| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. balandžio 11 d. 19:58:13
2009 m. balandžio 11 d. 13:27:32
Temoje: ,,The Beatles" jie pakeite muzika ar ne?
na bent jau tais laikais tai reiske, o dabar tai as nezinau kas pasidare su popsu. supranti bitlai grojo tiek daug muzikos zanru kad net susimaut ymanoma beskaiciuojant. jie grojo ir roka, ir bliuza, ir psychodelini roka, ir kantri, ir avant roka, ir R'n'B, ir pop roka, ir popsa, ar vos ne metala ar bent jau "hard rock", ir "gospel", ir punk roka nu ir taip toliau. esme tame kad posas juos tik isgarsino, bet patys daugiausia to ir negrojo. rokas rokas rokas ir darkarta rokas egzistavo pas juos. beje juos pacius ytakojo tiktai bliuzo ir rock n rollo atlikejai/grupes.
Jau tikrai... niekad net nepagalvojau, kad bitlai grojo tiek daug ivairiu muzikos zanru
o kas čia juokingo?oo
2009 m. balandžio 11 d. 13:23:19
2009 m. balandžio 11 d. 12:01:19
Temoje: ,,The Beatles" jie pakeite muzika ar ne?
na bent jau tais laikais tai reiske, o dabar tai as nezinau kas pasidare su popsu. supranti bitlai grojo tiek daug muzikos zanru kad net susimaut ymanoma beskaiciuojant. jie grojo ir roka, ir bliuza, ir psychodelini roka, ir kantri, ir avant roka, ir R'n'B, ir pop roka, ir popsa, ar vos ne metala ar bent jau "hard rock", ir "gospel", ir punk roka nu ir taip toliau. esme tame kad posas juos tik isgarsino, bet patys daugiausia to ir negrojo. rokas rokas rokas ir darkarta rokas egzistavo pas juos. beje juos pacius ytakojo tiktai bliuzo ir rock n rollo atlikejai/grupes.
Jau tikrai... niekad net nepagalvojau, kad bitlai grojo tiek daug ivairiu muzikos zanru
čia tas gers. kai bitlai grojo, kai kurie tų stilių dar nebuvo normaliai susiformavę.
labiausiai tai norėčiau pamatyt Lennoną r'n'b dainuojantį
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. balandžio 11 d. 10:39:01
2009 m. balandžio 10 d. 21:13:32
Na turbut Neilas Peartas, beabejo Bonhamas is zeppelin, ir K.Moon.
suprantu kad zmogus suklydo ne i ta tema parases, bet vistiek...
2009 m. balandžio 10 d. 19:09:51
2009 m. balandžio 10 d. 19:09:01
Temoje apie Bob Marley:
mano kasiokas jo klauso
Nu negaliu, toks kvailas...
2009 m. balandžio 10 d. 18:00:29
mano kasiokas jo klauso
Nu negaliu, toks kvailas...
2009 m. kovo 31 d. 20:26:34
2. Jie komerciskai nelabai susije su mtv.
2009 m. kovo 23 d. 18:07:00
Eisiu, nezinau kodel bet eisiu
nesisaipau
2009 m. kovo 17 d. 14:44:07
man patinka mano merginos krutu dydis....noreciau dbr jos spenelius palaizyti..=)
Nu čia tai prunkštelėjimą sukėlė. Labai laiku ir vietoj.
2009 m. kovo 16 d. 23:41:41
LB PASAULY NEIVERTINTA FOJE..nes ja zino tik lietuva.
sorry, mate. bet žiauru.
ta prasme neivertinta,niekaip nesugebejo isgarseti.....nors tai mamontovo svajone buvo ir bus....kaip ir jam atlikejui isgarseti...
2009 m. kovo 16 d. 17:51:36
LB PASAULY NEIVERTINTA FOJE..nes ja zino tik lietuva.
sorry, mate. bet žiauru.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 15 d. 11:42:29
ju bajerius galima i humoro kluba leisti
2009 m. kovo 15 d. 11:32:48
2009 m. kovo 15 d. 11:09:00
NES MAN NERIEK isivaizduojamu draugu, kaip daugumai jums, nes su tokiais as neturiu apie ka kalbet.
Neįtikėtina...
2009 m. kovo 15 d. 01:57:58
Kai jis išeis iš tualeto paklausk: šikai?
zjbs, jei taip, kabini ciuvus, tj suda tu turesi
as tai esu tokia kokia esu.
ir kruvos ju yr.
visur gatvese, kur tik nori.
nu siaip ka zn.
jaucias demesys.
kai toks ahujenas dievo kurinys esi
blee man tai siaip dbr juokinga.. jus visi man tokie faini. ir man zjbs, va sneku, ironija, ir t.t.
ar gi ne puiku?
ir pykti dar uz tokius dalykus?
KAM TAI RUPI?
wat?
2009 m. kovo 14 d. 23:39:04
NES MAN NERIEK isivaizduojamu draugu, kaip daugumai jums, nes su tokiais as neturiu apie ka kalbet.
2009 m. kovo 14 d. 13:17:26
"nu bet protu tai tikrai negaletum didziotis...
nes nu blem. kaip tu gali rasyt, kad ta ana, kad as crazyz. gėedykis mazut.
kas man soka i akis, zemai krinta suprask ;]"
PM.