Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Krepšininkas Allen'as Iverson'as - ką manote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 24 d. 14:24:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
o be ju nerealios ginybos jis butu tiek pasiekes kaip pasiekia filadelfijaus 76 dabar.

Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 24 d. 09:42:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Na gerai, šie 3, dar gal Ericas Snow buvo geri žaidėjai. Bet per svarbiausias rungtynes vistiek komandą traukdavo IVERSONAS o ne Mutombo ar McKie. Be jo šie žaidėjai gal net nebūtų apskritai į playoffus patekę.

Apie trenerį, kad jis geras aš jau rašiau kažkuriam ankstesniam post'e. '76ers' pergalių laikai dar būtų tęsiasi ilgiau jei jie nebūtų susipykę ir Brownas nebūtų pasitraukęs.

https://www.icicom.up.pt/blog/quarto-arbitro/arquivos/iverson recebe trofeu.jpg


Atsakyti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 23 d. 15:06:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
"Dar grįžtant sakai, kad Magicas vos ne vienas, su vidutiniokais savo komandos draugais laimėdavo svarbiausias rungtynes. Allenas irgi. 2001-02-ų metų sezone jis tai geriausiai įrodė." jeigu tau yra vidutiniokai dikembe mutombo teo ratlifas ir kaip atsarginis zaidejas aaronas mckie tai as bbd. Tiesa gal pagal tave tada ir treneris buvo vidutiniokas - laris brownas?


Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 23 d. 09:54:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Aš nematęs kaip žaidė Magicas tuo metu, bet žinau, kad jis buvo puikus žaidėjas sutinku kad jis lygai davė daugiau negu Iversonas ir apskritai buvo vienas geriausių visų laikų NBA žaidėjų. Bet čia tema ne apie jį.
Dar grįžtant sakai, kad Magicas vos ne vienas, su vidutiniokais savo komandos draugais laimėdavo svarbiausias rungtynes. Allenas irgi. 2001-02-ų metų sezone jis tai geriausiai įrodė.

Ir tu mane nervini, kada nori Alleną sumenkinti, nematydamas akivaizdžių jo gerųjų savybių. Jei jis būtų toks blogas kaip tu sakai tada jis neturėtų tokios statistikos ir tokio žaidimo lygio kaip dabar. Vėl pulsi prikaišioti kad jis meta perdaug metimų, yra savanaudis ir etc.? Įdomu. TU gali išeiti į NBA areną ir per rungtynes mesti, kad ir 50 metimų, bet nuo to netapsi rezultatyviausiu lygos žaidėju. Iversonas puolime turi itin daug laisvės, bet ir sugeba ja pasinaudoti.

Atsakyti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 23 d. 04:39:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
"Aš tau galiu pateikti krūva pavyzdžių kada geriausiais geros NBA komandos žaidėjais yra gynėjas ar įžaidėjas: pereik per visą lygos istoriją, rasi J. Westą, Bob'a Cousy, Magica Johnson'a, Isiah Thomas'a, Michaela Jordan'a, Reggie Millerį, Jasona Kidda, Allen'a Iversona ir daugelį kitų." - butent sitas zvaigzdes isskyrus iversona pamirsau as tau ir isvardinti salia jordano. Tik esme tame, kad tiek westas tiek cousy, tiek jonsonas, tomas savo komandas nuvede labai toli, kai kurie iki finalo pergales. kidui nesiseka nes tik jis geras nets zaidejas, o kiti isskyrus martina, buvo europos lygio. apie iversona apskritai jau cia ner ka pridurti (baigiasi reguliarus sezonas ir baigiasi visas sezonas). dar galima pridurti, kad tiek cousy tiek jonsonas kaip yzaidejai lose ziauriai protingai, priesingai nei iversonas kuris gana daznai tiesiog aklai verziasi po krepsiu. Milleris tiesiog dare tai uz ka buvo pakviestas y nba- 3pt. O tomas buvo is dalies labai panasus zaidejas y iversona. ir galiu pridurti, taip, jis buvo taip pat savanaudis, bet likusi komandos dalis buvo geresne nei filadelfijos. dar magicas buvo universalus dievas. jis dare viska. galejo zaisti absoliuciai visosia pozicijose nuo centro iki gynejo.

p.s. jei nemates tai butinai parsisiusk paziureti, kaip zaide jonsonas pvz 90- 91 metais, kai visa likusi komanda isskyrus ji buvo eiliniai zaidejai, tokie kurie kitose komandose nepasieke atkrintamuju. magicas valde visa zaidima is didziosios V. visos atakos ejo per jo rankas. bet net ir finaluose nedare tiek klaidu, kaip iversonas. tingiu dar ka nors rasyti.

Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 22 d. 19:53:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
'O nba tikrieji lyderiai buvo yra ir bus centrai ir sunkus krastai. ' Iš tikrai gerų centrų dabar NBA likę tik Shaqas, Benas Wallace'as (bet jo indėlis puolime per mažas) ir dar galbūt Yao Mingas. PF likę daugiau. Tačiau didžiausios žvaigždės NBA dabar - gynėjaiv + keli PF. Aš tau galiu pateikti krūva pavyzdžių kada geriausiais geros NBA komandos žaidėjais yra gynėjas ar įžaidėjas: pereik per visą lygos istoriją, rasi J. Westą, Bob'a Cousy, Magica Johnson'a, Isiah Thomas'a, Michaela Jordan'a, Reggie Millerį, Jasona Kidda, Allen'a Iversona ir daugelį kitų. Šio sezono MVP irgi gavo nekas kitas o įžaidėjas - Steve Nash. Aišku, kad gali lygei tokį sąrašą sudaryti ir iš centrų ir sunkiųjų puolėjų, bet nesamonė taip vienareikšmiškai sakyti kaip tu toj pirmoj citatoj. Daugelis ir geriausių centrų be gynėjų būtų buvę niekas, apskritai didesnė garbė yra tam kuris sugeba sukurti ataką ir atiduoti kamuolį centrui kad šiam beliktų tik įmesti, o ne tam centrui kuris įmetė tą lengvą metimą.

'tu klausiai / teigiai: "Kodėl jis vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų?" todel kad pataiko is 30 11 metimu + ~7 / 8 baudos.' negražink skaičų savo naudai. vidutiniškai per visą karjerą Iversonas meta per rungtynes apie 23 metimus, pataiko apie 10. Tai yra noarmalus rezultatas.

'O DEL VARZYBU GROZIO TAI KIEKVIENO KITOKS SKONIS' sutinku, dėl šito aš ir nenoriu ginčytis

Atsakyti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:52:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
to hopessssssssss
DEL KLAIDU. kadangi kobe, iversonas ir kiti izaidejai bei atakuojantys gynejai beveik niekada nebuna lyderiais, isskyrus jordana ir dar tos isimtys buna uz nba ribu. tie "lyderiai" tik talkina tikriesiems lyderiams. Pvz kazkada kobe shakui, stocktonas malaunui, paytonas kampui, parkeris su manu dunkanui ir taip toliau. tik taip buna kazkas pasiekiama. kas is to, kad kobe daro bbz ka, bet ner shako ir nera lakeriams atkrintamuju. tas pats ir T-mac. O nba tikrieji lyderiai buvo yra ir bus centrai ir sunkus krastai.

kai lipa y medi ir padaro kokia80% klaidu

tu klausiai / teigiai: "Kodėl jis vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų?" todel kad pataiko is 30 11 metimu + ~7 / 8 baudos.

O DEL VARZYBU GROZIO TAI KIEKVIENO KITOKS SKONIS. kiekvieno kitoks skonis pasake katinas laizydamasis pautus. Pvz man nba grazu tik savaites apzvalga kur ro do yspudingas atakas. arba kai losia lyderes komandos. Man tikrai daug ydomiau stebeti pvz kai losia zalgiris.



Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 21 d. 19:27:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
to ReMark:

Dėl klaidų: Taip, Iversonas padaro perdaug klaidų. Bet žinant kiek laiko jis turi kamuolį savo rankose tai nėra toks blogas rodiklis. Negali juk žaidėjas būti idealus, kiekvienas turi savų minusų. Alleno minusas - per didelis klaidų skaičius. Beje, aš nežinau kaip dabar, bet prieš kelis metus mačiau daugiausia klaidų darančių žaidėjų dešimtuką (tada NBA specialiai retai parodydavo tokius duomenis, nes tai dažniausiai būdavo antireklama didžiausiom NBA žvaigždėm). Ir spėk kas buvo pirmose vietose - Tuo metu (ir dabar) didelės NBA žvaigždės: Kobe Bryantas, Chrisas Webberis, Stephonas Marbury, taippat ir Iversonas. Per tuos kelis metus niekas nepakito. Viso šito esmė: didžiausios žvaigždės daugiausia laiko turi kamuolį savo rankuose atlieka daugiausia perdavimų (nebūtinai rezultatyvių), dažniausiai veržiasi po krepšiu, dažniausiai imasi iniciatyvos ir būtent dėl to padaro daugiausia klaidų. Pagalvok - eilinis atsarginis veršis po krepšiu 5 kartus ir padarys 2 klaidas, o komandos lyderis veršis gal 30 kartų ir padarys 5 klaidas. Negi tas atsarginis bus geresnis žaidėjas nes padarys mažiau klaidų? Tikiuosi supranti ką aš tau noriu pasakyti

