|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2008 m. birželio 17 d. 19:29:19
Tai tu sakei,kad cd - bevertis plastiko gabalas..HaHa...tai tu čia nesupranti,o ne aš...
2008 m. birželio 17 d. 19:29:01
2008 m. birželio 17 d. 19:28:29
dar vienas dalykas, cd kokybės muzikos galima paprasčiausiai atsisiūst, tai cd tampa beverčiais.
Kai parsisiunti Mp3,ir klausai per bulką,ar per kompą,tai aišku,nieko nejauti.
vat kompas, ne kompas čia nepričiom... priklauso kokybė nuo kolonėlių, o kompo kolonėlių galima surast žiauriai gerų..
2008 m. birželio 17 d. 19:28:05
dar vienas dalykas, cd kokybės muzikos galima paprasčiausiai atsisiūst, tai cd tampa beverčiais.
sakau TOS PAČIOS CD KOKYBĖS įrašų galima parsisiūst..
Mp3 neprilygs cd kokybei.
2008 m. birželio 17 d. 19:28:01
2008 m. birželio 17 d. 19:27:04
sakau TOS PAČIOS CD KOKYBĖS įrašų galima parsisiūst..
2008 m. birželio 17 d. 19:26:47
Originalus cd turi vertę,tik kad suvoktum,reikia paklausyt ne per bulką,ar kompą,o normaliai per hi-end'ą.Plius čia ne mano vieno nuomonė,tai yra seniai įrodyta.
haha geras. jeigu tu kalbi apie "vertę" kurią galima išgirst, tai mes ne apie tą patį šnekam
Tai tu sakei,kad cd - bevertis plastiko gabalas..HaHa...tai tu čia nesupranti,o ne aš...
2008 m. birželio 17 d. 19:26:13
2008 m. birželio 17 d. 19:25:34
Originalus cd turi vertę,tik kad suvoktum,reikia paklausyt ne per bulką,ar kompą,o normaliai per hi-end'ą.Plius čia ne mano vieno nuomonė,tai yra seniai įrodyta.
haha geras. jeigu tu kalbi apie "vertę" kurią galima išgirst, tai mes ne apie tą patį šnekam
2008 m. birželio 17 d. 19:25:15
bitraitas (kbps) (garso kokybė) (kuo didesnis bitraitas - tuo geresnė kokybė) mp3: 32 kbps - 320 kbps
cd - 1411 kbps
FLAC 800 - 2000 kbps
ir flac nieko nekainuoja, o cd kainuoj ažiauriai..
o kas tas FLAC, kaip atrodo, kur gauti, kiek kainuoja, su kuo valgomas?
2008 m. birželio 17 d. 19:24:58
2008 m. birželio 17 d. 19:24:23
Aš suprantu kad tiem kuriem muzika NĖRA nėra didelis hobis, užtenka ir mp3 ar piratinio. Bet tiems kuriems muzika yra hobis, manau tikrai supranta ką reiškia CD, jo vertė, kokybė ir negaili tam pinigų.
nu bl siūsies flac ir bus zjbs, nemokėsi nė cento, o kokybė geresnė nei cd.. cd įrašų taip pat galima atsisiūst, tai nematau jokios prasmės pirkt cd..
2008 m. birželio 17 d. 19:24:11
bitraitas (kbps) (garso kokybė) (kuo didesnis bitraitas - tuo geresnė kokybė) mp3: 32 kbps - 320 kbps
cd - 1411 kbps
FLAC 800 - 2000 kbps
Nu nežinojau šito fakto.O cd kainuoja įvairiai...
2008 m. birželio 17 d. 19:22:57
2008 m. birželio 17 d. 19:22:45
2008 m. birželio 17 d. 19:21:52
jeigu čia man buvo skirta, o ne killyou, tai aš esu klausius normalaus cd
Kalbant apie originalių cd vertę - jie turi labai didelę.Mp3 niekada neprilygs.Aišku,kai dauguma klausosi per bulką,tai jiems to ir užtenka.
aš nekalbu kas kam prilygs ar ne. aš sakau kad jeigu mptrys iš viso neturi vertės, tai cd turi tiek pat kiek bet koks plastiko gabalas. jfc negi ne
2008 m. birželio 17 d. 19:19:43
cd - 1411 kbps
FLAC 800 - 2000 kbps
2008 m. birželio 17 d. 19:19:14
oj bl turėjau galvoj kad flac lenkia kokybę originalius CD
Iš kur ištraukei?Nepatikėčiau,niekad...
2008 m. birželio 17 d. 19:18:48
jeigu čia man buvo skirta, o ne killyou, tai aš esu klausius normalaus cd
Kalbant apie originalių cd vertę - jie turi labai didelę.Mp3 niekada neprilygs.Aišku,kai dauguma klausosi per bulką,tai jiems to ir užtenka.
aš nekalbu kas kam prilygs ar ne. aš sakau kad jeigu mptrys iš viso neturi vertės, tai cd turi tiek pat kiek bet koks plastiko gabalas. jfc negi ne
2008 m. birželio 17 d. 19:18:44
Flac ne tik prilygsta, bet ir lenkia mp3 garso kokybe..
Žinau,kad lenkia.Su tuo nesiginčiju,bet aš esu vienas iš tų žmonių,kuriam patinka eiti į cd shopus,ieškoti,pirkti originalų cd,paliesti artworkus,skaityti užrašus.Žinoma,tai daug kainuoja,bet perku,jeigu žinau,kad man tikrai patiks.