NoRemorse (Užblokuotas)
2008 m. birželio 16 d. 21:16:00
Samara996 rašė: Aš visada tik originalus perku... Tikro ir originalaus disko man niekada nepakeis jokie piratiniai... Nežinau, man tai tiesiog nepriimtina...
nėra skirtumo tarp originalaus ir piratinio, tik, kad originalus brangiau kainuoja.
Jei turi pinigų pakankamai šiam reikalui - tai be abejo verta. Kaip bebūtų, jei reikėtų nusipirkti viską ko aš nori, galiausiai ką turiu, tai tikrai negalėčiau sau leisti. Iš kitos pusės, klausausi muzikos, kurios atlikėjai praktiškai nieko neuždirba iš albumų pardavimo. Pagrindinį pelną deja susišluoja įrašų kompanijos, o grupių pelnas yra iš turų, merchendise'o ir pan., todėl jei kalba eina apie vogimą iš atlikėjų, kiek įmanoma stengiuosi taip atpirkti savo nuodėmes.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:45:19
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
tylosMinute rašė: na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst o turėdama tą kompaktą nieko nejaučiu, kaip kažkam širdis pradeda virpėt DD man žiūrint į tą diską tik ir noris sakyt
Tai jei neturi geros apratūros,tai skirtumo ir nejauti beveik.Kažkada ir man panašiai buvo.Kol nenusipirkau pigiai brangios partūros,Uk turguose.
num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių tai gal aš geriau žinau?a????
Pora tūkstantėlių? Nu ir prajuokinai.Tai čia bulką gal ir galim nusipirkt.Matai,kame reikalas - Aš kalbu apie daug brangesnę,kurios net Lietuvoj ne visada būna.Pora tūkstantėlių
oj oj oj kokie mes sustri, eik tik ir vaiksciok po savo turgus...
Nieko nenoriu įžeisti Tik pasakiau savo nuomonę,apie aparatūrą ir turgus,Kas čia tokio?
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:43:51
[rockgirl rašė: ]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..
[rockgirl rašė: ]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..
Nu matai čia tu greit nesuprasi.Čia reikia tuo domėtis.Kuo turi geresnę,nori dar geresnės.Taip kad čia kaip kas supranta.Pvz.Ar žinojai kad yra gaminami stiprintuvai ausinėms?Aš tai nebūčiau kažkada apie tai pagalvojęs.O dabar kad ir parsisiūstą diską,užsidedu ant cd grotuvo,ir tas ausines su stiprintuvu prisijungiu,tai daug geriau skamba negu per kompą.Žinoma,tokie dalykėliai kainuoja,tai čia bent Lietuvoj nedaug kas gali leist.Šiaip aš tuo pradėjau domėtis,kai pradėjau klausyt muziką su Sennheiser ausinėmis.Tai daugmaž su prastesnėm nebegaliu klausyt - iš kart pamatau trūkumus.Iš vis su tom aparatūrom taip yra,kad nusprendi naudot vieną,neblogą - per bulką nebeklausai.Paskui norisi dar geresnės,ir dar....Taip kad pasaka be galo Bent aš siūlau naudot Sennheiser PX100.Geresnių tokio tipo ausinių nežinau.O Lietuvoje jos nebrangios,mokėjau apie 100 lt.Tai jei nesat su panašiom klausę - paklausykit...Kokybės skirtumas akivaizdus.
tylosMinute rašė: na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst o turėdama tą kompaktą nieko nejaučiu, kaip kažkam širdis pradeda virpėt DD man žiūrint į tą diską tik ir noris sakyt
Tai jei neturi geros apratūros,tai skirtumo ir nejauti beveik.Kažkada ir man panašiai buvo.Kol nenusipirkau pigiai brangios partūros,Uk turguose.
num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių tai gal aš geriau žinau?a????
Pora tūkstantėlių? Nu ir prajuokinai.Tai čia bulką gal ir galim nusipirkt.Matai,kame reikalas - Aš kalbu apie daug brangesnę,kurios net Lietuvoj ne visada būna.Pora tūkstantėlių
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 21 d. 14:29:54
tylosMinute rašė:
lietusryte rašė:
Seniau mėgau pirkt vietoj siuntimosi, bet dabar jau baigiau su tuo CD pirkimu. Palyginus su jų pagaminimu, CD yra tikrai per brangūs; dar vienas dalykas - turėčiau būt turtingas kaip suvirintojas Viktoras, jei panorėčiau įsigyt visą tai, ką mėgstu klausyt. Ir aišku, sutaupau laiko. Juk pirkimams reikia skirt nemažai savojo laiko.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 20 d. 17:23:16
na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst o turėdama tą kompaktą nieko nejaučiu, kaip kažkam širdis pradeda virpėt DD man žiūrint į tą diską tik ir noris sakyt
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2008 m. birželio 16 d. 21:20:29
2008 m. birželio 16 d. 21:16:00
Aš visada tik originalus perku... Tikro ir originalaus disko man niekada nepakeis jokie piratiniai... Nežinau, man tai tiesiog nepriimtina...
nėra skirtumo tarp originalaus ir piratinio, tik, kad originalus brangiau kainuoja.
2008 m. birželio 16 d. 20:59:24
2008 m. birželio 16 d. 20:42:32
2008 m. birželio 16 d. 20:20:36
2008 m. birželio 16 d. 16:07:38
2008 m. gegužės 28 d. 19:50:44
2008 m. gegužės 28 d. 19:49:01
2008 m. gegužės 26 d. 16:28:29
2008 m. gegužės 21 d. 14:45:19
na nežinau man paprasčiau per kompą susirast ir pasisiųst
num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių
Pora tūkstantėlių?
Nieko nenoriu įžeisti
2008 m. gegužės 21 d. 14:43:51
]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..
]O kokia ta gera apartura? Taip ir girdziu, kad zmones apie ja sneka, bet, kazkaip man nelb aisku..
Nu matai čia tu greit nesuprasi.Čia reikia tuo domėtis.Kuo turi geresnę,nori dar geresnės.Taip kad čia kaip kas supranta.Pvz.Ar žinojai kad yra gaminami stiprintuvai ausinėms?Aš tai nebūčiau kažkada apie tai pagalvojęs.O dabar kad ir parsisiūstą diską,užsidedu ant cd grotuvo,ir tas ausines su stiprintuvu prisijungiu,tai daug geriau skamba negu per kompą.Žinoma,tokie dalykėliai kainuoja,tai čia bent Lietuvoj nedaug kas gali leist.Šiaip aš tuo pradėjau domėtis,kai pradėjau klausyt muziką su Sennheiser ausinėmis.Tai daugmaž su prastesnėm nebegaliu klausyt - iš kart pamatau trūkumus.Iš vis su tom aparatūrom taip yra,kad nusprendi naudot vieną,neblogą - per bulką nebeklausai.Paskui norisi dar geresnės,ir dar....Taip kad pasaka be galo
2008 m. gegužės 21 d. 14:39:37
num atsiprasau as po turgus nevaikstau ir pas mane tokia aparatūra už pora tūkstantėlių
Pora tūkstantėlių?
2008 m. gegužės 21 d. 14:29:54
Pora tūkstantėlių?
2008 m. gegužės 21 d. 10:41:13
2008 m. gegužės 21 d. 10:32:09
2008 m. gegužės 20 d. 18:04:47
2008 m. gegužės 20 d. 17:23:16
2008 m. gegužės 20 d. 17:20:44
2008 m. gegužės 20 d. 16:37:18
2008 m. gegužės 20 d. 15:15:08