| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. sausio 15 d. 12:41:41
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 14 d. 19:31:49
va t.y. sitas pavaldo
tai ne keliu zmoniu nuomone ir beto nebet kokiu o tie kurie nusimano stiliuose ir moka juos atmintinai,siandien ryte vienas is ju parase kad tu buvai teisi,evanescence ismeciau is savo klausomu grupiu,ir istryniau is winamp that's that.
2006 m. sausio 13 d. 16:42:55
va t.y. sitas pavaldo
tai ne keliu zmoniu nuomone ir beto nebet kokiu o tie kurie nusimano stiliuose ir moka juos atmintinai,siandien ryte vienas is ju parase kad tu buvai teisi,evanescence ismeciau is savo klausomu grupiu,ir istryniau is winamp that's that.
čia jau ne juokinga o žiauru...
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2006 m. sausio 12 d. 20:48:00
'gotai serg depresijom,nes taip reik,jei esi gotas
Aha, o kai kurie žmonės kartais nusišneka ir mala šūdą, nes taip reikia, jei esi music.lt vartotojas.'
sitie du.
jegu jega
2006 m. sausio 11 d. 21:47:54
galetum uzsidaryt tarp dvieju sienu...
Taip ir norisi pafloodinti šypsenų, už kiek įspėjimą gaučiau
2006 m. sausio 11 d. 20:27:45
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. sausio 11 d. 19:34:26
galetum uzsidaryt tarp dvieju sienu...
2006 m. sausio 10 d. 11:36:56
as db pirmakarta kazkam istikima!! lb tuo dziaugiuosi... tiesiog anxceu nesutikdavau zmogaus su kuriuo man butu visur gera... norejos kazko naujo....arba is pykcio...jei man nepatikdavo santykiai.... nors gailejaus...man tas zmogus buvo lb svarbus... db turiu kita artima zmogu..pirma karta esu daugiau kaip tris men istikima... bet jei man leistu grizti turbut sugrizceu...ta draugyste buvo tokia sudina,bet labai jos ilgiuosi... si atvirksciai.. sakyciau tobula...bet kazkas yra tokio kad man norisi viska uzbaigt...tiesiog gal per gerai su manim elgias? gerbiu savo vaikina tai turbut del to dabar ir esu istikima... liudna...
2006 m. sausio 9 d. 18:12:54
Avril rokere? prajuokinot... geriausiu atveju jos muzika galima pavadinti pank roku, bet ir tai...... greičiau jau jinai eilinė pop mergaitė, tik bando pavaidinti rokerę.
Turbūt ne aš vienas čia kažko nesupratau ;o
2006 m. sausio 9 d. 18:11:37
Ačiū, kad prikalėt prie garbės lentos
2006 m. sausio 9 d. 18:06:05
COF klausyti apskritai nepatartina... geriau jau katiną kokį pasmaugti - efektas tas pats...
2006 m. sausio 9 d. 09:04:19
p.s: kas baisiau,smegenų neturėjimas, ar ju turejimas ir nenaudojimas?
2006 m. sausio 7 d. 09:23:05
As_kietas rašė:
Mane jos muzika vezha. Turbut todel, kad labai megstu astru ir beprotiskai sunku punk-rock'a.
2006 m. sausio 4 d. 16:00:22
2006 m. sausio 4 d. 15:42:36
visos tokios kaip mango,yva,mokinukes ir t.t
Žmogus taip užsiciklinęs varyti ant LIetuviškos muzikos...
2006 m. sausio 4 d. 11:36:00
Mokykliniam chore, kur as karta i metus "padainuoju", as tikrai jauciu dalele saves ten...
2006 m. sausio 2 d. 21:47:26
mano gyvenimo tikslas nusipirkti kerzus.dabar as labai kankinuosi ir siekiu sito tikslo.girdejau kad jei turi kerzus-tu reiskia esi sustras.as noriu kerzu.
2006 m. sausio 2 d. 21:41:28
ish wis ko chia prisikabinai. gal nesutinki su tuo ka sakau? gal tu manai, kad jej apsiregsi wisas juodai nuo galwos iki koju, pasidazhysi ir jau busi gotas? o jei pasidarysi skiautere, taj jau busi pankas? o jej ysistatysi medine koja jau busi piratas?
Čia ajste parašė
juokinga
2006 m. sausio 2 d. 21:37:20
Čia ajste parašė
2006 m. sausio 2 d. 21:36:02
Sunshine_lover, viename dienoraštyje:
'Niekas nedaromas: nepasidaro.'
o jezau