| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. liepos 11 d. 19:32:27
"glvoju apie ta vaikinuka, kuris siandien man griebe uz subinytes gedimino prospekte... bandau prisiminti kuris - trecias ar penktas... kaip sunku"
perliukas =]]
2005 m. liepos 11 d. 19:08:16
primine anekdota: vakinas klausia merginos: -ka gersi, degtine, samagona? mergina atsako: o net nezinau viskas taip skanu....
2005 m. liepos 11 d. 10:23:23
nueikit i tema ar verta daryt shikpoperi su britney spears atvaizdu ?ten tai daug gerai parase
cia buvo rock_banana komentaras, toli ieskoti nereikejo...
2005 m. liepos 11 d. 05:58:49
Įsibėgėjantis narys Pranešimo data: 2005-05-25 16:54:51
bent jau pawadinima galimabe klajdu parasyti
(Temoje apie įdomius filmus)
2005 m. liepos 9 d. 22:52:46
2005 m. liepos 9 d. 22:29:39
dvi lezbes + Hopeless = music.lt
2005 m. liepos 9 d. 17:59:40
2005 m. liepos 9 d. 17:53:27
2005 m. liepos 9 d. 17:50:34
2005 m. liepos 9 d. 17:41:05
2005 m. liepos 9 d. 17:22:34
''as tai smegenu turiu! nes trimestre visi teigiami! (visi 4-5tai!) uz tai, kd pasitempiau moksluose, teveliai man nupirko skaitmeniaka!''
nors galejau ir ''prikolnesni'' parinkt...sita panele dar netaip pavaro
2005 m. liepos 4 d. 19:40:29
Diskusijos > Laisvalaikis > Kita > Ar norėtumėt pasimylėt su savo "dievuku"?
ballsas
Gal netyčia kas nors mane dievinat?
Jo sitas tai labai fainas
2005 m. liepos 4 d. 19:37:45
ice_dream - gal zinote kokiu graziu sveikinimu gimimo dienai?teciui noriu kanors ypatingo parasyt?...
qui3t -
ice_dream - tu cia pataikei?
qui3t - ar cia kokia durne neprase pagalbos apie visokius sveikinimus? kuriais tu nori suzaveti kad ir artima zmogu. gal pabandyk tai daryti ne super gebejimais surasti 'ka nors ypatingo', o sukurti tai.
ice_dream - o jei paciai nesigauna???????????parasyt "linkiu laimes sveikatos ir pinigu"?ir nesistengiu as suzaveti sveikinimu.
qui3t - jei paciai nesigauna - tai bek y miskeli ranku pasipjaustyt. gryzus gal pasiseks.
ice_dream - ko cia prisikabinai?
qui3t - greitai valgysiu saslykus.
ice_dream - i tema...
2005 m. liepos 3 d. 21:14:02
Diskusijos > Laisvalaikis > Kita > Ar norėtumėt pasimylėt su savo "dievuku"?
ballsas
nu jo, shitas tikrai jegishkas comment'as
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 3 d. 21:10:22
enigmatic - gal geriau neaiskink. skaitysiu tol kol suprasiu viska. ir is viso man liudna su tavim kalbeti. nes tu visiskai nesupranti ka as noriu pasakyti ir dar aiskini tas visas nesamones kurias man galetu aiskinti bet kuri bendraujanti programa ar 'lengviau suprantamas kurinys'.
pajuodinta topine vieta..
mazite pataisa...
2005 m. liepos 3 d. 14:58:43
ballsas
2005 m. liepos 2 d. 20:15:33
Naujokas Pranešimo data: 2005-07-02 18:52:54
Vartotojas parašė žinučių: 4 Cituoti
Vartotojo informacija
Mazeikietes kurios gerai dainuoja prasau gal norit kurt grupe?Parasykit man i prvt
DefLeppard
Aktyvus narys Pranešimo data: 2005-07-02 18:58:38
Vartotojas parašė žinučių: 1890 Cituoti
Vartotojo informacija
Vargshele...
ta tema is vis gera `D.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. liepos 2 d. 08:06:46
2005 m. liepos 1 d. 23:12:12
Įsibėgėjantis narys Pranešimo data: 2005-07-01 19:26:42
Vartotojas parašė žinučių: 632 Cituoti
Vartotojo informacija
hip-hop_daughter rašė:
o alukine kate vistiek valdo!!
tokios "alukines kates" ishwis nera!
curious_girl
Aktyvus narys Pranešimo data: 2005-07-01 19:27:36
Vartotojas parašė žinučių: 1407 Cituoti
Vartotojo informacija