| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. gegužės 10 d. 12:48:39
Kiek žinau tema:Orgazmas koks tai jausmas?Orgazmas unreal,sexovas jausmas,kai esi krikščioniškame dangaus skliaute.
Nu tikrai vakar buvo labai linksma
2010 m. gegužės 10 d. 00:28:40
Kiek žinau tema:Orgazmas koks tai jausmas?Orgazmas unreal,sexovas jausmas,kai esi krikščioniškame dangaus skliaute.
2010 m. gegužės 10 d. 00:08:14
biski nespejau taigi vertinu chzarija 4/10 gal butu nieka jei ekrane nesivaidentu nuogas vyras su pedkelnemis.
cia is topaties "Vertink daina virs saves"
2010 m. gegužės 10 d. 00:06:09
biski nespejau taigi vertinu chzarija 4/10 gal butu nieka jei ekrane nesivaidentu nuogas vyras su pedkelnemis.
2010 m. gegužės 10 d. 00:06:00
wtf?
čia tipo temoje ,,Vertink dainą''?
Čia iš chat'o.
na, tą supratau, bet ta prasme jie čia vienas kitą vertino toje temoje?
2010 m. gegužės 9 d. 23:43:36
wtf?
Čia iš chat'o.
2010 m. gegužės 9 d. 23:24:37
2010 m. gegužės 9 d. 23:21:46
23:18 - chzarija
jega, mano eile
23:18 - kristis9
as jau!
23:12 - chzarija
na jau ivertinau, parasiau, kas mane ivertins?
23:05 - kristis9
tai vat
23:04 - chzarija
aj blyn reikia puslapi refresint , ainu tave vertint kristi
23:04 - chzarija
net neatidaro man rabithunter dainos. ivertinkit dar karta mane kasnors plz
23:03 - kristis9
*ivertink
23:03 - kristis9
vat dabar mano iveriynk
23:02 - chzarija
ir vel 3 is 10 gavau, zmones turekit sazines
23:01 - chzarija
mane labai neigiamai visi vertina uzknisa
2010 m. gegužės 9 d. 22:46:18
Crazyz rašė:
Nemanau, kad atsiras rašiusių knygas apie seksą.
Siūlyčiau įkvėpimo ieškoti pron tinklapiuose arba remtis asmenine patirtimi.
Nu bet temose visi taip aktyviai pasisako, tai...
Be to, ačiū už dėmesį, man iš tikro to reikėjo.
Pametėtik linkų, geriau lietuvių, bet galima ir rusų, anglų kalbom
Lietuvišką saitą: tavo.lt/pirmas jau esu buvęs, žinau, tai gal kas turit kokių kitų iš rimtesnių tiktai.
Crazy z, o kas yra pron tinklalapiai?
pramušė
2010 m. gegužės 9 d. 22:08:17
Na, iš tikrųjų tiesos dėl žalingumo yra iš dalies. Juk jei ne saikingai masturbuosis ir dažnai gali infarktą gauti ar kažką panašaus.
Mano vaizduotė jau neneša, kiek turėtum varyt, kad infarktas ištiktų. ; DDD
2010 m. gegužės 9 d. 21:20:58
Gal kas turi ekskliuzyvinės patirties apie ORGAZMĄ ,manau visiem būtų įdomu sužinoti apie tai.
2010 m. gegužės 9 d. 18:04:05
17:57 - pinkis11
ok dwj chebra warau y kiema kazka nuveikti ) jei ka man 12 metu parasykite sms 866239242
2010 m. gegužės 1 d. 20:41:27
debai jus jie visai norm atrodo!
paprasciausiai LT skonio neturi o
jus nelaimingi TH antifanai!
2010 m. balandžio 23 d. 14:38:19
Atsiprašau už antrą iš eilės tos pačios tematikos žinutę, bet tenorėjau pridurti, jog man regis, kad rašyti kabutėse "Led Zeppelin" yra daugmaž tas pats, kaip rašyti kabutėse "Žemaitė" ar "Šatrijos Ragana".
superb
2010 m. balandžio 21 d. 18:44:28
klausimas internete
nenustebintų šis klausimas
gatvėj
autobuse
parduotuvėj
o internete, kiek yra laiko, skamba šiek tiek bizzare
2010 m. balandžio 14 d. 16:21:59
Čia ne iš music.lt, bet negaliu neparašyti, super diskusija..
Klausimas:
Kaip namuose pasikarti nesant pakankamo aukscio vietu?
1. Kaip namuose pasikarti nesant pakankamo aukscio vietu, uz kur butu galima uzsikabinti? Kaip pasikariama ant radiatoriu, gyvatuku - juk reiktu tai daryti horizontalioj ar pusiau horizontalioj padety? Kaip tuomet nugalet savisaugos instinkta, juk reikia paciam is jegos "temptis"? Ar gyvatukas (standartinio senos statybos daugiabucio vonioje) yra pakankamai tvirtas islaikyti zmogaus svori?
2. Per kiek laiko uzdustama kariantis?
3. Kaip zmones zudosi su celofaniniu maiseliu ant galvos, juk kazkaip irgi reikia nugaleti savisaugos instinkta? Apsisvaigina? Kuo?
Ir keli iš atsakymų...
