kazkada sulaukiau milzinisko komplimento, kai vienas zmogus pasake, kad turiu kazkokio panasumo su janis joplin
Seip ji man ji yra viena is nedaugelio moteriskiu, kurios dainos man patinka. aplmai tu laiku muzika man pati paciausia.
Man baisiai stipriai labai nerealiai neapsakomai patinka Janis. Ypac jos isterikuojantis balsas. Megstamiausia daina - Ball and Chain.
whatever>> na taip, ji buvo beprote. Bet cia juk nieko bloga. Visi talentingi (labai talentingi) zmones is dalies - beprociai.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
tremor_christ---> man tai neypac...
oi patinka man Janis. Siaip ne per seniausiai susidomejau,bet ispudziai kol kas - ... viskas taip galingai ir kaip cia issireiskius, stilingai atliekama... man be Piece of my heart dar lb patinka Son of preacher man , Ball & chain ir Blowin The Wind.
Sukalbek 10 kartu "teve musu", tada nueik i baznycia ir pastatyk pora zvakuciu uz nuodeme, kuria padarei, tada tau visai nesutrukdytu nueiti dar ispazinties... Na, ir taip kokius pora menesiuku - tada, gal ir atleisiu
Perskaicius dar karta mano ankstesni pasakyma, pamatytum toki sakini: "nors tais laikais grojant psichodelini rocka to negalima buvo isvengti" - kam perfrazuoji savais zodziai tai, kas jau yra parasyta?
Nors, jeigu kapstytumemes giliau - visiska beprote, jei neklystu, ne karta buvo talpinama i psichiatrijos ligonines, narkomane ir alkoholike. nors tais laikais grojant psichodelini rocka to negalima buvo isvengti...
Kas liecia jos balsa - kazkuo idomus, bet man per daug isteriskas.
jos kuryba - isties, unikali, tiek dainu tekstai, tiek ir pati muzika.
Turiu jos 1968m. albuma "Big Brother And The Holding Company " ir 1969m. "I Got Dem 0l' Kozmic Again, Mama" ir dar keleta dainu. Nors is to laikmecio atlikeju man vis vien mieliausias yra Jim Morrison.
Jos balsas tikrai ypatingas, man jis turbut graziausias visu laiku moters balsas, o jos dainos nors ir bliuzas, bet man kazko labiau primena roka. Man ypac patinka One night stand ir Burried alive in the blues
Nu legenda. Patinka man jos daina "Piece of my heart". Turiu dar ir koncertą, bet nekyla kažkaip ranka dar pažiūrėt. Neperėjau dar prie jos kūrybos analizės. kada nors gal... Bet ne dabar.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 1 d. 12:48:40
Seip ji man ji yra viena is nedaugelio moteriskiu, kurios dainos man patinka. aplmai tu laiku muzika man pati paciausia.
2005 m. liepos 20 d. 10:46:12
Jo, man ir buvo keista, pro kur Janis balsas panasus i Plant'o, kol nepaklausiau Cry Baby
2005 m. liepos 17 d. 19:28:09
2005 m. liepos 17 d. 19:26:08
whatever>> na taip, ji buvo beprote. Bet cia juk nieko bloga. Visi talentingi (labai talentingi) zmones is dalies - beprociai.
2005 m. liepos 17 d. 06:33:06
2005 m. liepos 16 d. 21:00:10
oi patinka man Janis. Siaip ne per seniausiai susidomejau,bet ispudziai kol kas -
2005 m. liepos 4 d. 11:35:49
2005 m. liepos 4 d. 11:24:34
2005 m. liepos 3 d. 15:36:45
jezus, atleiskit
Tu nuosirdziai neatgailauji, todel atleidimo ir negausi
nuosirdziai atgailauju. Atleiskite.
2005 m. liepos 1 d. 11:17:09
jezus, atleiskit
Tu nuosirdziai neatgailauji, todel atleidimo ir negausi
2005 m. birželio 29 d. 11:22:14
Perskaicius dar karta mano ankstesni pasakyma, pamatytum toki sakini: "nors tais laikais grojant psichodelini rocka to negalima buvo isvengti" - kam perfrazuoji savais zodziai tai, kas jau yra parasyta?
2005 m. birželio 27 d. 20:45:38
2005 m. birželio 27 d. 11:32:21
Nors, jeigu kapstytumemes giliau - visiska beprote, jei neklystu, ne karta buvo talpinama i psichiatrijos ligonines, narkomane ir alkoholike. nors tais laikais grojant psichodelini rocka to negalima buvo isvengti...
Kas liecia jos balsa - kazkuo idomus, bet man per daug isteriskas.
jos kuryba - isties, unikali, tiek dainu tekstai, tiek ir pati muzika.
Turiu jos 1968m. albuma "Big Brother And The Holding Company " ir 1969m. "I Got Dem 0l' Kozmic Again, Mama" ir dar keleta dainu. Nors is to laikmecio atlikeju man vis vien mieliausias yra Jim Morrison.
2005 m. birželio 26 d. 12:30:40
debesiena>>> man kaip tik labiau primena bliuza...
patariu paklausyt jos ir jimi hendrixo gyvai atlikta "Summertime"
2005 m. birželio 26 d. 12:25:39
2005 m. birželio 26 d. 10:49:15