Buvęs mano komentaras labai jau per paprastas tokiai grupei apibūdinti. Todėl dabar sakau, kad ši grupė yra mėgstamiausia elektroninės muzikos grupė. Ir išvis tik viena iš keletos klausomų šio stiliaus grupių. Jų įtaka šiam stiliui formuojantis yra nereali. Tai vat. Jau klausau Depešus nuo vaikystės, kažkada tai buvo mėgstmiausia grupė (bet vėliau palinkau prie roko). Mėgstamiausios dainos: Enjoy the Silence, Personal Jesus, Precious, Freelove...
Reziumė: jei būtų galima, šiai grupei duočiau ir 11 balų. Bet tik 10 tegalima. Tad tiek balų jiems ir duodu
"Depesu" be Dave Gahano neisivaizduoju kaip reiketu klausyt. Jis Depeche Mode legenda, siela, balsas, simbolis ir visas geris jame kaip mene... tokie zmones gimsta vienakart i tukstancius metu. Pati muzika per tiek desimtmeciu vis yra originali ir ikvepianti idejomis. Depeche Mode vis stebina gerais, idomiais albumais.
Juozatas rašė: Visi kas esat patriotai palaikykit Lietuva internete, zaidime kuri zaidzia visas pasaulis, kuriame kaip ir realiame gyvenime gali daryti ka nori. Dabar Lietuvos teritorija yra kaip ir dabar, nors anksciau ji buvo uzemus dali Rusijos, Balturisjos ir netgi Norvegijos. Kad atkurtume buvusia eLietuvos galybe mums reikalingi JUS! https://www.erepublik.com/en/referrer/Juo zatas
Visi kas esat patriotai palaikykit Lietuva internete, zaidime kuri zaidzia visas pasaulis, kuriame kaip ir realiame gyvenime gali daryti ka nori. Dabar Lietuvos teritorija yra kaip ir dabar, nors anksciau ji buvo uzemus dali Rusijos, Balturisjos ir netgi Norvegijos. Kad atkurtume buvusia eLietuvos galybe mums reikalingi JUS! https://www.erepublik.com/en/referrer/Juo zatas
Pati geriausia muzika iš pirmo karto negali labai patikti.Reikia ją kapstyti po trupinėlį... DM muzika yra savotiška,čia ne kokie Scorpai ar Queen'ai.... Čia aukštesnis pilotažas... Kaip kosmosas
Pradėjau jų intensyviau klausyti palyginus neseniai, bet jie turi savyje kažką nepaprastai nuostabaus. Manau, kad vienas esminių dalykų yra Gahano balsas, kurio absoliučiai negaliu atsiklausyti. Tas vyras dainuoja taip įtikinamai, taip nuoširdžiai. Dainų tekstai ir muzikos aranžuotės irgi puikios. Jie ir liūdina ir gydo nuo liūdesio. Tamsi, sunki muzika, kuri priverčia mąstyti, pasinerti į save. Na bent jau man.
Adelle rašė: Girdėjusi Depechų tik pavienes dainas, norėčiau paklausyti albumų. Nuo kurio albumo verta pradėti "pažintį" su Depeche Mode? Nenoriu nusivilti, tad kam nors būtų tikrai ačiū už rekomendaciją (:
tam, kad mane jie užkabintų, tereikėjo peržiūrėti kelis koncertinius įrašus, tad tai padaryti labiausiai ir rekomenduočiau, nes gyvai jie skamba velniškai gerai! pavyzdžiui, koks..touring the angel: live in milan (ar rock am ring), devotional. skirtingų laikotarpių koncertai, bet abu, mano nuomone, labai geri.
nors ok, jei taip netinka, sakyčiau, pradėki nuo kokio songs of faith and devotional ar violator. ir jokiu būdų nesiūlau iš karto nurašyti naujesnių albumų, nes dm - būtent ta grupė, kuri bėgant metams labai kito, tarkim, nėra ko lyginti pirmųjų ir paskutiniųjų albumų, bet visuose laikotarpiuose galima rasti kažką patinkančio. nors pačiai su ankstyvąją kūryba (kalbu apie pačią pačią jų pradžią, pirmąjį albumą) sekasi sunkiau.
Girdėjusi Depechų tik pavienes dainas, norėčiau paklausyti albumų. Nuo kurio albumo verta pradėti "pažintį" su Depeche Mode? Nenoriu nusivilti, tad kam nors būtų tikrai ačiū už rekomendaciją (:
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. birželio 17 d. 14:06:25
Viena geriausių visų laikų grupių.
