"nu gal ir taip bet balsai tai ju ziauriai panasus as kazkada better man isgirdau tai pagalwojau kad nirvana"
keista, man tai atrodė neįmanoma sumaišyt Kurto ir Eddie balsus ...
atsakant į temą: man labiau patinka PJ, nors jei ne Nirvana, turbūt net nieko nežinočiau apie šią grupę
ir išvis, galima staugt ant Nirvanos, kad jos muzika paviršutiniškesnė, lyrics`ai ne tokie gilūs kaip Pearl Jam, bet žinot ką, manau, yra tikrai nedaug žmonių, kurie tam tikrą savo gyvenimo tarpą nesusirgtų "nirvanamanija"
pasakysit, tai ko sakau, kad PJ patinka labiau, o ginu Nirvana?
Nes yra kvaila atsisakyti vienos grupės dėl kitos.
Žodžiu, išvada tokia: PJ - nuostabi grupė, palikusi milžinišką pėdsaką muzikoj, o jau jų koncertai tikrai neliks užmiršti.
na, o Nirvana - irgi puiki grupė, tik "šiek-tiek" kitokio stiliaus.
ai, daug prirašiau, bet taip nieko ir nepasakiau.
shwarus rašė: siaip tiek nirvana tiek pearl jam groja ta pati stiliu grunge tai akiwaizdu kad ir dainos panasios siaip dar ta styliu alice in chains groja
nemanau kad nirvanos ir pearl jam muzika panasi. tai kas kad abieju vadinasi 'grunge', bet stilius labai skiriasi. nirvana labiau krypsta i punk o pj i solidesni roka...
nu gal ir taip bet balsai tai ju ziauriai panasus as kazkada better man isgirdau tai pagalwojau kad nirvana
shwarus rašė: siaip tiek nirvana tiek pearl jam groja ta pati stiliu grunge tai akiwaizdu kad ir dainos panasios siaip dar ta styliu alice in chains groja
nemanau kad nirvanos ir pearl jam muzika panasi. tai kas kad abieju vadinasi 'grunge', bet stilius labai skiriasi. nirvana labiau krypsta i punk o pj i solidesni roka...
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
nu man priimtinesne Pearl Jam... ju nerealus tekstai, vokalas, instrumentuote... liux bet gerbiu ir Nirvana
Man siaip NIRVANA ir Pearl Jam kazkuom panasios(as apie muzikini stiliu), aisku ne visos dainos, nors siaip Pearl Jam gal labiau tiktu lyginti su Creed...Jo! Creed su Pearl Jam netgi labai panasios siaip ar taip, visos 3 grupes man patinka
Galvos_skausmas rašė: Šiaip menas yra nelyginamas ir nesakoma, kas geriau.
Tiesiog galima išreikšti nuomonę, kas Tau asmeniškai labiau patinka ir viskas
Sutinku,cia ne kokios varzytuves.Pearl Jam,manau,technically,yra tokia rimtesne ir geresne grupe,bet aisku Nirvana gali kam nors labiau patikti ir cia nera nieko keisto ar neprotingo, stilius labiau patinka ir tiek.
God_is_gay, tau kaip dundukui, reiktu sakyti, kad grojo ne su The Who, o su Pete Townshend, John Entwistle ir su Roger Daltrey, jo? kuom tau springsteenas su youngu neitiko? beto, ar as cia ne taip supratau, ar tu kaip ir pasakei kad Stone'ams garbe groti su PJ? )) net as taip nepasakyciau. ir tu kabinejiesi kaip koks ozkutis prie nereiksmingu dalyku. gyvenk, 'nirvana forever' tu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 3 d. 21:07:06
2006 m. rugpjūčio 3 d. 19:50:50
2006 m. rugpjūčio 1 d. 22:40:49
2006 m. rugpjūčio 1 d. 22:39:35
2005 m. gruodžio 19 d. 10:24:46
keista, man tai atrodė neįmanoma sumaišyt Kurto ir Eddie balsus ...
atsakant į temą: man labiau patinka PJ, nors jei ne Nirvana, turbūt net nieko nežinočiau apie šią grupę
ir išvis, galima staugt ant Nirvanos, kad jos muzika paviršutiniškesnė, lyrics`ai ne tokie gilūs kaip Pearl Jam, bet žinot ką, manau, yra tikrai nedaug žmonių, kurie tam tikrą savo gyvenimo tarpą nesusirgtų "nirvanamanija"
pasakysit, tai ko sakau, kad PJ patinka labiau, o ginu Nirvana?
Nes yra kvaila atsisakyti vienos grupės dėl kitos.
Žodžiu, išvada tokia: PJ - nuostabi grupė, palikusi milžinišką pėdsaką muzikoj, o jau jų koncertai tikrai neliks užmiršti.
na, o Nirvana - irgi puiki grupė, tik "šiek-tiek" kitokio stiliaus.
ai, daug prirašiau, bet taip nieko ir nepasakiau.
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. lapkričio 24 d. 21:20:31
2005 m. lapkričio 13 d. 09:27:05
siaip tiek nirvana tiek pearl jam groja ta pati stiliu grunge tai akiwaizdu kad ir dainos panasios siaip dar ta styliu alice in chains groja
nu gal ir taip bet balsai tai ju ziauriai panasus as kazkada better man isgirdau tai pagalwojau kad nirvana
2005 m. lapkričio 12 d. 18:53:55
siaip tiek nirvana tiek pearl jam groja ta pati stiliu grunge tai akiwaizdu kad ir dainos panasios siaip dar ta styliu alice in chains groja
2005 m. lapkričio 12 d. 18:52:06
2005 m. lapkričio 10 d. 20:11:44
2005 m. rugsėjo 24 d. 17:33:00
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2005 m. rugsėjo 19 d. 11:07:47
2005 m. rugsėjo 18 d. 18:09:44
Šiaip menas yra nelyginamas ir nesakoma, kas geriau.
Sutinku,cia ne kokios varzytuves.Pearl Jam,manau,technically,yra tokia rimtesne ir geresne grupe,bet aisku Nirvana gali kam nors labiau patikti ir cia nera nieko keisto ar neprotingo, stilius labiau patinka ir tiek.
2005 m. rugsėjo 18 d. 17:51:13
2005 m. rugsėjo 18 d. 17:14:25
2005 m. rugsėjo 18 d. 14:24:43
2005 m. rugsėjo 17 d. 08:43:51
2005 m. rugsėjo 13 d. 18:07:15
2005 m. rugsėjo 13 d. 17:53:57
2005 m. rugsėjo 12 d. 09:48:49