Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. birželio 29 d. 18:43:51
ar po viena ar kartu manau jiems seksis puikiai tik vargsui dunk nelabai pasiseke is pradziu...tikiuosi kad toliau bus geriau.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. birželio 29 d. 18:16:34
Tik_Ieva rašė:
fauwsta rašė: Balsas gal ir neblogas, bet solo karjera bus apgailetina
kodel tokia ysitikinus??? man tavo komentaras labai jau apgailetinas
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
jo vokalas tikrai geras - nieko nepasakysi, bet kažkaip aš negerbiu atlikėjo, jei jis nekuria savo atliekamos muzikos; tuomet tai, ką jis daro, yra tik dėl pinigų, tai žema ir tokiam niekada nepavyks.
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. birželio 29 d. 14:58:56
pats tu asilas.bent girdejai ji dainuojant???????????????
F. Dostojevskis
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. birželio 29 d. 18:43:51
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 29 d. 18:42:37
2005 m. birželio 29 d. 18:16:34
Balsas gal ir neblogas, bet solo karjera bus apgailetina
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 29 d. 17:21:58
Balsas gal ir neblogas, bet solo karjera bus apgailetina
2005 m. birželio 29 d. 16:57:43
2005 m. birželio 29 d. 15:46:48
2005 m. birželio 29 d. 15:45:03
2005 m. birželio 29 d. 15:22:46
2005 m. birželio 29 d. 15:02:45
o tai ka jis jos dar nepaliko?
Kiek girdejau kad ne
2005 m. birželio 29 d. 14:58:56
2005 m. birželio 29 d. 14:46:31
2005 m. birželio 29 d. 14:29:25
2005 m. birželio 29 d. 14:01:16
2005 m. birželio 29 d. 12:30:58
2005 m. birželio 29 d. 12:07:29
2005 m. birželio 29 d. 11:21:42
2005 m. birželio 29 d. 11:17:57
2005 m. birželio 29 d. 11:09:43
2005 m. birželio 29 d. 11:06:48
2005 m. birželio 29 d. 11:03:56