sitas sportas reikalauja labai dideles fizines istvermes, nesvarbu kad pilotai sedi..... aisku kai tu nesidomi F1 tai turbut sunku supras kokios ten fizines istvermes reike...
Mirtis> gal sedint ten, kur vyksta varzybose ir idomu. bet koks idomumas stebeti per telika pravaziuojancias mashinas?... beje, ash ne nemegstu f-1. jei pvz valgau ir nieko gero nerodo, tai pasiziuriu f-1. kol baigiu valgyti
Dar nuo Senos laikų aš už maclarenus ir dabar sergu už juos .Kimis perspektyvus lenktyninkas .Iš Montojos tikėjaus kažko dagiau,matysim per sekančias lenktynias kaip pasirodys
automobilių sportas. Nėra jokio skirtumo, kad sėdi. Iš šalies gal taip neatrodo, bet visą laiką iš paskutiniųjų spausti ir įveikinėti trasos posūkius nėra juokų darbas
aš neįsivaizduoju, kaip galima nemėgti f-1. ir su golfu lyginti nėra ko. Tai - didžiulis azartas, yapč kai turi savo favoritus. Nors, reikia pripažint, tobulėjant bolidams vis mažiau ką lemia piloto talentas.
nzn, sitame "sporte", jei tai taip galima pavadinti (kas cia per sportas, kur zmogus turi sedeti?) nematau jokio idomumo. jei ne komentatoriai, tai f-1 ziureti butu vos ne tas pats kaip golfa. taigi, jus man pasakykit - kodel jus ji taip dievinat?
pradejau dometis f-1...seniai uj seniai....atsimenu kai man nupirko kompa, pirmas zaidimas buvo nfs2..megstamiausia komanda mclarean...tada pradejau dometis f-1..tai mclarean ir liko..mclarean ir hakinenas..aj o db tai biski atsales nuo f-1..tik zinau kas vyksta,pasiziuriu varzybas ir tiek
Is dabar lenktiniaujanciu man asmeniskai Kimi Raikkonen. Apskritai Mika Hakkinen. (nezinau seip domiosiu f1 nuo ~1997m )
Kimi
Mika
Tuuli, visai ne būtinai turi palaikyti ir Montoya, aš tai Mončio niekada negalėčiau palaikyti ir nepalaikau, nesvarbu kad Montis (man nemėgstamiausias) ir mano mylimiausias pilotas Raikkoneneas vienoje komandoje . O Raikkoneneną palaikau nuo pat pirmų normaliai žiūrėtų, 2002 metų, Prancūzijos GP . Puikus vairuotojas ir garantuoju, būsimas čempionas, jei tik išsilaikys F-1. Dar patinka BAR pilotas-bandytojas Davisonas, tikiuosi greitai ir jis gaus progą lenktyniauti, gaila būtų, jei toks talentas nuplauktų ... Dar prie širdies Coulthardas, Klienas.
Ash tai visada uz Kimi Raikkonen! Tada automatishkai gaunasi, kad turiu palaikyti ir Montoya. Dar labai patinka Klien'as, tikiuosi, kad jis aukshtai kils.
KIMI ROCKS!
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugsėjo 11 d. 14:46:04
2005 m. rugsėjo 10 d. 12:47:55
Nickas Heidfieldas.
Meile' - TOYOTA.
2005 m. rugsėjo 10 d. 12:05:41
2005 m. rugsėjo 8 d. 12:55:33
2005 m. rugsėjo 8 d. 11:49:24
aš neįsivaizduoju, kaip galima nemėgti f-1.
2005 m. rugsėjo 8 d. 11:32:02
2005 m. rugpjūčio 7 d. 17:04:02
2005 m. rugpjūčio 3 d. 16:31:41
2005 m. rugpjūčio 3 d. 00:51:52
2005 m. rugpjūčio 2 d. 22:05:53
2005 m. rugpjūčio 2 d. 21:58:45
2005 m. liepos 11 d. 18:39:22
2005 m. liepos 11 d. 12:37:40
2005 m. liepos 8 d. 10:53:53
Kieciausi
2005 m. liepos 3 d. 10:06:56
Kimi