ooo taip, sita tema senajame musice buvo, prisimenu ja
tada dar negalejau nusprest, kuri man geresne, dabar galiu.
yra grupiu, kurios su laiku pasidaro ipatingos.
dabar neabejotinai galiu pasakyt - Pearl Jam. tikrai
abi geros, bet pearl jam manau geresne, nors nirvanos daugiau hitu bet labiau atsibode, seip grunge jau nusivalkiojo siek tiek naujo nieks nekuria o senas pamazel atsibosta
aneurysm rašė: ta tema buvo senajam music... siu grupiu lyginti negalima.. visdelto man prie sirdies pearl jam , nors jei ne nirvana nebuciau atrades PJ..PJ muzika yra rimtesne , profesionalesne.. bet nirvanos nenuvertinu, turi ir ji pliusu ...
man prie labiau sirdies Pearl Jam
pasirodo tu ir apie muzika diskutuoji
diskutuoju kai mano Jonis nusileidzia (tai buna labai retai)
ta tema buvo senajam music... siu grupiu lyginti negalima.. visdelto man prie sirdies pearl jam , nors jei ne nirvana nebuciau atrades PJ..PJ muzika yra rimtesne , profesionalesne.. bet nirvanos nenuvertinu, turi ir ji pliusu ...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 23 d. 20:51:08
2005 m. birželio 21 d. 15:51:15
tada dar negalejau nusprest, kuri man geresne, dabar galiu.
yra grupiu, kurios su laiku pasidaro ipatingos.
dabar neabejotinai galiu pasakyt - Pearl Jam. tikrai
2005 m. birželio 20 d. 20:14:09
o as pati net negaleciau nusprest kuri man patinka labiau... man abi patinka, po simts pypkiu=] bet dabar nirvana man atsibodo, tai PJ daugiau klausau.
2005 m. birželio 20 d. 19:26:31
zinau,kad objektyvios nuomones pareikst negaliu-manosios ausys nera girdejusios Pearl Jam produkcijos....
bet vistik Nirvana man patinka
2005 m. birželio 20 d. 19:26:20
zinau,kad objektyvios nuomones pareikst negaliu-manosios ausys nera girdejusios Pearl Jam produkcijos....
2005 m. birželio 20 d. 19:24:46
2005 m. birželio 20 d. 18:20:42
ta tema buvo senajam music... siu grupiu lyginti negalima.. visdelto man prie sirdies pearl jam , nors jei ne nirvana nebuciau atrades PJ..PJ muzika yra rimtesne , profesionalesne.. bet nirvanos nenuvertinu, turi ir ji pliusu ...
pasirodo tu ir apie muzika diskutuoji
diskutuoju kai mano Jonis nusileidzia (tai buna labai retai)
2005 m. birželio 20 d. 18:05:04
lyginti neprasau,zinau kad ju nepalysinsi... prasau tik pasakyt kuri labiau patinka ir kodel.
2005 m. birželio 20 d. 17:36:09
2005 m. birželio 20 d. 17:34:29
2005 m. birželio 20 d. 17:32:03
Bet visgi - kuri jums patinka labiau?