Nedaug tokios muzikos randu, kuri pakeičia nuotaiką. Dažnai muziką prie nuotaikos derinu. O čia jau kitas reikalas. Prie nuotaikos nemokamai "Depeche Mode" prideda ir puikų skambesį. Taip, kad net nereikia laukt naujų albumų, nes ir senųjų šedevrų atsiklausyt neįmanoma.
Exicter1982 (Užblokuotas)
2009 m. liepos 15 d. 00:17:52
LoseControl rašė: Vis dėlto apsigavlojau. Patinka man Violator, vertinu jį puikiai, geras albumas, legendinis elektronikos (jei taip galima būtų pasakyti) darbas.
Kai pradėjau klausyti DM tikrai neatrodė kad pamėgsiu didžiają dalį jų muzikos.Tada irgi atrodė per daug sintezatorių.O Violator man per daug nublizgintas - SOFAD ''gyvesnis''...
Vienintele New Wave grupe kuria paklausau, visai patinka
2008 m. lapkričio 14 d. 23:11:25
LoseControl rašė: Per daug sintezatoriu man
Tai sintezatorių daugiausiai buvo iki 93 m.Paskutiniai 4 albumai - alternative rock.Sintezatoriai pakankamai riboti.
Tranki? Jie turi tik keletą ''trankesnių'' dainų [dar žiūrint,kaip kas supranta šitokį debilišką terminą].O dauguma dainų yra visai netrankios.Man rodos,tamsta nedaug visai teklausėt tų DM,o jau susidarėt nuomonę - DM nėra Synth Pop.Ypač šiuo metu.Grynas synth pop buvo iki 85 metų.
as klausiau pirma rinktini albuma.Ne tai kad tranki, sunku paaiskint, nesakau kad bumcikas. Man tiesiog nepatiko. Ir nesvarbu kiek albumu klausyciau, manau kad man jie nepatiktu
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. lapkričio 14 d. 19:17:23
LoseControl rašė: Man tai siaip nelabai patinka tokia muzika, per daug tranki, synthpop nemegstu
Tranki? Jie turi tik keletą ''trankesnių'' dainų [dar žiūrint,kaip kas supranta šitokį debilišką terminą].O dauguma dainų yra visai netrankios.Man rodos,tamsta nedaug visai teklausėt tų DM,o jau susidarėt nuomonę - DM nėra Synth Pop.Ypač šiuo metu.Grynas synth pop buvo iki 85 metų.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. spalio 26 d. 20:24:27
2010 m. rugpjūčio 24 d. 20:34:01
2010 m. rugpjūčio 24 d. 17:59:08
2010 m. rugpjūčio 24 d. 11:45:14
2010 m. birželio 2 d. 19:38:58
2010 m. gegužės 10 d. 16:22:07
2010 m. gegužės 10 d. 15:56:37
Viena iš geriausių grupių pasaulyje.
Pritariu 100%.
2010 m. balandžio 29 d. 23:53:42
2009 m. gruodžio 5 d. 19:41:47
2009 m. liepos 15 d. 00:17:52
Vis dėlto apsigavlojau. Patinka man Violator, vertinu jį puikiai, geras albumas, legendinis elektronikos (jei taip galima būtų pasakyti) darbas.
Kai pradėjau klausyti DM tikrai neatrodė kad pamėgsiu didžiają dalį jų muzikos.Tada irgi atrodė per daug sintezatorių.O Violator man per daug nublizgintas - SOFAD ''gyvesnis''...
2009 m. liepos 15 d. 00:02:33
2009 m. liepos 14 d. 23:44:06
2009 m. gegužės 25 d. 20:23:01
2009 m. gegužės 25 d. 17:13:19
2008 m. lapkričio 20 d. 19:46:16
2008 m. lapkričio 14 d. 23:11:25
Per daug sintezatoriu man
Tai sintezatorių daugiausiai buvo iki 93 m.Paskutiniai 4 albumai - alternative rock.Sintezatoriai pakankamai riboti.
2008 m. lapkričio 14 d. 21:17:01
2008 m. lapkričio 14 d. 21:11:47
Man tai siaip nelabai patinka tokia muzika, per daug tranki, synthpop nemegstu
Tranki?
as klausiau pirma rinktini albuma.Ne tai kad tranki, sunku paaiskint, nesakau kad bumcikas. Man tiesiog nepatiko. Ir nesvarbu kiek albumu klausyciau, manau kad man jie nepatiktu
2008 m. lapkričio 14 d. 19:17:23
Man tai siaip nelabai patinka tokia muzika, per daug tranki, synthpop nemegstu
Tranki?
2008 m. lapkričio 14 d. 17:29:26