| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2009 m. kovo 1 d. 17:01:02
tik radijose ir tv zinosi kas yra populiaru...radijas ir snd yra aktualus....nesamone ieskoti intike bileko.ir po to [pasakoti skleisti kad tai yra normalu...
idomus poziuris. tik kad manasis yra kardinaliai priesingas: as neieskau tv ir radijoje kas yra populiaru. kaip ir neziuriu susikaupes kiekviena tv3 ir lnk reklama, stengdamasis isiminti, kurie dalykai yra "geri" ir po to neskubu ju tuctuojau susiieskoti parduotuveje ir nusipirkti.
Taip pat neieskau intike beleko. Pradzioje as susizinau, kas apskritai zymesnio pasirodo ta menesi, tada pamatau is karto is visuomenes (arba greiciau tam tikros visuom.grupes) nuomones, ko ir man reiketu pasiziureti, pasiklausyti
2009 m. kovo 1 d. 16:24:24
2009 m. kovo 1 d. 16:16:53
Visos Britney ir Lady Gagos... O tos dainos kaip tyčia vis groja ir groja...
tai neklausyk...nes jei klausai,tai reiškias patinka...
Kodėl kabiniesi būtent prie manęs? Ir kas tau sakė, kad vis tų dainų klausau? įsijungiu radiją, o ten vien tos dvi... Per TV ir tas pats...
Radijoje ir tv nėra normalios muzikos.Labai kvaila tuose dalykuose ieškoti muzikos... [Aš diskutuoju,o jei tau kažkas blogai,tai čia tavo ,psichinė emo trauma,turbūt..]
2009 m. kovo 1 d. 16:12:47
Kodėl kabiniesi būtent prie manęs? Ir kas tau sakė, kad vis tų dainų klausau? įsijungiu radiją, o ten vien tos dvi... Per TV ir tas pats...
2009 m. kovo 1 d. 14:36:20
2009 m. kovo 1 d. 14:07:21
Lady Gaga - Poker face
...
2009 m. kovo 1 d. 13:40:25
2009 m. kovo 1 d. 12:01:56
2009 m. kovo 1 d. 11:32:27
2009 m. kovo 1 d. 11:01:29
2009 m. kovo 1 d. 09:22:43
2009 m. vasario 28 d. 21:28:32
Lady GaGa - Poker face
Šita veikėja išvis pasibaisėtina.
2009 m. vasario 28 d. 21:16:06
2009 m. sausio 4 d. 20:36:46
viskas is coldplay ir tokio hotel. apie popsa ir technuskes isvis nekalbu net...
2009 m. sausio 4 d. 18:28:14
2009 m. sausio 4 d. 18:11:23
I Kissed A Girl
OMG jau vemt verčia...
+5
2009 m. sausio 4 d. 18:02:02
2009 m. sausio 4 d. 17:58:46
2009 m. sausio 4 d. 17:58:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 4 d. 17:49:53