iš spintos išsitrauks cd ir rodys,kaip dabar su vinilais būna...

tik kad vinilų būdavo kiek? šimtas tūkstančių max, o cd n kartų daugiau išleidžia į apyvartą. čia ir skirtumas, kas yra kažkas, o kas yra tik dar vienas masinis šlamštelis

Kad cd daugiau išleidžia į apyvartą negu kadaise vynylai,tai dar visiškai nereiškia,jog tai masinis šlamštas.

Atsakyti
kelsokelso
2008 m. birželio 17 d. 19:43:55
lietusryte rašė:

2008 m. birželio 17 d. 19:42:54
kelsokelso rašė:
lietusryte rašė:
Tai tu sakei,kad cd - bevertis plastiko gabalas..HaHa...tai tu čia nesupranti,o ne aš...

aš tau sakau, kad pats cd neturi vertės. ta prasme, tu jį paklausai, tau atsibosta ir tu jį padedi į lentyną. po dvidešimt, keturiasdešimt, šem metų tu jį ištrauki - ir tai tik dar vienas plastiko gabalas, visiškai bevertis šūdas. supranti, kur link suku? aš kalbu apie tokią vertę, kurią turi senos plokštelės, ar artworko printai... ar pašto ženklai po velnių comprehend?

Manau,tai čia tik tau taip atrodo...Kvaila taip galvoti,kad cd nebeturės vertės...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:38:46
kelsokelso rašė:
lietusryte rašė:
Tai tu sakei,kad cd - bevertis plastiko gabalas..HaHa...tai tu čia nesupranti,o ne aš...

aš tau sakau, kad pats cd neturi vertės. ta prasme, tu jį paklausai, tau atsibosta ir tu jį padedi į lentyną. po dvidešimt, keturiasdešimt, šem metų tu jį ištrauki - ir tai tik dar vienas plastiko gabalas, visiškai bevertis šūdas. supranti, kur link suku? aš kalbu apie tokią vertę, kurią turi senos plokštelės, ar artworko printai... ar pašto ženklai po velnių comprehend?

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:38:28
apie kompą kalbant, tai kolonkės ir įrašas taip pat turi būt geros kokybės

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:36:06
turi būt ir įrašas geros kokybės ir kolonkės geros kokybės ir stiprintuvas (jei ajna kalba apie aparatūra).

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:33:46
Darkshines rašė:
KillYou rašė:
bitraitas (kbps) (garso kokybė) (kuo didesnis bitraitas - tuo geresnė kokybė) mp3: 32 kbps - 320 kbps
cd - 1411 kbps
FLAC 800 - 2000 kbps
ir flac nieko nekainuoja, o cd kainuoj ažiauriai..

o kas tas FLAC, kaip atrodo, kur gauti, kiek kainuoja, su kuo valgomas?
atsisiunti iš įvairių torrentų saitų (iš ten kur siunties mp3, tai ir flac ir ir įvairių kitokių formatų įrašų rasi) klaussai ir zjbs

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:33:43
Geriau nebediskutuojam,nes čia cirkas jau pasidarė..

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:32:24
Samara996 rašė:
KillYou rašė:
lietusryte rašė:
KillYou rašė:
dar vienas dalykas, cd kokybės muzikos galima paprasčiausiai atsisiūst, tai cd tampa beverčiais.

Kai parsisiunti Mp3,ir klausai per bulką,ar per kompą,tai aišku,nieko nejauti.

vat kompas, ne kompas čia nepričiom... priklauso kokybė nuo kolonėlių, o kompo kolonėlių galima surast žiauriai gerų..

Nori pasakyt kad jeigu irasas levas ziauriai tai per koloneles idealiai skambes?

Visiškai nenoriu taio sakyti.Garso kokybė priklauso,tiek nuo cd,tiek nuo kolonėlių,tiek nuo stiprintuvo..net nuo laidų,bet aš jų nekišu,nes tai per aukštas,ir brangus lygis.Čia tik tikri audiofilai gali tą įvertinti...

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:31:33
Samara996 rašė:
KillYou rašė:
lietusryte rašė:
KillYou rašė:
dar vienas dalykas, cd kokybės muzikos galima paprasčiausiai atsisiūst, tai cd tampa beverčiais.

vat kompas, ne kompas čia nepričiom... priklauso kokybė nuo kolonėlių, o kompo kolonėlių galima surast žiauriai gerų..

Nori pasakyt kad jeigu irasas levas ziauriai tai per koloneles idealiai skambes?
ne, turėjau galvoj, kad kompo kolonkes galim asurast LABAI geras..

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:30:36
KillYou rašė:
lietusryte rašė:
KillYou rašė:

Jo.galima.Bet jos hi-endui vos tiek neprilygs.Čia yra faktas kaip blynas,ir naujų teorijų aš čia neskaldau.Vapše,klausykites kaip norit.Aš čia tik pasakau savo nuomonę.

Atsakyti
KillYou (Užblokuotas)
2008 m. birželio 17 d. 19:29:58
lietusryte rašė:
KillYou rašė:
lietusryte rašė:
KillYou rašė:

sakau TOS PAČIOS CD KOKYBĖS įrašų galima parsisiūst..

Mp3 neprilygs cd kokybei.

godamn, aš ne mp3 db klabėjau..

Atsakyti
Samara996
2008 m. birželio 17 d. 19:29:58
KillYou rašė:
lietusryte rašė:
KillYou rašė:

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Jaga Jazzist Jaga Jazzist
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1517
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 144618