2012 m. vasario 21 d. 15:12:47
Buvęs mano komentaras labai jau per paprastas tokiai grupei apibūdinti. Todėl dabar sakau, kad ši grupė yra mėgstamiausia elektroninės muzikos grupė. Ir išvis tik viena iš keletos klausomų šio stiliaus grupių. Jų įtaka šiam stiliui formuojantis yra nereali. Tai vat. Jau klausau Depešus nuo vaikystės, kažkada tai buvo mėgstmiausia grupė (bet vėliau palinkau prie roko). Mėgstamiausios dainos: Enjoy the Silence, Personal Jesus, Precious, Freelove...
Reziumė: jei būtų galima, šiai grupei duočiau ir 11 balų. Bet tik 10 tegalima. Tad tiek balų jiems ir duodu
2012 m. vasario 7 d. 14:53:34
gera ''Personal Jesus'' daina
2011 m. lapkričio 8 d. 14:40:18
"Depesu" be Dave Gahano neisivaizduoju kaip reiketu klausyt.
DM be D.Gahan'o tas pats kaip Foje be A.Mamontovo
2011 m. lapkričio 8 d. 11:43:11
2011 m. lapkričio 7 d. 20:40:52
2011 m. rugsėjo 24 d. 17:39:34
2011 m. rugsėjo 14 d. 19:20:04
"Depesu" be Dave Gahano neisivaizduoju kaip reiketu klausyt. Jis Depeche Mode legenda, siela, balsas, simbolis ir visas geris jame kaip mene... tokie zmones gimsta vienakart i tukstancius metu. Pati muzika per tiek desimtmeciu vis yra originali ir ikvepianti idejomis. Depeche Mode vis stebina gerais, idomiais albumais.
2011 m. rugsėjo 14 d. 18:38:50
Visi kas esat patriotai palaikykit Lietuva internete, zaidime kuri zaidzia visas pasaulis, kuriame kaip ir realiame gyvenime gali daryti ka nori. Dabar Lietuvos teritorija yra kaip ir dabar, nors anksciau ji buvo uzemus dali Rusijos, Balturisjos ir netgi Norvegijos. Kad atkurtume buvusia eLietuvos galybe mums reikalingi JUS! https://www.erepublik.com/en/referrer/Juo zatas
Ne ta tema vyruti !
2011 m. rugsėjo 14 d. 16:55:34
2011 m. rugsėjo 13 d. 18:59:29
Nelimpa man jie kazko
Pati geriausia muzika iš pirmo karto negali labai patikti.Reikia ją kapstyti po trupinėlį... DM muzika yra savotiška,čia ne kokie Scorpai ar Queen'ai.... Čia aukštesnis pilotažas... Kaip kosmosas
2011 m. rugsėjo 12 d. 22:49:43
2011 m. rugpjūčio 10 d. 23:01:43
2011 m. liepos 16 d. 12:03:19
2011 m. liepos 16 d. 01:40:21
Girdėjusi Depechų tik pavienes dainas, norėčiau paklausyti albumų. Nuo kurio albumo verta pradėti "pažintį" su Depeche Mode? Nenoriu nusivilti, tad kam nors būtų tikrai ačiū už rekomendaciją (:
tam, kad mane jie užkabintų, tereikėjo peržiūrėti kelis koncertinius įrašus, tad tai padaryti labiausiai ir rekomenduočiau, nes gyvai jie skamba velniškai gerai! pavyzdžiui, koks..touring the angel: live in milan (ar rock am ring), devotional. skirtingų laikotarpių koncertai, bet abu, mano nuomone, labai geri.
nors ok, jei taip netinka, sakyčiau, pradėki nuo kokio songs of faith and devotional ar violator. ir jokiu būdų nesiūlau iš karto nurašyti naujesnių albumų, nes dm - būtent ta grupė, kuri bėgant metams labai kito, tarkim, nėra ko lyginti pirmųjų ir paskutiniųjų albumų, bet visuose laikotarpiuose galima rasti kažką patinkančio. nors pačiai su ankstyvąją kūryba (kalbu apie pačią pačią jų pradžią, pirmąjį albumą) sekasi sunkiau.
2011 m. liepos 15 d. 22:02:43
https://www.last.fm/music/Depeche...e+Sin gles+86>98
o jei albumais tai visi iki Ultra imtinai, velesni darbai bent jau man visai neklausomi pasidare
2011 m. liepos 15 d. 21:32:31
2011 m. vasario 20 d. 11:26:54
2010 m. spalio 31 d. 21:28:44
2010 m. spalio 27 d. 18:25:13