| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2009 m. spalio 3 d. 17:02:35
Nu ne visiem tokį juokingumą suprasti juk.
Kai paslėptai, subtiliai ironizuojama.
kalbi apie xpo?
2009 m. spalio 3 d. 16:23:06
Kai paslėptai, subtiliai ironizuojama.
2009 m. spalio 2 d. 21:21:05
2009 m. spalio 2 d. 21:05:50
2009 m. spalio 2 d. 19:50:48
2009 m. spalio 2 d. 18:23:44
Žiauriai juokingi xpo komentarai, tokie ciniški, tokie sarkastiški. Net sunku būtų pavyzdį išrinkt
Man jie nejuokingi,kai kurie netgi idiotiški ir beprasmiai.
2009 m. spalio 2 d. 17:44:34
Žiauriai juokingi xpo komentarai, tokie ciniški, tokie sarkastiški. Net sunku būtų pavyzdį išrinkt
Nesuprantu kas cia juokingo, pajuokia jis ten kazka, bet tikrai nieko cia juokingo nera
2009 m. spalio 1 d. 23:30:55
Man pradžioj atrodydavo, kad ten nereikia liežuvio galiuko kaišioti
Prajuokino
2009 m. rugsėjo 26 d. 22:50:27
2009 m. rugsėjo 17 d. 20:14:04
ziauriai prasta daina :...
eik tu duch net nezinaj kas geras dainas kuria o kas ne durnela tu eik galva nusiskust bu kaip pisiu is kiausiu i kiausius tai nuvirsi eik opraciaj pasaryt bl jj tau ji nepatinka tai isvis nt nerasyk pimpalo galva tu blyn
Kiešos prisižiurėjes
2009 m. rugsėjo 17 d. 19:23:40
ziauriai prasta daina :...
eik tu duch net nezinaj kas geras dainas kuria o kas ne durnela tu eik galva nusiskust bu kaip pisiu is kiausiu i kiausius tai nuvirsi eik opraciaj pasaryt bl jj tau ji nepatinka tai isvis nt nerasyk pimpalo galva tu blyn
2009 m. rugsėjo 6 d. 20:32:45
Keliam į viršų mano mylimiausią temą :}
"Genqr,Visiškai tau pritariu.Man tokio tipo programa kurią turiu savo kompiuteryje net padeda ypač kai labai užsinoriu mylėtis,o neturiu su kuo tai įsijungiu tada programą virtuagirl hd [...]. "
Čia liūdna (tiksliau net ne šis komentaras, o visa ana tema)! Net replikuot nebesinorėjo.: ))
2009 m. rugsėjo 6 d. 20:26:21
Bet kiek žinau , tai kaip tiuninguoji mašiną tai reikia nuo variklio pradėti, nes būna tokių kuriozų, kad prisitiuninguoja mašinas, prideda visko, o variklis galima sakyti nepajiegia pavežti viso to marmalo ir silpniau traukia...
tas ziaurus
2009 m. rugpjūčio 24 d. 23:28:09
Bet kiek žinau , tai kaip tiuninguoji mašiną tai reikia nuo variklio pradėti, nes būna tokių kuriozų, kad prisitiuninguoja mašinas, prideda visko, o variklis galima sakyti nepajiegia pavežti viso to marmalo ir silpniau traukia...
2009 m. rugpjūčio 20 d. 00:06:16
"Genqr,Visiškai tau pritariu.Man tokio tipo programa kurią turiu savo kompiuteryje net padeda ypač kai labai užsinoriu mylėtis,o neturiu su kuo tai įsijungiu tada programą virtuagirl hd ir ji padeda atsipalaiduoti.Taip ir nervus apramina tik vienas minusas toji programa daug atminties užima net 7 gigabaitus. "
2009 m. birželio 25 d. 12:09:59
Geriaw bent uz Mineda
|Šio post'o data: 2004-10-29 13:20:37
Minedas jau buvo žinomas 2004-aisiais (?)
Tiesa slypi kažkur anapus
Klaipėdoje gal net ankščiau. Ir čia buvo taip, kad keli jo klasiokai ar klasiokės buvo Musice ir vis pranešdavo mums apie jį, tai gal Musicas pirmasis apie jį plačiau sužinojo
2009 m. birželio 25 d. 00:06:33
''Va čia mane nušotino: aš toks visai baika su kepurike, Forto 8,1% alum rankose, my chemical romance maikele ''
2009 m. birželio 24 d. 01:27:40
2009 m. birželio 24 d. 01:23:01
2009 m. birželio 24 d. 01:00:31
Man tj grupe kajp grupe nebloga ... hmm... geriawsia isskirt gal Too Bad bent jaw man nebloga ... Senai ka nors apie juos girdejaw man atrodo kad jie jaw baige savo muzikine karjera nes nej koncertu , nej albumu , nej dainu...
Galiu daryt šiokia tokia išvada,kad truputėli suaugau per tuos tris metus