as nemaciau,sese biski mate. .ir paziurejus ta clipa kur as turiu ji pasake kad "visiskai nepanasus i ta kuri as maciau". .na gal ji ir neteisi,bet nemanau kad mtv skirs 7 minutes vienam vaizdo clipui.. reikejo kazka iskirpti
a, ewana_, o taj tipo bet jie nedarys ish apskritaj wisu american idiot gabalu klipu wieno bendro tokio lyg ir emm filmuko? ta prasme, nes holiday ir blvd taj tox 'pereinamas'. taj sakau, ten turetu boot tox bishki ta pachia tema. nu jo, parsisiusiu.... o ish kur tu ji parsisiuntej? jej negajla, pasakyk. bsuiu l dekinga.
Nepanasus. Ten tiesiog reikia pamatyti. As tai ta klipa parsisiunciau. Butinai parsisiuski, nes jis nenormaliai geras! Dievuliau. Net dabar kai prisimenu, asaros tryksta!
Ka jus galvojate apie si vaizdo klipa?
As manau, jog Green Day neprasove pro sali. Klipas nuostabus. Net truksta zodziu...=((~ Nubraukiau nemazai asaru ji ziuredama...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 24 d. 15:03:18
2005 m. birželio 24 d. 14:53:16
2005 m. birželio 24 d. 14:44:58
2005 m. birželio 24 d. 14:42:07
Is ties awesome.
O tai tu matei per MTV ji? Ka ten nukarpe?!!!
2005 m. birželio 24 d. 14:38:45
mes apie ta pati snekame? nes kiek zinau kad per mtv rodo ji kazkoki sutrumpinta ir kitoki. .
2005 m. birželio 24 d. 14:26:21
Emulej radau as ji.
2005 m. birželio 24 d. 14:21:56
2005 m. birželio 24 d. 14:19:51
2005 m. birželio 24 d. 14:18:56
2005 m. birželio 24 d. 14:15:07
chiuju, kad nerealus
2005 m. birželio 24 d. 14:12:03
As manau, jog Green Day neprasove pro sali. Klipas nuostabus. Net truksta zodziu...=((~ Nubraukiau nemazai asaru ji ziuredama...