vartotojas GROTESQUE rašo: noriu uzduoti jums viena klausima: kas jums geriau - dievas ar marilyn manson?
.
atsakymai: dievas newertas kad jy lygintu su marilyn manson jei ka...
dievo nera o jei ir butu taj jis liewas o mansonas man valdo ir viskas
įdomiai čia
protingai parase.. speju kokie 12 meciai..
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:03:06
Hopeless rašė:
LuCasLA rašė: O tu irgi labai kietas?Tau astuoniuolika taip supratau?Man 15 ir as protingesnis uz taveKai busiu astuoniolikos nemanau,kad paskritai cia chatinsiu,nes as jau nerealiai daug uzdirbsiu ir busiu dievas,tai rodo dabartiniai mano sugebejimai.
LuCasLA rašė: O tu irgi labai kietas?Tau astuoniuolika taip supratau?Man 15 ir as protingesnis uz taveKai busiu astuoniolikos nemanau,kad paskritai cia chatinsiu,nes as jau nerealiai daug uzdirbsiu ir busiu dievas,tai rodo dabartiniai mano sugebejimai.
Just_fan rašė: Shiaip ash ju nelabai klausaus... Tik american idiot girdejau - ispudzhio nepaliko, nes ash ne panke, nu gal truputi... 3% panko gal turiu... O shiaip linxmi vyrukai
Misantropijos ; "Ir prašau čia nerašinėti, tų, kas nėra Inga"...
Man toks uch..
O 50 Cent paminėjimas irgi vertas dėmesio ; ) . Plikas gi jis.
Hopeless rašė: Kuris atlikėjas turi įdomiausią, originaliausią šukuoseną?
agnyte777 rašė: black eyed peas arba 50 cent
čia tarp kitko visai gerai pasakė - klipuose tai matosi, o iš BEP - tikrai visi dainininkai, va Fergie net į Vilnių buvo buvo atitopinus super fainiai susitvarkiusi.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2006 m. rugsėjo 25 d. 11:30:32
Romeo&žiuljeta.. nuobodi,bet siaip truputi idomi...
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:39:09
Tema apie Marilyn Manson:
vartotojas GROTESQUE rašo:
noriu uzduoti jums viena klausima: kas jums geriau - dievas ar marilyn manson?
.
atsakymai:
dievas newertas kad jy lygintu su marilyn manson jei ka...
dievo nera o jei ir butu taj jis liewas o mansonas man valdo ir viskas
įdomiai čia
protingai parase..
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:32:55
Tema: "ką manote apie gėjus ir liezbietes?"
TOLEROJU, SKATINU, BUKITE VISI piderastais, man daugiau liks moteru.
Prajuokino...
aha..
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:32:15
warhatter rašė:
klausyt tai neimanoma,bet mes i ja ziurim
geras
2006 m. rugsėjo 23 d. 16:03:06
O tu irgi labai kietas?Tau astuoniuolika taip supratau?Man 15 ir as protingesnis uz tave
shitas taj prajuokino
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:07:42
2006 m. rugsėjo 23 d. 12:02:56
O tu irgi labai kietas?Tau astuoniuolika taip supratau?Man 15 ir as protingesnis uz tave
2006 m. rugsėjo 18 d. 01:33:39
tad isioperuoji pora sonkauliu ir pasiciulpi..
Nu jo.., 2006 09 17 18:30
Kai pagalvoju - netenki rankų per karą, o kaip po to masturbuotis??? Taigi išprotėt galima..
Cia is delfio apie implantuota dirbtine ranka ...
2006 m. rugsėjo 11 d. 13:46:03
man serialas patinka tuo, kad ten yra paslėpta daug paslapčių
Iškart seka kitas komentaras:
ir gali jas pėlioti
2006 m. rugsėjo 7 d. 15:48:16
punk rock'as...ajaj, galbut "deftones"...arba "ra", nzn, ar "linkin park'ai" groja punk rock, bet groja gerai...
2006 m. rugsėjo 5 d. 22:40:49
Shiaip ash ju nelabai klausaus... Tik american idiot girdejau - ispudzhio nepaliko, nes ash ne panke, nu gal truputi... 3% panko gal turiu... O shiaip linxmi vyrukai
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:54:59
Man toks uch..
2006 m. rugsėjo 3 d. 21:26:34
Tai jau tikrai, kad transplantacija, o ne transplotacija, gerai, kad ne eksplotacija dar parašėt...
Gerai pasakyta, sujuokino labai
2006 m. rugpjūčio 27 d. 16:08:43
kad kartis ta pieska ne velnio nepadeda!
dvi gramatinės klaidos, bet taip puikiai vietoje
2006 m. rugpjūčio 27 d. 16:04:34
Viena mano megstamiausiu grupiu. Gal net uz HIMus geriau pavaro
2006 m. rugpjūčio 19 d. 18:15:37
Tema: Zalioji mylia- knyga & filmas
o kas knygos autorius?Eminemas irgi?
xDDDDD
belekaip zvengiau
2006 m. rugpjūčio 19 d. 18:06:16
2006 m. rugpjūčio 19 d. 17:56:51
Faktas, kad jo šukuosena tikrai nėra nieko yspūdinga
2006 m. rugpjūčio 19 d. 16:11:14
O 50 Cent paminėjimas irgi vertas dėmesio ; ) . Plikas gi jis.
2006 m. rugpjūčio 19 d. 13:40:33
Kuris atlikėjas turi įdomiausią, originaliausią šukuoseną?
black eyed peas arba 50 cent
čia tarp kitko visai gerai pasakė - klipuose tai matosi, o iš BEP - tikrai visi dainininkai, va Fergie net į Vilnių buvo buvo atitopinus super fainiai susitvarkiusi.