lemtingas posukis tai labai zajabys filmas. patariu visiems pazhiet. kai zhiurejom mes visi susede pas ramike namie tai uhhhhhh buva,. paskui miegojom shviesa isijunge ir jos mamai sakem kad pamirshom ishjungt nes alektra tai brangi..
Aš tai slešherių nemėgstu (ir mažai esu jų matęs). Except, Helloween (jis berods ir davė slesheriams) buvo neblogas. Dar visai nieko - The Night Of The Living Dead (1990). O va, Texas Chainshaw Massacre tai labai nuobodus buvo. Tik pradžia idomi.
Dilgele rašė: Labai gerą įspūdį (iš naujesnių) paliko El Orfanato (2007 m.). Tiesiog puikus siaubo filmo pavyzdys, kuriame užtenka ir slogios atmosferos, ir įtampos. Ir, svarbiausia, turi idėją, pakankamai žmogišką ir leidžiančią susimąstyti apie tai, ką matei.
Nesibaigiančių skerdynių ir primityvių siužetų mėgėjams jo žiūrėt, aišku, nepatariu.
Taip taip, šitas ir iš mano paksutiniu metu matytų yra geriausias. Įdomus siužetas, nemažai netikėtumų. Puikus filmas.
laisves_balsas rašė: Siaubo filmai yra be galo romantiškas dalykas, jei tai žiūri su patinkančiu žmogumi =D
Kažkodėl prajuokino šis sakinys. Taip ir įsivaizduoju kaip "romantiška" turėtų būti su patinkančiu žmogum žiūrint kokį "Pjūklą" ar panašų "šedevrą" Aš, žinoma, juokauju.
o tu žiūrėk: tau baisu, apsikabini, paimi už rankos, prisigaludi... ir sakai: oj, aš netyčia, tik išsigandau
LedZep rašė: Psycho (1960) neteko matyti,
Friday. The 13th (1980) maciau geras tikrai jei neklystu ten jaunas johnny deppas vaidino ta vaika
nemanau, kad deppas ten vaidino
Jis fredzio kriugerio kazkokiam siaubiake vaidino
Labai gerą įspūdį (iš naujesnių) paliko El Orfanato (2007 m.). Tiesiog puikus siaubo filmo pavyzdys, kuriame užtenka ir slogios atmosferos, ir įtampos. Ir, svarbiausia, turi idėją, pakankamai žmogišką ir leidžiančią susimąstyti apie tai, ką matei.
Nesibaigiančių skerdynių ir primityvių siužetų mėgėjams jo žiūrėt, aišku, nepatariu.
Deathcrush (Užblokuotas)
2009 m. gegužės 28 d. 23:58:18
Mano nuomone geriausi siaubo filmai:
Psycho (1960)
Friday. The 13th (1980)
šedevrai galima sakyt
nors siaubo filmų žanras, tsakant labai brokuotas - jei iš 10 000 filmų pasitaikė vienas neblogas - gali sakyt tau pasisekė.
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
2010 m. gruodžio 26 d. 13:35:40
2009 m. gruodžio 14 d. 20:33:28
2009 m. gruodžio 14 d. 16:24:32
2009 m. spalio 15 d. 08:53:44
Mano kambariokė vakar žiūrėjo filmą apie ežius žudikus, kažkaip po to man nebėra noro žiūrėt apskritai jokius siaubo filmus. :x
2009 m. spalio 15 d. 00:53:34
2009 m. spalio 14 d. 20:35:13
2009 m. liepos 2 d. 01:57:51
2009 m. birželio 17 d. 01:00:06
The Tale of Despereaux.
2009 m. gegužės 29 d. 18:51:40
o tu žiūrėk: tau baisu, apsikabini, paimi už rankos, prisigaludi... ir sakai: oj, aš netyčia, tik išsigandau
Supratau, ką turėjai omeny. Man tokie dalykai - kvaili ir banalūs atrodo.
2009 m. gegužės 29 d. 16:02:36
Labai gerą įspūdį (iš naujesnių) paliko El Orfanato (2007 m.). Tiesiog puikus siaubo filmo pavyzdys, kuriame užtenka ir slogios atmosferos, ir įtampos. Ir, svarbiausia, turi idėją, pakankamai žmogišką ir leidžiančią susimąstyti apie tai, ką matei.
Taip taip, šitas ir iš mano paksutiniu metu matytų yra geriausias. Įdomus siužetas, nemažai netikėtumų. Puikus filmas.
2009 m. gegužės 29 d. 13:33:10
Siaubo filmai yra be galo romantiškas dalykas, jei tai žiūri su patinkančiu žmogumi =D
Kažkodėl prajuokino šis sakinys. Taip ir įsivaizduoju kaip "romantiška" turėtų būti su patinkančiu žmogum žiūrint kokį "Pjūklą" ar panašų "šedevrą"
2009 m. gegužės 29 d. 01:27:11
Psycho (1960) neteko matyti,
Friday. The 13th (1980) maciau geras tikrai jei neklystu ten jaunas johnny deppas vaidino ta vaika
rimtai sumaisiau kazkaip tas Friday. The 13th pagalvojau kad tas filmas apie kriugeri
2009 m. gegužės 29 d. 00:49:44
2009 m. gegužės 29 d. 00:46:41
2009 m. gegužės 29 d. 00:07:42
2009 m. gegužės 29 d. 00:07:28
2009 m. gegužės 29 d. 00:07:13
2009 m. gegužės 28 d. 23:58:18
Psycho (1960)
Friday. The 13th (1980)
šedevrai galima sakyt
nors siaubo filmų žanras, tsakant labai brokuotas - jei iš 10 000 filmų pasitaikė vienas neblogas - gali sakyt tau pasisekė.
2009 m. gegužės 28 d. 23:52:48
2009 m. gegužės 28 d. 23:49:21