Debesiena>
nesutikciau,kad Nirvanos pradeda klausyt tik is mados. pvz as, kai jos klausiau, klausiau del to, kad man patiko muzika. bet greitai persiklausiau nirvanos,ir atradau PJ. dabar Nirvanos jau nebeklausau, nes ji man paprasciausiai atsibodo ir nebepatinka.
Galvos_skausmas rašė: Nirvana labiausiai pasireiškia paauglystėje 12-18 metų O jei kam ir poto patinka, tai gal jau ir patiks iki gyvenimo galo
Gal ir teisingai, paauglysteje Nirvanos daug kas klauso tik is mados, o kitu grupiu nemato. Bet as pati jauciuosi jau pakankamai subrendus, o Nirvanos vis dar klausausi - tiesa ne kaip pacios geriausios pasaulio grupes, o tiesiog kaip vienos is tu, kurios man patinka. Nors grunge grupiu uz ja yra ir geresniu. Kad ir Pearl jam
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
nesu didele grunge fane, bet man Pearl Jam yra geriau.Bent jau dabar. Anksciau, lab. seniai, tiesiog kliedejau Nirvana. Manau nera ne vieno zmogaus kuris bent jau trumpam nebutu pasineses ant Nirvanos. bet, kai ant kazko labai "pasinesi", greit atsibosta. Bet po to atradau Pearl jam ir padariau isvada kad jie(PJ) man patinka labiau...
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
Puolusi rašė: o Shadow_Dweller galetu savo kvaila ir mazvaikiska komentara prilaikyt prie saves
Ak, tikiuos, jog man kada nors atleisite, kad Pear Jam palyginus su Nirvana, pastaroji man atrodo mėško krūva. Kitą kart prieš rašydamą komentarą asmeniškai jūsų pasiteirausiu galima jį publikuot ar ne.
Zinai ,kadangi keiktis cia negalima..Tai parashysiu..SUKA ,SUKA ji rateli..Zalia ruta..Tu pati esi sruta...
Shadow_Dweller--tesiog komentuojant reikia truputi atsizvelgt ir i kitus zmones.
jai as pasakyciau kad tu man irgi esi meslo kruva,nemanau kad tau tai patiktu..
Ak, tikiuos, jog man kada nors atleisite, kad Pear Jam palyginus su Nirvana, pastaroji man atrodo mėško krūva. Kitą kart prieš rašydamą komentarą asmeniškai jūsų pasiteirausiu galima jį publikuot ar ne.
man Nirvana pirmoje vietoje.antroje Pearl Jam,trecioje Alice in Chains.
nemanau kad verta cia gyncitis kuri grupe geresne,nes abi yra tikrai fantastiskos.
o Shadow_Dweller galetu savo kvaila ir mazvaikiska komentara prilaikyt prie saves
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 8 d. 17:10:02
2005 m. rugsėjo 8 d. 14:56:04
2005 m. rugsėjo 8 d. 14:55:48
2005 m. rugsėjo 4 d. 16:15:31
nesutikciau,kad Nirvanos pradeda klausyt tik is mados. pvz as, kai jos klausiau, klausiau del to, kad man patiko muzika. bet greitai persiklausiau nirvanos,ir atradau PJ. dabar Nirvanos jau nebeklausau, nes ji man paprasciausiai atsibodo ir nebepatinka.
2005 m. rugsėjo 4 d. 07:33:05
Nirvana labiausiai pasireiškia paauglystėje 12-18 metų
Gal ir teisingai, paauglysteje Nirvanos daug kas klauso tik is mados, o kitu grupiu nemato. Bet as pati jauciuosi jau pakankamai subrendus, o Nirvanos vis dar klausausi - tiesa ne kaip pacios geriausios pasaulio grupes, o tiesiog kaip vienos is tu, kurios man patinka. Nors grunge grupiu uz ja yra ir geresniu. Kad ir Pearl jam
2005 m. rugsėjo 3 d. 07:16:17
2005 m. rugsėjo 3 d. 06:42:22
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 30 d. 15:06:53
nu bet ziuriu kiekvienas, pasisakes uz Nirvana, yra apvaromas ir apvadinamas mazvaikiu...
taip yra del to kad Pj muzika rimtesne , sunkiau suprantama .. jai reikia pribrest
2005 m. rugpjūčio 30 d. 13:10:44
2005 m. rugpjūčio 28 d. 16:47:29
2005 m. rugpjūčio 27 d. 19:56:09
2005 m. rugpjūčio 27 d. 05:42:53
o Shadow_Dweller galetu savo kvaila ir mazvaikiska komentara prilaikyt prie saves
Zinai ,kadangi keiktis cia negalima..Tai parashysiu..SUKA ,SUKA ji rateli
2005 m. rugpjūčio 26 d. 21:09:20
jai as pasakyciau kad tu man irgi esi meslo kruva,nemanau kad tau tai patiktu..
2005 m. rugpjūčio 26 d. 21:01:29
2005 m. rugpjūčio 26 d. 17:21:42
kodel?
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:33:06
nemanau kad verta cia gyncitis kuri grupe geresne,nes abi yra tikrai fantastiskos.
2005 m. rugpjūčio 26 d. 16:15:15
Bet man labiau patinka Pearl Jam
2005 m. rugpjūčio 26 d. 12:21:42
2005 m. rugpjūčio 25 d. 21:31:39
Tas pats, kas šūdą su deimantu lyginti.
o kuri yra kuri ?
teisingai !!!
2005 m. rugpjūčio 25 d. 21:18:25
Tas pats, kas šūdą su deimantu lyginti.
o kuri yra kuri ?