DM - velniai zino juos,...tai jie ishiskiria,... tai vel sueina, tai bala juos ten nemate....Geriausi ju albumai: Violator ir Songs of faith and devotion. Ultra irgi nieko, na bet Exciter - visai be ryshio, ryshkiai pavargo chebryte...
Gera grupe seniau ju labai daznai klausydavau, siaip nepatikdavo patcios pirmosios ju dainos, o vat is naujesnes tai klausydavau kasdien, dabar ju neklausau, bet ne del to kad namegstu, tiesiog klausau kitu grupiu ir neturiu kada paklausyti Depech`u.
esant tam tikrai nuotaikai, man labai patinka. skaičiau, kad kitais metais jie vėl koncertuos Lietuvoje, pristatinėdami naująjį albumą pasaulinio turo metu. Labai norėčiau į jų koncertą.
Nu tik nekalbekim apie DM 100% gyva koncerta Vilniuje....Jei koncas butu buves gyvas, tai po D.Gaham-o prasisukimo su mikrafo stovu per E.Fletcher sintezus muzonas turejo nusibaigti kaip per R.Cicino konca kai staiga dingsta elektra. Deja nuo 1988m DM visa laika grajina pusini playback-a.
Kazkada juos labai megau - nepasakyciau, kad ir dabar ju nebesiklausau - reciau. Teko man garbe apsilankyti ju gyvo garso koncerte, cia, Vilniuje - is tikruju, vienas is geriausiu mano kada nors matytu koncertu - nuostabus pasirodymas ir igarsinimas.
Is tikruju, labiau megstu ju ankstesne kuryba - daugiau zavesio, kazkokios aistros, galbut. Sakyciau, kad savo laiku jie tikrai daug ka inese i muzikos pasauli - jei neklystu, jie buvo pirmieji, kurie pradejo groti kaip toki elektronini roka. Jie pasitrauke tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje...
Dabartine David' Gaham'o kuryba nelabaiesu susizavejusi, bet isgirdus per radija, grojancia jo atliekama daina - neisjungiu.
Little 15...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. liepos 16 d. 14:44:40
2005 m. liepos 12 d. 13:02:20
2005 m. liepos 8 d. 19:13:47
2005 m. birželio 26 d. 10:09:56
2005 m. birželio 26 d. 10:07:59
2005 m. birželio 25 d. 20:06:49
2005 m. birželio 23 d. 11:56:11
Is tikruju, labiau megstu ju ankstesne kuryba - daugiau zavesio, kazkokios aistros, galbut. Sakyciau, kad savo laiku jie tikrai daug ka inese i muzikos pasauli - jei neklystu, jie buvo pirmieji, kurie pradejo groti kaip toki elektronini roka. Jie pasitrauke tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje...
Dabartine David' Gaham'o kuryba nelabaiesu susizavejusi, bet isgirdus per radija, grojancia jo atliekama daina - neisjungiu.
Little 15...
2005 m. birželio 22 d. 19:59:44
2005 m. birželio 22 d. 18:26:08
klausaus. kazkada net gana aktyviai. neseniai stebejau konca, kai visa daina jis beveik nieko nedainavo, vaiksciojo, kraipes ir pan, bet publika tiesiog kaifavo. atpalaiduoja mane;]
2005 m. birželio 22 d. 18:18:31