Iš diskusijos apie žolę
Stripped rašė:
Kinomane rūkytų ir savo nuskustus plaukus nuo genitalijų,jei kas nors tai užmaskuotų gera reklama ir puikiu poveikiu.
mass_hysteria rašė: Jis dar ir knygas leidžia? Siaubas... Negi jis negali apsiriboti žmonių gąsdinimu rodant savo veidą?
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
TaPatiOlivija rašė: "Px tokia visai, tik retkarčiais priedainis nervina.. "
LoseControl rašė:
kiekviena albuma ju ivertinau atitinkamai - 1/10" (cia apie linkin park)
TaPatiOlivija geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer"
zujka Nu čia tai klausimas. Nė neįsivaizduoju. Mylėtis patinka, tai neskaičiuoju minučių galvodama kad visa tai kuo greičiau baigtųsi.
Va tik pamenu kaip mylėjausi lauke, pievoj. Vasara, temsta ne itin greit... Kai pradėjom buvo šviesu. O kai baigus apsižiūrėjau jau buvo sutemę. Gerokai sutemę. Ir saulėlydžio nepamačiau... Matyt ilgai viskas truko. " DD
"Px tokia visai, tik retkarčiais priedainis nervina.. "
LoseControl rašė:
TaPatiOlivija geriausia butu suderinti: Enriques Iglesias balsas ir isvaizda su Mikos dainom = good singer"
zujka Nu čia tai klausimas. Nė neįsivaizduoju. Mylėtis patinka, tai neskaičiuoju minučių galvodama kad visa tai kuo greičiau baigtųsi.
Va tik pamenu kaip mylėjausi lauke, pievoj. Vasara, temsta ne itin greit... Kai pradėjom buvo šviesu. O kai baigus apsižiūrėjau jau buvo sutemę. Gerokai sutemę. Ir saulėlydžio nepamačiau... Matyt ilgai viskas truko. " DD
isterija rašė: Na vien dėl statulų ir epizodo, kai jis glosto savo užpakalį duočiau 7 iš 10.
The_Wicked_One rašė: as manau, kad prima prie duomenu reiektu , akd rofytu to zmogaus kuryba, o tik apskui galvoti apie sukrutas temas.
perlas
cia dar reikia sugebeti tiek klaidu padaryti
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gegužės 17 d. 20:29:06
MANE IRGI NUSTEBINO : D
Originalumu?
2010 m. gegužės 17 d. 20:24:15
Vos nepaspringau perskaičius tai
zinok as ir
MANE IRGI NUSTEBINO : D
2010 m. gegužės 17 d. 20:21:50
Vos nepaspringau perskaičius tai
zinok as ir
2010 m. gegužės 17 d. 20:20:22
2010 m. gegužės 17 d. 20:18:21
Tema ar vaikinam svarbu merginos krūtinės dydis ?
Tai aišku,jiems tik ant papu išliet savo spermą...
Ineatutea pasizymi iskalbingumu ; DDD
jo , ji cia gerai "pavare"
2010 m. gegužės 17 d. 20:12:44
Tema ar vaikinam svarbu merginos krūtinės dydis ?
Ineatutea pasizymi iskalbingumu ; DDD
2010 m. gegužės 17 d. 20:09:27
tema: Marilyn Manson knygos
Jis dar ir knygas leidžia? Siaubas... Negi jis negali apsiriboti žmonių gąsdinimu rodant savo veidą?
sitas geras
2010 m. gegužės 17 d. 19:45:41
2010 m. gegužės 16 d. 21:25:57
Stripped rašė:
Kinomane rūkytų ir savo nuskustus plaukus nuo genitalijų,jei kas nors tai užmaskuotų gera reklama ir puikiu poveikiu.
2010 m. gegužės 16 d. 00:21:23
Jis dar ir knygas leidžia? Siaubas... Negi jis negali apsiriboti žmonių gąsdinimu rodant savo veidą?
2010 m. gegužės 15 d. 18:04:06
"Px tokia visai, tik retkarčiais priedainis nervina.. "
LoseControl rašė:
Va tik pamenu kaip mylėjausi lauke, pievoj. Vasara, temsta ne itin greit... Kai pradėjom buvo šviesu. O kai baigus apsižiūrėjau jau buvo sutemę. Gerokai sutemę. Ir saulėlydžio nepamačiau... Matyt ilgai viskas truko. "
2010 m. gegužės 15 d. 18:03:28
LoseControl rašė:
Va tik pamenu kaip mylėjausi lauke, pievoj. Vasara, temsta ne itin greit... Kai pradėjom buvo šviesu. O kai baigus apsižiūrėjau jau buvo sutemę. Gerokai sutemę. Ir saulėlydžio nepamačiau... Matyt ilgai viskas truko. "
2010 m. gegužės 15 d. 17:21:37
is mini chato desineje..
17:57 - pinkis11
ok dwj chebra warau y kiema kazka nuveikti ) jei ka man 12 metu parasykite sms 866239242
sitas geras
ziauriai prajuokino
2010 m. gegužės 15 d. 12:50:27
is mini chato desineje..
17:57 - pinkis11
ok dwj chebra warau y kiema kazka nuveikti ) jei ka man 12 metu parasykite sms 866239242
sitas geras
2010 m. gegužės 14 d. 16:47:42
2010 m. gegužės 14 d. 16:43:59
.Kiekvienas Lietuvis privalo kasdien vartoti žalią,arba keptą/virtą/konservuotą mėsą,jei nori jaustis Lietuvos patriotu.
Tam tikra prasme nacismą primena
2010 m. gegužės 14 d. 11:39:58
Na vien dėl statulų ir epizodo, kai jis glosto savo užpakalį duočiau 7 iš 10.
2010 m. gegužės 13 d. 16:59:12
as manau, kad prima prie duomenu reiektu , akd rofytu to zmogaus kuryba, o tik apskui galvoti apie sukrutas temas.
perlas
cia dar reikia sugebeti tiek klaidu padaryti
2010 m. gegužės 13 d. 16:32:46
as manau, kad prima prie duomenu reiektu , akd rofytu to zmogaus kuryba, o tik apskui galvoti apie sukrutas temas.
perlas
2010 m. gegužės 12 d. 22:17:45
wtf?
čia tipo temoje ,,Vertink dainą''?
Čia iš chat'o.
na, tą supratau, bet ta prasme jie čia vienas kitą vertino toje temoje?
aha