Audacity - labai elementarus, paprastas ir pakankamai plačių galimybių, be to nemokamas jei neklystu.
Oi dėkui. Paprasta, nemokama ir viskas aišku. Ir netgi mano mini kompas paveža!
Sveiki matau nezinot kaip karpyti muzika ar tiesiog nemokate siulau isbadyti sita puslapi https://mp3cut.net/ cia ideje daina labai greitai ir lengvai ja galite nukirpti paprasta ir patogu >
Turiu programą kuria galima karpyti dainas , bet kadangi esu blondinė rudais plaukais tai man nekaip ten gaunas D gal atsirastu koks berniukas kuris galėtu man apkarpyti viena dainą ?
zavas rašė: Ble as tai nesuprantu kaip rusu galima nemoket??? sitiek filmu rusiskai, geimai... man tai nuo vaikystes ji jau iaugus. aisku ne viska suprantu
yra ir angliškos versijos...o man kaip nekenčiančiam rusū kultūros filmū ir etc ši kalba šlykšti ir jos specialiai nesimokinu
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. birželio 25 d. 22:54:14
zavas rašė: Ble as tai nesuprantu kaip rusu galima nemoket??? sitiek filmu rusiskai, geimai... man tai nuo vaikystes ji jau iaugus. aisku ne viska suprantu
ejk tu su ta savo rusu kalba... ka jau cia svaigsti apie filmus ar geimus. geriausi grajai buna anglu kalba, o apie rusishkus filmus jau net nekalbu...
zavas >> ei o kaip kiniskai nemoki? tiek produkcijos pas mus i Lietuvele atplaukia kaip galima nemoket? paskaitai is ko pagaminta.. aisku ne viska supranti bet nieko
mokykloj nesimokiau, aplink nieks nešneka.. ir ką - nieko..;] dėl filmų, tai paverčia man juos kas nors ar pati bandau gaudytis.. galima išsiversti.. sunkiai, bet galima.. gal kada išmoksiu (heh, būsiu savamokslė..;] )
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2014 m. rugsėjo 16 d. 19:42:15
Oi dėkui. Paprasta, nemokama ir viskas aišku. Ir netgi mano mini kompas paveža!
Ieva Gabrielė Ugnė Černiauskaitė Lijundra --- Ji mėgo bučiuoti Lietų, tačiau Lietus nemokėjo to gerai daryti, tad ilgainiui jie tapo tiesiog gerais draugais, dulkinančiais vienas kitam ne kūnus, o tik protus.
2012 m. birželio 17 d. 20:45:07
Audacity - labai elementarus, paprastas ir pakankamai plačių galimybių, be to nemokamas jei neklystu.
2012 m. birželio 17 d. 17:53:16
Sveiki matau nezinot kaip karpyti muzika ar tiesiog nemokate siulau isbadyti sita puslapi https://mp3cut.net/ cia ideje daina labai greitai ir lengvai ja galite nukirpti paprasta ir patogu >
2011 m. rugsėjo 29 d. 14:44:03
2011 m. kovo 26 d. 12:59:57
2007 m. gegužės 7 d. 20:20:32
2007 m. sausio 15 d. 11:39:59
2006 m. lapkričio 28 d. 15:29:07
2006 m. rugsėjo 27 d. 14:37:43
Ble as tai nesuprantu kaip rusu galima nemoket??? sitiek filmu rusiskai, geimai...
yra ir angliškos versijos...o man kaip nekenčiančiam rusū kultūros filmū ir etc ši kalba šlykšti ir jos specialiai nesimokinu
2006 m. birželio 25 d. 22:54:14
Ble as tai nesuprantu kaip rusu galima nemoket??? sitiek filmu rusiskai, geimai...
ejk tu su ta savo rusu kalba... ka jau cia svaigsti apie filmus ar geimus. geriausi grajai buna anglu kalba, o apie rusishkus filmus jau net nekalbu...
2006 m. birželio 25 d. 21:50:11
2006 m. birželio 25 d. 21:47:39
2006 m. gegužės 25 d. 13:39:14
2006 m. balandžio 23 d. 00:14:43
2005 m. gruodžio 21 d. 16:56:32
2005 m. birželio 21 d. 09:15:32
mokykloj nesimokiau, aplink nieks nešneka.. ir ką - nieko..;] dėl filmų, tai paverčia man juos kas nors ar pati bandau gaudytis.. galima išsiversti.. sunkiai, bet galima.. gal kada išmoksiu (heh, būsiu savamokslė..;] )
2005 m. birželio 19 d. 21:30:13
2005 m. birželio 19 d. 12:23:55
2005 m. birželio 19 d. 12:22:47
sound forge, o viska rasi www.websound.ru
aha.. rasiu.. ypač kai rusiškai atskiriu kokias penkias raides.. ;] bet už pagalbą dėkui vis tiek ;]
2005 m. birželio 18 d. 22:04:57