Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Daina pupytes "pagal prodiuserio sumanymą, šiame kūrinyje turėjo būti daug aistringų dejonių, tad teko pramokti labai jau seksualiai padūsauti"=DDDD prajuokino sitas. nevykeles
Na, jei atvirai, tai cia nieko neskaiciau, nes neidomu... Bet cia tox vaizdas, kad ju albumus perka tie "vyrai", kuriu vardus tos cia dainuoja, nes bent kiek jau pazistamu turiu, tai sunku ka surasti, kad jas megtu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 28 d. 14:08:22
pwz..man ywa daug geriau uz MOKINUKES, DELFINUS, MANGO, BAVARIJA, ZVAGULI ir wisus panasius sudus!
visishkai nesuprantu-kuo geriau.Delfinai nors kartais gywai pagroja...
2005 m. birželio 28 d. 13:58:00
2005 m. birželio 28 d. 11:17:01
2005 m. birželio 28 d. 10:35:24
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 28 d. 09:15:48
2005 m. birželio 28 d. 09:06:05
2005 m. birželio 28 d. 08:50:22
Mitochondrija > Tai tikrai, Yva rulina!
2005 m. birželio 28 d. 08:07:41
2005 m. birželio 28 d. 07:46:30
2005 m. birželio 28 d. 07:14:26
2005 m. birželio 27 d. 21:53:31
2005 m. birželio 27 d. 20:55:11
2005 m. birželio 27 d. 19:56:27
2005 m. birželio 27 d. 19:40:10
o siaube švenčiausias, KOKIOS jos KLAIKIOS ir šlykščiai neskoningos