ACDC viska su tevu galiu klausyt ir Rammstein ir Volbeat ir siaip daug ka su juo galiu klausyt Jis mane ant Volbeat`u uznese as Ji ant Nightwish`u kuriu ir motina klauso :D
mama yra nesidominti muzika, bet jei kartais liepiu atspėti kas dainuoja ( na iš tų senų gabalų) tai iš kart atspėja..o tėtis.. jis mane ir užaugino su senu geru roku, už tai jam ir didžiausiais AČIŪ
Su mama buvau Linkin Park ir R.E.M koncertuose ir šiaip bent jau dėl koncertų tai svaigstame kartu. Nors dėl įpratų dainų mūsų nuomonė dažnai išsiskiria, nes ji paprasčiausiai negirdėjusi tokių dainų, kurios skamba mano kambaryje
Tėvai klauso to brūdelio iš teliko.Na dar su tėčiu kartais AC/DC paklausom.Bet šeip tėvai nesidomi muzika kuri man patinka.Ir vieną kartą buvo taip kad nupirko maikę su mano mėgstamiausia grupe mano broliui.
žmogus sugalvojęs šitą temą - pagarba. music'e jau seniai, bet dažniausiai temos čia būna arba popsinės arba metalinės arba šiaip lėvos. šita tokia gerulė
vienintelę dainą, kurią galėčiau išskirt, tai pink floyd - the great gig in the sky
Mama vaikystėj leido Madonną, No doubt, reamonn, inxs ir niekados nesiklausiau yvų, šeškių ir pan. dėl to esu dėkinga, tačiau tik retkarčiais pasiklausau savo vaikystės dainų. tėvo niekada nepažinojau, tai negaliu spręsti. vienintelis dalykas - mama visiškai nesipriešina, kai 2h nakties paleidžiu ką nors iš Metallicos repertuaro - vis gi geriau nei britnės ir mailės, sako ji.
Nežinau, kiek vardint reiktų. Nuo tėčio ir užsikrėčiau muzika , kurią dabar mėgstu. Tai visos : Pink Floyd, AC/DC , Scorpions, Guns' N 'roses ,Queen, ir kelios dešimtys kitų grupių.Ką jau kalbėt apie dainas. Šimtais jų.
Turbut tik The Beatles, aisku Scorpions, mamos megstamiausia grupe, irgi gera, bet as ju neklausau tai matyt nesiskaito... Visa kita tai kazkaip nelabai mano skonio, Eric Clapton, Rod Stewart, AC/DC ir pan... Man labiau depresyvesne patinka
Aciu teciui,kuris man parode,kas yra TIKRA muzika.Mes klausom LYGIAI ta pacia muzikalade,Sweet,Smokie,Siuze,Queen ir t.t... mamai irgi musu klausoma muzika patinka
Be to, pirmą kartą po 4 metų pertraukos įsijungiau My Dark Reflections of Life And Death. Beveik nepamiršau šio didelio šmoto, vis dar puikiai atsimenu tas įdomias muzikines temas.
Man patinka Alvydo awareness apie įdomias muzikinio pasaulio naujienas. Va nežinojau, kad Green Carnation turi parengę naują leidinį, labai įdomu, labai laukiu.
Ar jūs irgi gaunat Spotify embed'ams music'e upstream request timeout / no healthy upstream error'us pastarosiomis dienomis? Nesuprantu, ar problema on my end, ar globali. Lygtais internetas stabilus ir su naršykle viskas tvarkoj, tai nežinau.
2012 m. balandžio 28 d. 22:58:02
ACDC viska su tevu galiu klausyt ir Rammstein ir Volbeat ir siaip daug ka su juo galiu klausyt Jis mane ant Volbeat`u uznese as Ji ant Nightwish`u kuriu ir motina klauso :D
2012 m. balandžio 28 d. 22:57:54
Ne tik dainos. Deep Purple, Pink Floyd, The Who, UFO, Grand Funk Railroad, Led Zeppelin, Black Sabbath....Sąrašas per ilgas užbaigti
2012 m. balandžio 28 d. 22:55:18
Foje "Laužo šviesa" visos akvariumo ir ddt dainos, Europe,Guns and Roses "Don't cry", kelios Paškevičiaus dainos.
2012 m. balandžio 28 d. 22:52:39
Queen'ų dainos tik sutampa
2011 m. liepos 29 d. 18:33:57
2011 m. liepos 29 d. 17:17:32
2011 m. liepos 20 d. 15:24:56
2011 m. liepos 20 d. 01:08:40
2011 m. liepos 20 d. 01:06:53
2011 m. liepos 17 d. 20:17:35
2010 m. lapkričio 6 d. 20:13:14
2010 m. lapkričio 6 d. 16:54:48
2010 m. lapkričio 5 d. 16:34:36
2010 m. spalio 28 d. 23:49:11
2010 m. spalio 28 d. 22:36:29
2010 m. spalio 28 d. 20:34:40
vienintelę dainą, kurią galėčiau išskirt, tai pink floyd - the great gig in the sky
2010 m. spalio 26 d. 23:13:38
2010 m. spalio 26 d. 22:46:16
2010 m. spalio 14 d. 10:25:39
2010 m. spalio 14 d. 01:21:07