"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
sokalada , pica , ir viska kas skanu...
love
frette
mmmm...myliu picas mmm...myliu Macdonald'o majsta..ta prasme tuos hamburgerius...kitkas neidomu... Pastaruoju metu pradejau "est" blynus su varshke prisivarau gritines kajp uzh tevyne Visa vasara valgiau tik vajsius megstamiausias vajsius: nektarinas , poto apelsinas, persikas.... Ash labaj ishranki maistui valgau zhiauriai mazhaj, del to tevaj priekaishtauja man Amzhinaj mama padaro ko nors valgyt ko ash nemegstu...ne taj kad nemegstu o mane pykina, o tevaj vis rekia: ka ce nusishneki!!!! Pykina nuo keptos vishtos, nu nuo visokios mesos...Tevam bandau aishkint kad man rejk valgyt kuo ivajresni majsta. Pabandykit visa menesi valgyt kokius nors...em.. nu cepelinus. Ankshciau ar veliau apsivemsit. Dar pykina nuo visokiu bandeliu
Valgau "gaivu" maista
Astru maista. vaisius (iskyrus persimonus ), ledus (savaime aisq), ammm... daugiau nebeprisimenu... ai va tortai, saldumynai, surus maistas ir bandeles
As irgi nesu isranggi, bet zinau, ko nemgstu - jokiu vedaru! Siaip dar kazkoks beskonis yra arbuzas, todel jo irgi nelabai valgau. Siaip patinka visokie obuoliai, persikai, ar siap kokie dalykai is darzo, vysnios braskes ir t.t.. Dar ledai su uogiene patinka.
maistui as nelabai isranki, labiausiai megstu vistiena kinietiskai , ryziu apkepa su nuostabiu grietineles padazu, nu aisku skanu visokios picos, saslykai ir t.t.
Angels was the first song Robbie Williams and Guy Chambers co-wrote together, and it was finished in under 30 minutes! To this day, it remains Robbie's most famous and loved song.
megstu labai daug ka...pvz: ivairus zuvies patiekalai(ypac menkes file),plovas, varskes apkepas, lietiniai, cepelinai,virtinukai....t.t
o nevalgau: trashkuciu, McDonald'o maisto, nemegstu paprikos...
Crawling rašė: Uch...megstu daugka, labai megstu cepelinus, picas su piewagrybiais, pupeliu sriuba, plowa ir t.t. ir pan...
P.S. nekenciu barsciu ir kraujiniu wedaru!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 5 d. 22:00:17
2004 m. lapkričio 4 d. 15:00:38
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2004 m. lapkričio 4 d. 14:57:23
love
frette
Bring an extra pair of socks because i guarantee at least the first pair will be rocked off! - Amy Lee [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v408/etterf/avarts/0e361e73.gif[/IMG] they say we all lose 21grams at the exact moment of our death...
2004 m. lapkričio 4 d. 14:31:57
Valgau "gaivu" maista
2004 m. spalio 27 d. 19:12:27
2004 m. spalio 27 d. 19:09:37
2004 m. spalio 27 d. 13:57:22
2004 m. spalio 26 d. 14:40:50
2004 m. spalio 24 d. 13:41:21
2004 m. spalio 24 d. 13:05:26
2004 m. spalio 24 d. 13:00:24
2004 m. spalio 24 d. 11:10:13
2004 m. spalio 15 d. 18:46:43
2004 m. spalio 15 d. 18:36:48
2004 m. spalio 14 d. 18:38:15
2004 m. spalio 14 d. 18:36:44
2004 m. spalio 14 d. 18:29:21
2004 m. spalio 14 d. 13:49:15
o nevalgau: trashkuciu, McDonald'o maisto, nemegstu paprikos...
2004 m. spalio 12 d. 14:26:41
Uch...megstu daugka, labai megstu cepelinus, picas su piewagrybiais, pupeliu sriuba, plowa ir t.t. ir pan...
P.S. nekenciu barsciu ir kraujiniu wedaru!
2004 m. spalio 12 d. 14:25:14
picaaa mmmmmmm dar saldumynai ir ledai tada ir y kapus galim eiti