6. Nobody, Gjgj@jgjg.lt, (2009.10.19, 22:45)
Wiena wirwes gala pririsk prie radiatoriaus ar dar prie ko nors kas islaikytu tawo swori kita gala sau ant kaklo ir sok pro langa sprandas momentaliai nulus o jai ne(nors lb abejoju ar taip gali buti) uzdusi arba atsimusi i siena
7. As, (2009.10.21, 22:04)
Logiskas ir jau skaitytas variantas, bet niekad neisdrisciau sitaip zudytis... O jei netycia prastai pririses virve buciau, ji atsilaisvintu ir teksciaus ant zemes, o gyvenu tai neaukstai. Geda ant viso svieto ir dar trauma viena kita. Baisu ir pagalvot. Jei zudytis, tai ne viesumoj.
9. Rugiaveidė, (2009.10.30, 15:10)
Įdomiai išeina: prieš svietą gėda, jei virvė trūksta... Bet įsivaizduok (jei pavyks) kaip išsipūs mamytės akys, kai išvys tave tabaluojantį, apsimyž... ir kitaip "pasipuošusį"... Jai tikriausiai bus visai ne gėda... Tikriausiai juoksis iki nuoalpio tokį tave pamačiusi? Būtų žinojusi, kad tokį "humoristą"pagimdė, jau būtų begimdydama kvatojusis... Gal tu paprašyk draugų, kad kokį filmuką apie tavo paskutinį skrydį susuktų, bus dar smagiau gimdytojams, galės kas vakarą gėrėtis tavo eruditu, subtiliu savižudybės pasirinkimu...
nužude
dar vienas iš tos temos..
Klausimas: Nusizudysiu. Gal zinot kaune koki 9auksti ar 12kaauksti, kurio stogas butu atidarytas?
Ir pora atsakymų:
4. Tiputapu, (04.10, 23:09)
Jai ruosiesi zudytis tai geriau butu jai iskviestum ziniasklaida ir nusoktum nuo kauno parlamento stogo su uzrasu "Lietuvos Seimas nuzude" Tai bent tolkas butu gal imtusi kazkas kazko...
5. Fc-9, (04.11, 10:40)
Nuo savo namo nusok, manau jai liksi po kritimo gyvas tai neilgam
a ko ten tu vaikstai? a?
Tai todėl ir vaikštau, kad įdomu tokių visokių pasiskaityti nesąmonių, prikolas tiesiog..
2010 m. balandžio 9 d. 17:59:01
Klausimas:
Kaip namuose pasikarti nesant pakankamo aukscio vietu?
1. Kaip namuose pasikarti nesant pakankamo aukscio vietu, uz kur butu galima uzsikabinti? Kaip pasikariama ant radiatoriu, gyvatuku - juk reiktu tai daryti horizontalioj ar pusiau horizontalioj padety? Kaip tuomet nugalet savisaugos instinkta, juk reikia paciam is jegos "temptis"? Ar gyvatukas (standartinio senos statybos daugiabucio vonioje) yra pakankamai tvirtas islaikyti zmogaus svori?
2. Per kiek laiko uzdustama kariantis?
3. Kaip zmones zudosi su celofaniniu maiseliu ant galvos, juk kazkaip irgi reikia nugaleti savisaugos instinkta? Apsisvaigina? Kuo?
Ir keli iš atsakymų...
6. Nobody, Gjgj@jgjg.lt, (2009.10.19, 22:45)
Wiena wirwes gala pririsk prie radiatoriaus ar dar prie ko nors kas islaikytu tawo swori kita gala sau ant kaklo ir sok pro langa sprandas momentaliai nulus o jai ne(nors lb abejoju ar taip gali buti) uzdusi arba atsimusi i siena
7. As, (2009.10.21, 22:04)
Logiskas ir jau skaitytas variantas, bet niekad neisdrisciau sitaip zudytis... O jei netycia prastai pririses virve buciau, ji atsilaisvintu ir teksciaus ant zemes, o gyvenu tai neaukstai. Geda ant viso svieto ir dar trauma viena kita. Baisu ir pagalvot. Jei zudytis, tai ne viesumoj.
9. Rugiaveidė, (2009.10.30, 15:10)
Įdomiai išeina: prieš svietą gėda, jei virvė trūksta... Bet įsivaizduok (jei pavyks) kaip išsipūs mamytės akys, kai išvys tave tabaluojantį, apsimyž... ir kitaip "pasipuošusį"... Jai tikriausiai bus visai ne gėda... Tikriausiai juoksis iki nuoalpio tokį tave pamačiusi? Būtų žinojusi, kad tokį "humoristą"pagimdė, jau būtų begimdydama kvatojusis... Gal tu paprašyk draugų, kad kokį filmuką apie tavo paskutinį skrydį susuktų, bus dar smagiau gimdytojams, galės kas vakarą gėrėtis tavo eruditu, subtiliu savižudybės pasirinkimu...
2010 m. balandžio 9 d. 08:09:24
ne komentarai, o iš mini chato ten dešinėj:
19:50 - nutle
ka jus?
19:54 - chzarija
as tai mansono fane, o tu?
kažko labai pralinksmino
as irgi sita pastebejau : D
Na bent jau pralinksmino..
2010 m. balandžio 8 d. 21:17:24
ne komentarai, o iš mini chato ten dešinėj:
19:50 - nutle