Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2005 m. birželio 29 d. 23:41:35
Daina u Mazute tikrai gera. visa kita - juokinga. ypach ta daina borderline. whatever,skampuose willlux tinka,ir tikroji jo vieta yra butent toje grupeje. nes kaip soliniam atliekjui jam dauko truxta
Nu nezinau, bet man jo peziones net liezuvis neapsivercia vadinti muzika. Nors as pries ji nieko blogo neturiu. Gal kam jis ir patinka. Nu man tai ne!!!
Sh*das ir ne kitaip. Tegul sedi Skamp'uose ir dzhiugauja, o ne toliau tychiojasi ish saves. Reperis mat Ir ishvis Egidijus4, tavo temos vienos ish blogiausiu, o skonis vienas praschiausiu music'e. Del tokiu klausytoju kaip tu zhmones ir kuria toki shuda. Patarchiau susimastyti ir jei kas apshvies smegenis, gal kada pradesi geros muzikos klausytis. Bet chia procentu nulis. Jau daugiau shancu narkomanui ishsigydyt nuo potraukio nei tokiem shudgabaliu klausytojam.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ble arba tu visishkas kirvis arba negali gaut normalaus repo,fiftis tau dievas,viliux irgi ne ish kelmo spirtas anot taves,ciuju net pushka turi(vandenine kas be ko),bet ash turiu nepershlampama liemene,taip kad dejau skersa ash ant viliuxu,fifciu ir ant taves
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 29 d. 23:41:35
2005 m. birželio 29 d. 21:57:49
2005 m. birželio 29 d. 21:51:57
2005 m. birželio 29 d. 21:48:33
tu bl neaiskink ko noriu to ir klausau pydare.prasisviesk smegenis lope
Oi gaila man tokiu loxu kaip tu, daugiau nieko ir nemoki pasakyt.
2005 m. birželio 29 d. 12:42:00
2005 m. birželio 29 d. 12:01:12
2005 m. birželio 28 d. 13:42:02
2005 m. birželio 22 d. 12:01:25
2005 m. birželio 21 d. 17:17:42
2005 m. birželio 21 d. 15:20:29
2005 m. birželio 21 d. 11:34:09
2005 m. birželio 21 d. 10:56:02
2005 m. birželio 21 d. 07:19:02
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 21 d. 07:01:32
tas is skamp? ne?
Taip
2005 m. birželio 21 d. 06:56:32
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 21 d. 06:47:39
2005 m. birželio 21 d. 06:44:36
2005 m. birželio 21 d. 05:54:55