| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2010 m. balandžio 7 d. 18:19:35
Vienintelis dalykas, kuris man tikrai nepatinka - tai kad vyrams auga barzda ir su makiažu ji taip šlykščiai atrodo, o net ir ryte kruopščiai nuskutus
Die, kokia keista maniakė
Pastebejau kas labai pasinesia ant Mansono buna tai jie keisti zmones
tj as irgi keista, jo?
o chzarija pasake 100% tiesa
O man patinka, kad barzda auga
O tu pabandyk įsivaizduoti balta pudra dažytu veidu vaikiną, kuriam dar ir barzda bando išlysti iš už makiažo.. nekoks vaizdelis turėtų gautis, Marilyn Manson su barzda.. neskamba net
2010 m. vasario 2 d. 11:09:24
kaip šis puslapis gali gyvuoti, jei jame nėra naujos muzikos? Nauja muzika gal ir yra, bet nėra jos klausančių ar besidominčių? Aš tai matu lėtą šio puslapio mirtį dėl tokių įsitikinimų kaip jūsų
Jei saitas sis tau nepatinka tai iseik pats
Na jei išeičiau iš čia, tai būtų tarsi žmogaus siela iš kūno išeina. O tai jau reiškia čystą mirtį.
2010 m. sausio 26 d. 23:33:37
Vienintelis dalykas, kuris man tikrai nepatinka - tai kad vyrams auga barzda ir su makiažu ji taip šlykščiai atrodo, o net ir ryte kruopščiai nuskutus
ello, nuo kada vyrai ant barzdos tepa makiažą?
2010 m. sausio 26 d. 18:49:31
Stripped rašė:
2010 m. sausio 26 d. 16:02:12
2010 m. sausio 26 d. 14:11:25
2009 m. lapkričio 5 d. 01:26:24
Aha, ir ypač kai nugalėtoją šių rinkimų renka vienas žmogus
Bet jie (atlikėjai) vis tiek turėtų labai džiaugtis.
2009 m. lapkričio 4 d. 22:37:48
Va kokie įspūdingi beigi istoriniai metai gali būti grupei.:)
Aha, ir ypač kai nugalėtoją šių rinkimų renka vienas žmogus
2009 m. lapkričio 4 d. 22:20:47
Va kokie įspūdingi beigi istoriniai metai gali būti grupei.:)
2009 m. spalio 29 d. 21:42:22
Nemanau. Greičiau jau atvirkščiai, ta prasme nuo galvos atskirtas kūnas dar keletą sekundžių funkcionuoja. Taigi ir vištos nukirstom galvom dar bėgioja ir tūsinasi visaip
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2009 m. spalio 20 d. 23:49:46
O jum nepanašu, kad ji buvusios mokinukes ft įsimetė?
https://images.alfa.lt/44/48/74.jpg [palyginkit]
Aš tai pagalvojau tą patį iš visko kas jos profilį yra, bet man atrodo arba čia protingas albai žmogus, sumastė tai padaryt, arba ji tikrai čia ir tik apsimetinėja buka arba čia ji ir tikrai buka
Nu logiška, visus įmanomus variantus išvardinai
2009 m. spalio 20 d. 23:10:20
O jum nepanašu, kad ji buvusios mokinukes ft įsimetė?
Aš tai pagalvojau tą patį iš visko kas jos profilį yra, bet man atrodo arba čia protingas albai žmogus, sumastė tai padaryt, arba ji tikrai čia ir tik apsimetinėja buka arba čia ji ir tikrai buka
2009 m. spalio 20 d. 19:13:28
2009 m. spalio 20 d. 19:00:40
2009 m. spalio 20 d. 18:49:29
Čia ne komentaras, bet toks... įdomus
Mokykla mokykla suskambo himnas mokyklos Aistės . Ir 4 klasė jau čia gerai kad jau 4-tokė . Visai butu gerai neskaitinėti kitų laiškų . Intriga 4: vakar grizo tokia pikta kad neklausk. O kiti? rasykit i frm.
Ir atrodo, keturiolikos penkiolikos metų, bet tokį parašė tekstą, kad eina sau
cia tai ziauru
2009 m. spalio 20 d. 18:46:00
Čia ne komentaras, bet toks... įdomus
Mokykla mokykla suskambo himnas mokyklos Aistės . Ir 4 klasė jau čia gerai kad jau 4-tokė . Visai butu gerai neskaitinėti kitų laiškų . Intriga 4: vakar grizo tokia pikta kad neklausk. O kiti? rasykit i frm.
Man dar kilo mintis kad gali ji 12tokė - nes 4tokė, bet nepanaši
2009 m. spalio 20 d. 18:43:25
2009 m. spalio 4 d. 23:15:34
O svarbiausia - aš nesivažinėju prabangiais visureigiais už mokesčių mokėtoju pinigus!
Nefantazuok - ne svarbiausia. Tik svarbu. Ot.
2009 m. spalio 4 d. 22:56:39
2009 m. spalio 4 d. 20:44:19