Gabux rašė: gal kai maza buvau kada ir norejau akimirka, bet dabar toks noras nekyla; ir taip retai namie bunu gan.
aha, pritariu, kai tuose namuose beveik ish viso nebuvo, tai kur ten jau begti
gyvenu kaip moku gyvent...
Todel kad atsibodo tevai atsibodo seses broliai atsibodo problemos ir mano kad pabege is namu jausis kitaip nors istiesu ne velnio ! Gal todel kad tevai girtauja musa ar pan ... Yra daug priezasciu ...
niekada neteko, nes namai tai isvis pati geriausia vieta o siaip, na gal salyginai galima sakyt kad pabegau, t.y. isvaziavau gyventi i VLN, bet pas tevus visada miela sugrizti, todel lb daznai taip ir darau
gyvenu kaip moku gyvent...
Manau kad is namu reikia begti tik tuomet kaj tewai geria, musa tawe ar tavo broliukus seses ar mama... o ne tuomet kaj tau tewaj neleidzja gert ar rukyt.. arba neleidzia dar kokiu kvailu dalyku daryt.. zodziu tuomet kaj tawes nepriziuri...
DefLeppard rašė: Buvo praeitais metais toks etapas, kai maniau jog teks tai padaryti, bet achiu dievui, viskas ishsiprende. Niekada nesakyk niekada. Jei lb reiketu - begchiau. Esu linkusi visada nusileisti, bet jei mane nori atskirti nuo mylimo zhmogaus - begsiu. Shiaip nematau chia nieko kieto. Tiesiog kartais reikia ir viskas. To tikrai neskelbchiau kitiem ir nesigirchiau, nes nera ko.
Panaši situacija buvo ir man. Jei taip atsitiktų (išskirtų su mylimu) - bėgčiau, nedvejodama. Ir to tikrai niekas nesužinotų.
mano viena durna drauge (fyfu fyfa-bet uztat labai juokinga) pries kelias dienas isejo is namu ir apsigyveno pas drauga. priezastis :susipyko su teciu ir jis jos neatsiprase ir tt. tai ji susikrove daiktukus ir isdume is namu. kita ryta reikejo i mokykla-tai tevas atvaziavo sake paimt jos pas ta drauga,kad nuveztu i schulia!
po keliu dienu ji grizo. kai pasakojo sita istorija,buvo labai juokinga ir visi juokesi. o ka ji pati viduj tuo metu jaute nezinau. abejoju ar jai buvo labai jau gera ir ar ji norejo pasirodyt kieta. galbut tik pasirodyt stipri ir savarankiska savo tevu akivaizdoj... to as nesmerkiu. galu gale-viskas baigesi gerai, o tevu poziuris isties pasikeite. manau,tai yra vienas tu kartu,kai rezultatas pateisina priemones.
Vieni bega del rimtu priezasciu - kaip jau Kazkas minejo, tevu smurtavimo, girtuokliavimo ir pan. Tuos galima suprasti. Bet tie 'visuomenes nesuprastieji maistautojai'...uzeina eilinis 'maistavimo priepuolis' ir bega. o jooo.
kategoriškumas nėra paranojos apraiška, turėtum žinoti. mano atsakymai priklauso nuo klausimo formuluotės. Gali paklausti: "kaip manote, kodėl bėgama iš namų? ar tai yra blogai?", o ne painioti kokius nors "kvailus būdus". galbūt kam nors tai nėra kvaila. tai tiek.
Buvo praeitais metais toks etapas, kai maniau jog teks tai padaryti, bet achiu dievui, viskas ishsiprende. Niekada nesakyk niekada. Jei lb reiketu - begchiau. Esu linkusi visada nusileisti, bet jei mane nori atskirti nuo mylimo zhmogaus - begsiu. Shiaip nematau chia nieko kieto. Tiesiog kartais reikia ir viskas. To tikrai neskelbchiau kitiem ir nesigirchiau, nes nera ko.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. birželio 22 d. 07:18:56
gal kai maza buvau kada ir norejau akimirka, bet dabar toks noras nekyla; ir taip retai namie bunu gan.
aha, pritariu, kai tuose namuose beveik ish viso nebuvo, tai kur ten jau begti
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 20 d. 20:18:14
2005 m. birželio 20 d. 16:40:31
2005 m. birželio 20 d. 16:38:05
2005 m. birželio 20 d. 14:08:58
2005 m. birželio 20 d. 13:54:29
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. birželio 20 d. 13:20:50
2005 m. birželio 20 d. 13:07:45
Buvo praeitais metais toks etapas, kai maniau jog teks tai padaryti, bet achiu dievui, viskas ishsiprende. Niekada nesakyk niekada. Jei lb reiketu - begchiau. Esu linkusi visada nusileisti, bet jei mane nori atskirti nuo mylimo zhmogaus - begsiu. Shiaip nematau chia nieko kieto. Tiesiog kartais reikia ir viskas. To tikrai neskelbchiau kitiem ir nesigirchiau, nes nera ko.
Panaši situacija buvo ir man. Jei taip atsitiktų (išskirtų su mylimu) - bėgčiau, nedvejodama. Ir to tikrai niekas nesužinotų.
2005 m. birželio 20 d. 13:00:46
2005 m. birželio 12 d. 20:56:48
po keliu dienu ji grizo. kai pasakojo sita istorija,buvo labai juokinga ir visi juokesi. o ka ji pati viduj tuo metu jaute nezinau. abejoju ar jai buvo labai jau gera ir ar ji norejo pasirodyt kieta. galbut tik pasirodyt stipri ir savarankiska savo tevu akivaizdoj... to as nesmerkiu. galu gale-viskas baigesi gerai, o tevu poziuris isties pasikeite. manau,tai yra vienas tu kartu,kai rezultatas pateisina priemones.
2005 m. birželio 12 d. 19:15:19
2005 m. birželio 12 d. 18:12:51
2005 m. birželio 12 d. 18:07:40
2005 m. birželio 12 d. 18:02:24
2005 m. birželio 12 d. 17:58:48
2005 m. birželio 12 d. 17:57:46
2005 m. birželio 12 d. 17:53:50
2005 m. birželio 12 d. 17:49:39
2005 m. birželio 12 d. 17:40:06
2005 m. birželio 12 d. 17:37:57