| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. rugpjūčio 12 d. 20:12:08
rodos "Insane" pamatęs kitą vartotoją su lygiai tokiu kaip jo avataru parašo "ble tu nupyzdinai mano nuotrauką"
jo cia buvo geras
2005 m. rugpjūčio 11 d. 17:49:00
Temoje " ar nukirsta zmogaus galva gali mastyti":
Sleeper rašė:
Nemanau. Greičiau jau atvirkščiai, ta prasme nuo galvos atskirtas kūnas dar keletą sekundžių funkcionuoja. Taigi ir vištos nukirstom galvom dar bėgioja ir tūsinasi visaip
Nzn net gal toks komentas cia jau buvo idetas.. Krc atsirinksit..
wistos tusinasi
2005 m. rugpjūčio 11 d. 14:32:06
"retorinis klausimas..cia pz lyg paklausciau kodel purvinis nepopuliarus pasaulyje ( ajsq todel. kad pasaulio muzikinis skonis ne tox isvystytas kaip kai kuriu lietuviu.. )"
čia buvo temoje "kodėl visi myli RHCP, u2 ir Reamonn"
man topas buvo ten kur skliaustuose parašyta;]
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:00:49
Visų pasaulio savižudžių nesustabdys niekas, bet jei kokia viena mergička pas mane atvažiuotų, tai per pusvalandį išmuščiau tokį norą...
geras
2005 m. rugpjūčio 5 d. 09:17:33
but skorpionu bus tas pac kaip priklausyt mainstream'ui...velniai griebtu supopsesim
2005 m. rugpjūčio 5 d. 07:16:48
rodos "Insane" pamatęs kitą vartotoją su lygiai tokiu kaip jo avataru parašo "ble tu nupyzdinai mano nuotrauką"
aaa mane ir tas prajuokikino :}}} gerai ten mergaites ar kas ten pavare :}}
2005 m. rugpjūčio 5 d. 06:42:18
Sleeper rašė:
Nemanau. Greičiau jau atvirkščiai, ta prasme nuo galvos atskirtas kūnas dar keletą sekundžių funkcionuoja. Taigi ir vištos nukirstom galvom dar bėgioja ir tūsinasi visaip
Nzn net gal toks komentas cia jau buvo idetas.. Krc atsirinksit..
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 4 d. 09:58:28
2005 m. rugpjūčio 1 d. 12:45:14
Pikta moderatorė Pranešimo data: 2005-08-01 12:22:55
Vartotojas parašė žinučių: 2156 Cituoti
Vartotojo informacija
O tu siaube. Begt nuo tokios naguotos reiktu, tik neaisq ar spetum slides patept. Uzhsikabintu uzh apykakles ir chana..
kada skaitau, is karto juokas suima
2005 m. liepos 29 d. 18:25:18
2005 m. liepos 29 d. 18:18:28
Gerai,mastau-nes tau didybes manija ir manai,kad visi tavo komentarai-tobuli ishminties perliukai.ir kad visi kiti apie tave idiotai.tai irodo tavo tema "kodel aplink tiek daug durniu",bet kad pats toks esi nepastebi.keista.ir apmaudu.
o man visiskai neapmaudu, kad tu nesugebi sudieti 1+1. ir nieko nesirosiu tau aiskinti, ismok skaityti ir galvoti, o tada verk, kad kazkotai nesupranti. beprasmiska.
verkti yra geris,rimtai,todel neafisuok to kaip smerktino daikto.tarp kitko,kaip nekeista,bet neverkiu,ypac del to,kad nesuprantu(kaip berrods daug music.lt lankytoju),su kokia planeta tu kontaktuoji.
sakai,ismok galvoti ir mastyti.na,tai as savo hipoteze ir pateikiau,bet konkretaus atsakymo taip ir neisgirdau.
beje,mazytis pastebejimas.i mano komentara atsakei ne toj temoj.mesk tuos pigius narkotikus,po velniu,ir koordinacija pasitaisys.
2005 m. liepos 29 d. 13:44:02
2005 m. liepos 29 d. 13:41:17
Gerai,mastau-nes tau didybes manija ir manai,kad visi tavo komentarai-tobuli ishminties perliukai.ir kad visi kiti apie tave idiotai.tai irodo tavo tema "kodel aplink tiek daug durniu",bet kad pats toks esi nepastebi.keista.ir apmaudu.
o man visiskai neapmaudu, kad tu nesugebi sudieti 1+1. ir nieko nesirosiu tau aiskinti, ismok skaityti ir galvoti, o tada verk, kad kazkotai nesupranti. beprasmiska.
2005 m. liepos 29 d. 11:11:37
2005 m. liepos 29 d. 10:59:45
Moderatoriai:
Genius_loci
ballsas
DefLeppard
ir as MoHax
kitu nezinau
ponas 'enigmatic' raso: o tai Shadow ne moderatore...?
ShadowOfDeath: Moderatorė :}}}~
enigmatic: tai ponas MoHax to nezino ar tiesiog tave ignoruoja...?
visiskai paprasta...
2005 m. liepos 23 d. 21:41:36
HAHAHA
Arba man čia šiandien viskas juokinga, arba išradingumo priepoliai kai kam
2005 m. liepos 23 d. 21:37:46
Hmhmhmzz...negirdejau, o kas ja atlieka ir koks stilius?
2005 m. liepos 21 d. 08:17:37
temoje: iš kompo dingo cd-rw/dvd įrenginys ;/
cia kolkas viskas normalu. ziuriu komentuoja blondina,,, taigi as jau pasiroses,,, bet jos komentaras mane priblokste... sito nesitikejau...
mm..nelabai supratau problemos manau reik perinstaliuot windowsus
Čia tai jau tikrai geras
LOL
2005 m. liepos 21 d. 07:53:33
eamon-fuck it
tiesiog gera daina
Juokinga pasidarė, kai prisiminiau tos dainos žodžius:
Fuck you right now,
I don't want you back
tu zinok prajuokinai mane...
Liux!!!!
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 20 d. 23:25:49
o alukine kate vistiek valdo!!
tokios "alukines kates" ishwis nera!
nu laukines...nu suklydau...tai ka...?