ep rašė: po sito gyvenimo nieko nebus. musu siela yra mirtinga, t.y. kai zmogus mirsta po jo nieko neleka, t.y. reike suprast niekas nekur toliau nekeliauja.
kažkuris filosofas manė, kad siela sudaryta iš daugybės mažų dalelių, ir kai žmogus miršta tos dalelės 'išsilaksto' ir patampa kažkokio naujo dalyko dalimi. : D Neva siela yra nemirtinga.
Kas ten žino.
nu jo o dar pries tai egipteciai dedavo i karsta ivairius daiktus, kurie turetu buti reikalingi pomirtiniam gyvenime...
o tu negalvoji, kad pagal savo apibrezima siela yra nemateriali? ('iš daugybės mažų dalelių' nebent gali atsirasti maisto kirminams)
ep rašė: po sito gyvenimo nieko nebus. musu siela yra mirtinga, t.y. kai zmogus mirsta po jo nieko neleka, t.y. reike suprast niekas nekur toliau nekeliauja.
kažkuris filosofas manė, kad siela sudaryta iš daugybės mažų dalelių, ir kai žmogus miršta tos dalelės 'išsilaksto' ir patampa kažkokio naujo dalyko dalimi. : D Neva siela yra nemirtinga.
Kas ten žino.
Liamaz rašė: keturkampis nulis > kaip tu pamatysi, jei busi mires
Kai aš būsiu mirus ir bus matyt - yra pomirtinis pasaulis ar nėra. Tiksliau, jei jo nėra nieko ir nepamatysiu. Geležinė jogika.
tai vat, as to ir klausiu, is kur zinai, kad mires zmogus kazka matys? cia paprasciausiai su logika prasilenkia as kalbu apie kuna, o ne apie siela. Jei kunas nematys, o siela matys "nerealybe" - ta iyra du skirtingi dalykai.
Nu jei taip jau baisu, tai tapk vienu iš tų pabaigos ir to, kad visi užmirš, bijančių žmonių - pradėk kiek įmanoma labiau įprasmint savo būtį.
O man dėl to visai smegenai nekaista - esu tai esu, numirsiu tai numirsiu. Kaip Remarkas savo romaną pavadino labai teisingai - laikas gyventi, laikas mirti. Nebent tokią baimę galėčiau pasistengus pajusti dėl kitų žmonių, o ne savęs - atrodo, vieną akimirką su žmogum kalbi, juokies, o vėliau žiū - nebegyvas. Nebent taip... Jei sulauksiu senatvės, tai man tokie dalykai išvis neberūpės...
sutinku, kad jokio skirtumo po mirties, bet dabar, dar esant gyvo proto, sunku suvokti, kad desimtis metu gyveni, mokaisi, kalbi ir esi klausomas, o staiga dingsti ir tai- pabaiga. Na tiksliau gal ne kiek sunku suvokt, kiek baisu suvokt.
O koks tau bus skirtumas po mirties, jomajo? Juk nieko neprisiminsi vistiek [tą įrodo tas faktas, jog jei ir yra kažkokie pomirtiniai pasauliai ir keli gyvenimai, tai tu nieko, būdama čia ir dabar, neatsimeni]...
Po mirties - pūvantis karstas ir kirminiukai. Man to pilnai užteks.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gruodžio 14 d. 13:54:42
po sito gyvenimo nieko nebus. musu siela yra mirtinga, t.y. kai zmogus mirsta po jo nieko neleka, t.y. reike suprast niekas nekur toliau nekeliauja.
Kas ten žino.
nu jo o dar pries tai egipteciai dedavo i karsta ivairius daiktus, kurie turetu buti reikalingi pomirtiniam gyvenime...
o tu negalvoji, kad pagal savo apibrezima siela yra nemateriali? ('iš daugybės mažų dalelių' nebent gali atsirasti maisto kirminams)
2008 m. gruodžio 14 d. 13:45:48
2008 m. gruodžio 14 d. 13:28:22
2008 m. gruodžio 14 d. 00:39:31
2008 m. gruodžio 14 d. 00:24:19
po sito gyvenimo nieko nebus. musu siela yra mirtinga, t.y. kai zmogus mirsta po jo nieko neleka, t.y. reike suprast niekas nekur toliau nekeliauja.
Kas ten žino.
2008 m. gruodžio 14 d. 00:13:13
2008 m. gruodžio 13 d. 21:24:26
2008 m. gruodžio 13 d. 20:53:13
2008 m. gruodžio 13 d. 20:52:26
gyvenu šiandiena.
2008 m. gruodžio 13 d. 20:51:39
2006 m. gegužės 18 d. 00:46:41
keturkampis nulis > kaip tu pamatysi, jei busi mires
tai vat, as to ir klausiu, is kur zinai, kad mires zmogus kazka matys? cia paprasciausiai su logika prasilenkia
2006 m. gegužės 18 d. 00:44:21
2006 m. gegužės 18 d. 00:36:00
keturkampis nulis > kaip tu pamatysi, jei busi mires
2006 m. gegužės 18 d. 00:31:30
2006 m. gegužės 18 d. 00:29:05
Pagyvensim -pamatysim...
2006 m. gegužės 18 d. 00:26:33
2006 m. gegužės 18 d. 00:11:03
2006 m. gegužės 17 d. 23:58:34
O man dėl to visai smegenai nekaista - esu tai esu, numirsiu tai numirsiu. Kaip Remarkas savo romaną pavadino labai teisingai - laikas gyventi, laikas mirti. Nebent tokią baimę galėčiau pasistengus pajusti dėl kitų žmonių, o ne savęs - atrodo, vieną akimirką su žmogum kalbi, juokies, o vėliau žiū - nebegyvas. Nebent taip... Jei sulauksiu senatvės, tai man tokie dalykai išvis neberūpės...
2006 m. gegužės 17 d. 23:53:45
2006 m. gegužės 17 d. 23:08:58
Labai noretusi tiketi, kad nevirsim dulkemis sesios pedos po zeme
Po mirties - pūvantis karstas ir kirminiukai. Man to pilnai užteks.