Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip manote, ar verta pirkti grupių albumus, kai daugelį jų gali parsisiųsti iš interneto?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Noire
2008 m. birželio 16 d. 21:20:29
verta jei turi pinigų arba labai patinka grupė (aš asmeniškai tik tokiu atvėju pirkčiau jei gaučiau)

2008 m. birželio 16 d. 21:16:00
Samara996 rašė:
Aš visada tik originalus perku... Tikro ir originalaus disko man niekada nepakeis jokie piratiniai... Nežinau, man tai tiesiog nepriimtina...

nėra skirtumo tarp originalaus ir piratinio, tik, kad originalus brangiau kainuoja.

Atsakyti
Samara996
2008 m. birželio 16 d. 20:59:24
Aš visada tik originalus perku... Tikro ir originalaus disko man niekada nepakeis jokie piratiniai... Nežinau, man tai tiesiog nepriimtina...

2008 m. birželio 16 d. 20:42:32
Piratinius - apsimoka.

Atsakyti
LoseControl
2008 m. birželio 16 d. 20:20:36
as tik labai gerus perku, LABAI GERUS, kurie man LABAI patinka...

Atsakyti
jowlis
2008 m. birželio 16 d. 16:07:38
Jei turi pinigų pakankamai šiam reikalui - tai be abejo verta. Kaip bebūtų, jei reikėtų nusipirkti viską ko aš nori, galiausiai ką turiu, tai tikrai negalėčiau sau leisti. Iš kitos pusės, klausausi muzikos, kurios atlikėjai praktiškai nieko neuždirba iš albumų pardavimo. Pagrindinį pelną deja susišluoja įrašų kompanijos, o grupių pelnas yra iš turų, merchendise'o ir pan., todėl jei kalba eina apie vogimą iš atlikėjų, kiek įmanoma stengiuosi taip atpirkti savo nuodėmes.

2008 m. gegužės 28 d. 19:50:44
neapsimoka, man viska turėt cd, kainuotų keliokų tūkstančių minimum

Atsakyti
princine
2008 m. gegužės 28 d. 19:49:01
gaila pinigeliu, kai yra galimybe nemokamai gaut. taigi - neperku

Atsakyti
frize
2008 m. gegužės 26 d. 16:28:29
As irgi anksciau pirkdavau, bet dabar gaila bapkiu...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:45:19
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:
na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst o turėdama tą kompaktą nieko nejaučiu, kaip kažkam širdis pradeda virpėt DD man žiūrint į tą diską tik ir noris sakyt

Tai jei neturi geros apratūros,tai skirtumo ir nejauti beveik.Kažkada ir man panašiai buvo.Kol nenusipirkau pigiai brangios partūros,Uk turguose.

num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių tai gal aš geriau žinau?a????

Pora tūkstantėlių? Nu ir prajuokinai.Tai čia bulką gal ir galim nusipirkt.Matai,kame reikalas - Aš kalbu apie daug brangesnę,kurios net Lietuvoj ne visada būna.Pora tūkstantėlių

oj oj oj kokie mes sustri, eik tik ir vaiksciok po savo turgus...

Nieko nenoriu įžeisti Tik pasakiau savo nuomonę,apie aparatūrą ir turgus,Kas čia tokio?

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:43:51
[rockgirl rašė:
]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..

[rockgirl rašė:
]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..

Nu matai čia tu greit nesuprasi.Čia reikia tuo domėtis.Kuo turi geresnę,nori dar geresnės.Taip kad čia kaip kas supranta.Pvz.Ar žinojai kad yra gaminami stiprintuvai ausinėms?Aš tai nebūčiau kažkada apie tai pagalvojęs.O dabar kad ir parsisiūstą diską,užsidedu ant cd grotuvo,ir tas ausines su stiprintuvu prisijungiu,tai daug geriau skamba negu per kompą.Žinoma,tokie dalykėliai kainuoja,tai čia bent Lietuvoj nedaug kas gali leist.Šiaip aš tuo pradėjau domėtis,kai pradėjau klausyt muziką su Sennheiser ausinėmis.Tai daugmaž su prastesnėm nebegaliu klausyt - iš kart pamatau trūkumus.Iš vis su tom aparatūrom taip yra,kad nusprendi naudot vieną,neblogą - per bulką nebeklausai.Paskui norisi dar geresnės,ir dar....Taip kad pasaka be galo Bent aš siūlau naudot Sennheiser PX100.Geresnių tokio tipo ausinių nežinau.O Lietuvoje jos nebrangios,mokėjau apie 100 lt.Tai jei nesat su panašiom klausę - paklausykit...Kokybės skirtumas akivaizdus.

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. gegužės 21 d. 14:39:37
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:
na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst o turėdama tą kompaktą nieko nejaučiu, kaip kažkam širdis pradeda virpėt DD man žiūrint į tą diską tik ir noris sakyt

Tai jei neturi geros apratūros,tai skirtumo ir nejauti beveik.Kažkada ir man panašiai buvo.Kol nenusipirkau pigiai brangios partūros,Uk turguose.

num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių tai gal aš geriau žinau?a????

Pora tūkstantėlių? Nu ir prajuokinai.Tai čia bulką gal ir galim nusipirkt.Matai,kame reikalas - Aš kalbu apie daug brangesnę,kurios net Lietuvoj ne visada būna.Pora tūkstantėlių

oj oj oj kokie mes sustri, eik tik ir vaiksciok po savo turgus...

2008 m. gegužės 21 d. 14:29:54
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. gegužės 21 d. 10:41:13
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:

2008 m. gegužės 21 d. 10:32:09
Seniau mėgau pirkt vietoj siuntimosi, bet dabar jau baigiau su tuo CD pirkimu. Palyginus su jų pagaminimu, CD yra tikrai per brangūs; dar vienas dalykas - turėčiau būt turtingas kaip suvirintojas Viktoras, jei panorėčiau įsigyt visą tai, ką mėgstu klausyt. Ir aišku, sutaupau laiko. Juk pirkimams reikia skirt nemažai savojo laiko.

Atsakyti
[rockgirl]
2008 m. gegužės 20 d. 18:04:47
O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 20 d. 17:23:16
tylosMinute rašė:

Atsakyti
Sutenerius (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 20 d. 17:20:44
Man bapkių gaila... Jei cd kainuoja maždaug 40-70 lt, tai kiek man kainuot7 kokie 200 cd???

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. gegužės 20 d. 16:37:18

2008 m. gegužės 20 d. 15:15:08
Aš tai jaučiu skirtumą tarp mp3 ir originalo.Matai,pas mane aparatūra hi-end'inė tai stipriai pasijaučia...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307