Dėl perdavimų: citata 'kadangi esi pyzdukas(aisku nba masteliais) kisk kamuoly kitam' o ką tu blogo visam šitam matai? būtent, kad kiekvienas geras įžaidėjas ir apskritai bet kuris žaidėjas 'įlipęs į medį' ir sutraukęs prie savęs du ar daugiau priešininkų žaidėjų atiduos kamuolį laisvam komandos draugui, ir taip sau įsirašys rezultatyvų perdavimą. Išvis koks skirtumas kaip jis tuos perdavimus surinks, kuo daugiau jis jų surinks - tuo geriau

Dėl greičio ir staigumo: Būtent šios dvi savybės yra svarbiausios Iversono žaidime ir be jų jis NBA būtų niekas. Geriausiu atveju - kokių nors Bobcats atsarginis. Ir jis savo greitį išnaudoja puikiai, tiek puolime, tiek gynyboje. Pagalvok - kodėl jis vienas iš pirmaujančių NBA pagal perimtus kamuolius? nes yra staigus ir gali netikėtai perimti kamuolį iš varžovo. Kodėl jis vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų? nes dažnai tiesiog apibėga gynėjus. tad nepasakok čia tokių dalykų apie savo geriausių savybių neišnaudojimą.

o pabaigoj kada rašiau apie tas rungtynes tu mane visiškai netaip supratai, esmė kad NBA žaidžiamas krepšinis yra daug gražesnis ir įdomesnis žiūrovui negu europietiškas.

It's Just My Fuckin` Opinion
peace

Atsakyti
ReMark
2005 m. rugpjūčio 21 d. 18:35:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nagi paziurekim, ka mes cia abudu prirasem?
nieks taves nepavadino vaikisku del temos, as tave tokiu pavadinau del tavo nuomones.

dar 1. nezinau kaip tu, bet as savanaudiskuma suprantu ne tik ast stygiumi. as tai dar suprantu ir neparuostais metimais is absurdisku, neparuostu padeciu. Jei prakalbant apie 7,9 ast. taip, tai kaip savanaudziuitai yra jau per daug, bet yra ir klaidos, kuriu jei gerai atsimenu, tai iversinas padaro beveik 5. nemazai? O asistus jis susirenka is sios taktikos, "rusiskos taktikos",bek ir lipk y medi, o kadangi esi pyzdukas(aisku nba masteliais) kisk kamuoly kitam.taigi matau bene vienintelias teigiamas jo savybe: greity ir staiguma, kurio jis nesugeba deramai isnaudoti. t.t.

2.tiesiog nera ka atsakyti.

3.taip pagal mane geriau butu perpise status ar italus 20-18. pagalvok kokios butu buve grazios varzybos, kokia ytampa, kokia kieta ginyba, zinoma atmetus kruva klaidu. itampa iki paskutines sekundes yra didziausias varzybu grozis, o ne bbz kokie dejimai y vienus vartus.
P.S.
Peace man, you are really hopeless

Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 20 d. 15:31:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Taip, juk aš šitą tema sukūriau į "laisvalaikis-sportas" o ne į "grupės, atlikėjai". Man įdomu, kur ReMark dingo, jis mus su hole ankščiau vaikais dėl šitos temos išvadino. .

Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 12:39:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nu gerai baigiam pestis del Iversono muzikos... Viskas aisku juk...

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 12:36:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Oooo Hopeless naujas avataras...

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti

2005 m. rugpjūčio 20 d. 12:27:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Taigi 'Nepataisoma' jau ankščiau rašė, jog yra girdėjus 2 Iversono dainas, o tuo jog ji girdėjus 'method man' dainų aš net neabejoju.

Atsakyti
Nepataisoma
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:42:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
blemba as cia nerasyciau ka manau jei nebuciau girdejus..ir as nenoriu gincytis pasakiau sawo nuomone ir tiek

____________________
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:40:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Esi bent girdejus?

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti
Nepataisoma
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:38:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nu as zinau kad nezaidzia cia tik kaip pavyzdi pasakiau...man jo repavimas i methodo nepanasus..tokia mano nuomone..

____________________
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:36:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Ir isvis Method Manas krepsinio nezaidzia...

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:36:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Jo repavimas nesa i Method Mano, o isvaizda i Snoop Dogga... Bent taip raso... Tai nereiskia kad as taip galvoju...

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti
Kwon (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:34:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Jop, as irgi... Apskritai man neidomus krepsininkai-reperiai...

____________________
21 http://cornerz.tinkle.lt 50 Cent butu kietas reperis, jei nebutu s**as... [J-Master aka Ermideris]
Atsakyti
Nepataisoma
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:34:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
panasumas i Method Mana? kuo jis panasus? (ar as kazko nesupratau) iversonui iki methodo lygio kaip reperiui dar toooollliiii lygiai taip pat kaip methodui iki iversono zaidimo o kad iversonas panasus i snoop doga is wis nesamone...

____________________
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Puslapiai: 1234
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Ocean Colour Scene Ocean Colour Scene
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 221
  Iš viso užsiregistravę: 73390
  Naujausias narys: Kubet11app
  Šiandien apsilankė: 166677