lietusryte rašė: .Beje,pamiršau priminti,jog valgant bet kokį maistą,kad pajaustum tikrajį jo skonį,yra tiesiog būtina užsigerti žalčio alum ar pienių vynu.[kanopas apsilaižyt galima]
na aš manyčiau, kad bet ką užgėrus žalčio alumi kanpos galima tik pakratyt
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nu man jau praėjo ta priklausomybė kai po 3 akrt epr savaitę valgiau. bl jau 2 sav nebuvau čia jau nesveikai... bet taip gera buvo kai vilniuj 3 kart per dieną po tiek daug valgiau...dabar taip sukyla sentimentai
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. kovo 11 d. 17:22:10
My favourite food:rūkytos katienos koncervai,kepta ir tūšinta šuniena su keptom bulvėm,šaltai rukytos barsukų letenėlės,keptos varlės su vikšrų padažu....Niam niam ,kaip skanu,net apsilaižiau.Beje,pamiršau priminti,jog valgant bet kokį maistą,kad pajaustum tikrajį jo skonį,yra tiesiog būtina užsigerti žalčio alum ar pienių vynu.[kanopas apsilaižyt galima]
labiausiai megstu juros gerybes. nesvarbu kur - picoje, salotose, makaronuose.... dievinu jas.
dar labai megstu italiskus ledus
nemegstu visokiu bulvyciu fryyy, mesainiu, surainiu, traskuciu, limonadu.. (isskyrus coca cola ) vertinu sveika maista, su kuo maziau konservantu, genetiskai modifikuotu sudedamuju daliu, ir t.t.
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. kovo 13 d. 18:49:02
2008 m. kovo 12 d. 21:46:26
2008 m. kovo 12 d. 21:08:46
2008 m. kovo 12 d. 19:34:23
2008 m. kovo 11 d. 22:07:05
.Beje,pamiršau priminti,jog valgant bet kokį maistą,kad pajaustum tikrajį jo skonį,yra tiesiog būtina užsigerti žalčio alum ar pienių vynu.[kanopas apsilaižyt galima]
na aš manyčiau, kad bet ką užgėrus žalčio alumi kanpos galima tik pakratyt
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 11 d. 22:00:38
2008 m. kovo 11 d. 20:56:32
2008 m. kovo 11 d. 20:15:40
Mirštu dėl McDonaldo
tu tampi priklausomas nuo jo. ryskiai. ;o
2008 m. kovo 11 d. 19:59:54
2008 m. kovo 11 d. 17:22:10
2008 m. vasario 25 d. 14:46:09
2008 m. vasario 25 d. 14:41:01
2008 m. vasario 14 d. 21:11:11
2008 m. vasario 13 d. 20:25:59
2008 m. sausio 13 d. 10:44:12
2008 m. sausio 13 d. 03:19:25
2008 m. sausio 13 d. 00:16:18
2008 m. sausio 13 d. 00:11:54
dar labai megstu italiskus ledus
nemegstu visokiu bulvyciu fryyy, mesainiu, surainiu, traskuciu, limonadu.. (isskyrus coca cola
2008 m. sausio 12 d. 15:06:24
2008 m. sausio 12 d. 13:08:27
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?