| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. kovo 8 d. 18:20:28
2006 m. kovo 8 d. 18:10:01
aishq kad ne shudas tas lt united lietuvoj neivienos norm. grupes nera
na tik kastaneda nebloga
2006 m. kovo 8 d. 17:19:47
ballsas>> cia tajp isejo, nes ne is karto visus temos komentarus perskaiciau. O jie buvo vieni uz kitus juokingesni... siaubekas
tai reikejo iskarto skaitit.
skirvas rese:
lietuvoj neivienos norm. grupes nera
na tik kastaneda nebloga
cia turbut tycia
2006 m. kovo 8 d. 14:48:13
nesu gote ir tuom dziaugiuosi
ka galima sugalvoti kvailesnio?
2006 m. kovo 8 d. 11:55:03
Temoje:
"kaip tewai reaguoja i tai kad jus gota/gote?"
Rugiliuke:
"na gote nesu, tad nezinau kaip mano tevai i tai reaguoja"
jo cia sukta, tikriausei zmogus norejo pasakyti reaguotu jeigu buciau. :-D
2006 m. kovo 8 d. 08:53:23
spekit kas taip parase, o ir neatspejot, tai buvo Misantropia pam param
(vargsele nespejo nubausti (savo ranka) zmogu kuris parase visa tiesa ka apie ja galvoja)
po to as jau neisdrisau, reiksti savo nuomone (apie ja) ...
Eilinį kartą tu išimi žodžius iš konteksto ir jautiesi super duper genialus... Tebūnie, nors virtualiam vaikų darželyje pabūk genijum.
Aš parašiau tą žinutę, ne todėl, kad pati norėjau duoti įspėjimą, o todėl, kad buvau aiškiai pasakius, jog tame mano dienoraštyje įspėjimai nedalinami...
2006 m. kovo 8 d. 08:32:00
"kaip tewai reaguoja i tai kad jus gota/gote?"
Rugiliuke:
"na gote nesu, tad nezinau kaip mano tevai i tai reaguoja"
2006 m. kovo 6 d. 18:16:25
kraujas nerealu... tai ne tik kad skanu bet sis tas daugiau... nemoku nusakyti jausmo atsigerus kelis gurksnius silto kraujo... sakykit kad esu psiche, nesveika, jei norit. man tas pats. bet laaaabai senai jau is nieko negavau kraujo... seni rysiai nutruko, nauju dar neatsirado...
turbut is skerdyklos atleido.... chi che choc hoho
labai seniai is nieko negavo kraujo
2006 m. kovo 4 d. 11:59:32
super daina , nors ir jurga sukuriai mazai dainu , bet visos yra labai kietos , kaip ir mikutavicius
2006 m. kovo 2 d. 19:12:52
spekit kas taip parase, o ir neatspejot, tai buvo Misantropia pam param
(vargsele nespejo nubausti (savo ranka) zmogu kuris parase visa tiesa ka apie ja galvoja)
po to as jau neisdrisau, reiksti savo nuomone (apie ja) ...
2006 m. kovo 2 d. 18:59:11
by Rock_Boyz.
2006 m. vasario 22 d. 10:38:59
angel rebelde (maistingas angelas)
https://www.music.lt/?forum;thread.51876
o tą angelą galima derinti su kitais maisto papildais? Ar nesukelia alergijos?
2006 m. vasario 7 d. 12:24:39
apie kompus nieko neismanau. Tai va... buvau pasigavus tiek ir tokiu virusu, kad teko pirkt nauja kompa
2006 m. sausio 28 d. 14:07:42
Gera daina na as pankas tai gal as ja suprantu...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 27 d. 14:36:58
nes jos gotes!
2006 m. sausio 23 d. 11:41:15
kraujas nerealu... tai ne tik kad skanu bet sis tas daugiau... nemoku nusakyti jausmo atsigerus kelis gurksnius silto kraujo... sakykit kad esu psiche, nesveika, jei norit. man tas pats. bet laaaabai senai jau is nieko negavau kraujo... seni rysiai nutruko, nauju dar neatsirado...
turbut is skerdyklos atleido.... chi che choc hoho
2006 m. sausio 23 d. 11:08:23
Sleeper, kodel sakai, kad vampyrizmas nera gyvenimo budas? Jei dienos sviesos issizadejimas, kraujo gerimas, nakties garbinimo ritualai, auku atnasavimas, miegojimas, karstuose arba kriptose, mirties baimes atsikratymas nera gyvenimo budas - tai as ne ragana.
Labai prajuokino sitas postas. Tu ragana? Oh for Pete sake! Give your fantasys a brake child! Dabar prisipazink kokia knyga perkaitei ar filma paziurejai kad sneki tokias nesamones?
Pirmasis juokingas, antrasis taiklus.
Brangute, jei tu žinotum, tai išbrauktum iš juokingų komentarų šį Naohos
2006 m. sausio 23 d. 10:46:31
Aishkus metalas jopshikmat gitaros chesteris bliauna Mikas dar parepuoja ir viskas labaij zjbs gaunasi...
---------------------------------------- --------------
čia ne music.lt buvo parašyta bet vistiek vertas dėmesio
2006 m. sausio 23 d. 08:23:45
Taip pasakė Linas (Choras) Zareckas , viename interviu.
2006 m. sausio 20 d. 16:06:07
Sleeper, kodel sakai, kad vampyrizmas nera gyvenimo budas? Jei dienos sviesos issizadejimas, kraujo gerimas, nakties garbinimo ritualai, auku atnasavimas, miegojimas, karstuose arba kriptose, mirties baimes atsikratymas nera gyvenimo budas - tai as ne ragana.
Labai prajuokino sitas postas. Tu ragana? Oh for Pete sake! Give your fantasys a brake child! Dabar prisipazink kokia knyga perkaitei ar filma paziurejai kad sneki tokias nesamones?
Pirmasis juokingas, antrasis taiklus.