Bus kaskas tokio kaip Brian McFadden. Daren Hayes, ..toki saldus berniukai kurie kuria tokia muzika kuri patiktu visom panom. . manau jo muzika niekuo nesiskirs nuo senu Blue dainu.
Cool! pagaliau.. fainuolis sitas gerewsio balso savininkas "Kūrinys, kurio autorius – Nigel‘as Hoyle‘as, yra emocinga akustinė baladė, puikiai atskleidžianti neįtikėtinas Lee vokalo galimybes." <---- o kitose dainose to nesigirdejo? myliu jo balsa super!
2005 m. birželio 28 d. 19:33:10
jega.lb faina daina
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
kam patiko, o kam ne,man labai faijna, jega, ish dalies gerai kad jie skiriasi, man praeina ta jo daina ir klipas, zhodzhiu jeigu taip ir toliau, tai viskas bus chikypiky, ok laukiam albumo
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. birželio 29 d. 11:00:07
2005 m. birželio 29 d. 10:50:09
2005 m. birželio 29 d. 10:29:31
Saunuolis sekmes
2005 m. birželio 29 d. 09:15:23
sekmes lee solo karieroje
2005 m. birželio 29 d. 08:58:49
2005 m. birželio 29 d. 08:10:40
2005 m. birželio 29 d. 07:48:42
2005 m. birželio 29 d. 07:04:28
2005 m. birželio 28 d. 20:19:45
2005 m. birželio 28 d. 19:33:10
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. birželio 28 d. 19:28:36
2005 m. birželio 28 d. 19:15:10
2005 m. birželio 28 d. 18:55:55
2005 m. birželio 28 d. 18:54:19