| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. kovo 14 d. 13:16:02
2009 m. kovo 14 d. 13:15:38
2009 m. kovo 14 d. 13:12:55
2009 m. kovo 14 d. 13:12:02
Man taip niežti nagai jai į tą komentarą atsakyt, bet jau nusprendžiau nebesivelti į jos žaidimus, atsibodo.
Jis bus modelis!
O aš darželinukė. Why???? :'(
ne visi mes gimstam tokie faini
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 14 d. 13:10:33
Jis bus modelis!
O aš darželinukė. Why???? :'(
2009 m. kovo 14 d. 13:08:28
dingusiai<--nu ka zn. pati prisiprasei.
o kad savo veidelio nededi i music.lt tai matyt, net klaust. nereik, tokios darzelinukes veido tikrai nenoreciau pamatyt.
klausyk nestok man skersai kelio. as ginu teises savo TEISES.
ZN kokios jos yra, kodeksa skaitykit, brangieji.
NEE AS NE SUPERMODELIS.
cia tik kastingas...
DIEVE ...
dieve kokie jus vargsai.
kai turesiu tinkamas APIMTIS. TADA IR MODELIS BUSIU, BUSIU KAS noresiu. nes man nks skersai kelio nestoja, nes as sutrypiu ir apeinu
viskas. daugiau jums KO PASAKYT NETURIU.
VISO GERIAUSIO.
KAIP IS CIA ISIREGINT?
lb noreciau. nes jau zmones cia...daugiau negu vaikai.
ir diskutuot net neymanoma......
dieve.
ir skaitos diskusijos, kai prie mano zodz kiekvieno lenda ji kvepuoja, ir ta dingusi...
zodz...
viskas.
CIAO.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 14 d. 13:07:17
https://www.music.lt/Crazyz-ir-sa. ..blog-31565.html
top dienoraštis
O taip!
2009 m. kovo 14 d. 13:06:33
2009 m. kovo 14 d. 13:00:00
top dienoraštis
2009 m. kovo 13 d. 20:43:47
įsivaizduoju sceninį pasirodymą: chrisas meta iš banano į rihanna, praskelę antakį, tada susitaiko ir kartu valgo bananus.
2009 m. kovo 2 d. 22:10:14
Aj,Maironį - Bybį vilnonį...
Ir aplamai visi LowLife komentarai savo šiandienos dienoraščio įraše
Šitas tai iš Radio Show
2009 m. kovo 2 d. 22:05:14
na,aš bibliotekos sąvoka suvokiu kitaip,man biblioteka visada bus tokia,kurioje daugybė knygų,daugybė lentynų,o ne keletas knygų tupiančių namuose.
o tau jikvėpuoja linkiu kuo greičiau pradėti lankyti kvaišų mokyklą.
šitas,ir praeitas Crazio komentaras temoje apie namuose esančias knygas.
Iš tos serijos,kurie mano,kad patarlė "neperšokęs griovio nesakyk OP" tinka tik šuolininkams.
man nejjuokinga
Nes apie tave
2009 m. kovo 2 d. 22:00:57
Aj,Maironį - Bybį vilnonį...
Ir aplamai visi LowLife komentarai savo šiandienos dienoraščio įraše
2009 m. kovo 2 d. 21:39:55
man tai arba V.Adamkus arba B.Obama
Jūs,Lp šūdo gerbėjai esat juokingi - gerbiat tuos,kurie dar nieko nepadarė,arba tik apsivogė ir pasimaivė...
temoje apie mylimas politines asmenybes
2009 m. kovo 2 d. 21:34:57
na,aš bibliotekos sąvoka suvokiu kitaip,man biblioteka visada bus tokia,kurioje daugybė knygų,daugybė lentynų,o ne keletas knygų tupiančių namuose.
Iš tos serijos,kurie mano,kad patarlė "neperšokęs griovio nesakyk OP" tinka tik šuolininkams.
man nejjuokinga
na,man irgi gana graudu.
2009 m. kovo 2 d. 21:34:20
nors kartais LowLife, ir biski ne i tema pavaro bet si karta irgi patiko:
paskutinis sakinys - tobulas.
2009 m. kovo 2 d. 21:31:19
nors kartais LowLife, ir biski ne i tema pavaro bet si karta irgi patiko:
paskutinis sakinys - tobulas.
2009 m. kovo 2 d. 21:29:16
man nejjuokinga
2009 m. kovo 2 d. 21:27:25
2009 m. kovo 2 d. 21:25:29