J-Master rašė: tai toks is jo ten ir reperis, tik ta kur bigiui skirt ciut patinka, o skillsai levi kaip obolio. jis tik uodzia kur pinigai,man tai jis joks pijonierius, jis magnatas
nasty girl? levai j levai. sakyciau, viskas ka emas padare su pacu, yra sudo darymas, taip pat ir su diddy ir biggie, krc diddy juk dainuoja ne savo raimus, ko manai pacas pries ji buvo?
lacunacoil rašė: a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas...
cia tipo izeidimas? zinai gal ir rokeriams skauda kad rokas butu super populiarus, bet reperiams yra atvirksciai. pvz. dabar tiek daug zmoniu klausosi tupaco, kad jau jis pradeda darytis, hm, popsas. turiu galvoj ne jo muzika, o tai, kad visi ji zino (kas domisi bent kiek ) ir jei pvz. zmogus sako kad jis klausosi pao, dar nieko nereiskia. jei ta suda su eltondzonu girdejai, tai nieko gero.
nelysk i nesavo darza.. jeigu esi uzsispyres metaliuga tai nebutina burnoti ant MTV uztaj,kad jie skleidzia einamiausia muzika in da whole world ! Niekas nekaltas kad esi "muzikos mazumos" atstovas
atsiprašau tu skaitai MEtala muzikos mažuma...a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas... Tad atsipeikėk...muzikos mažuma? gal amerikoj...bet visame kitame pasaulyje o tuo labiau europoje metal muzika yra daug labiau populeresnė už Rapa ir hip hopa. Teigiu tai net negalvodamas kad galėčiau klysti.
tai toks is jo ten ir reperis, tik ta kur bigiui skirt ciut patinka, o skillsai levi kaip obolio. jis tik uodzia kur pinigai,man tai jis joks pijonierius, jis magnatas
nu o del geriausio... vien pati tema yra leva, krc geriausias bus bow wow nes jis nedaro nieko blogo =] o jei turim galvoj geriausius skillsus tai cia bebejo kalbesim apie krs one, ghostface'a, rza, odb. mane zavejo proof'o skills'ai, prie d-12 nerimto stiliaus jis mete nerealius raimus, rip...o jei aisku snekesim apie repo pionierius, tai bebejo dre, pac'as, eazy e, snoop dogg, be ju repo siandien nebutu arba butu tik 50
latras rašė: ai ir seip rap taj yra underground rusis...RAP-rhymes and philosofy ir tom viskas pasakyta...o hip-hop taj populiaresne hh rusis taj yra hardcorerap south rap ir t.t ce butu jay-z eminem xzibit ir ce kaskas maciau G&G mineja jie ir hip-hop priklausa...o rap taj butu 2pac nerd N.W.A. cunninlynguist cormega L.A simphony ir t.t na o seip geriuase rap muzika kyla is pietu amerikos rajonu
wtf? metas atsigaut latras, nes sitas sudas kurio primalei turet but uzdraustas, zinai ka sakau. wtf? matau tavo zinios prastos, labai prastos =]
ai ir seip rap taj yra underground rusis...RAP-rhymes and philosofy ir tom viskas pasakyta...o hip-hop taj populiaresne hh rusis taj yra hardcorerap south rap ir t.t ce butu jay-z eminem xzibit ir ce kaskas maciau G&G mineja jie ir hip-hop priklausa...o rap taj butu 2pac nerd N.W.A. cunninlynguist cormega L.A simphony ir t.t na o seip geriuase rap muzika kyla is pietu amerikos rajonu
sunshine_lover rašė: Pasirodysiu nemadinga, bet kuo hip-hop'as skiriasi nuo repo?
manau, jog žodeliu rap pasakoma tik apie dainavimo būdą - jie repuodami dainuoja. taigi gali būt rap-metalas arba kad ir bliuzo dainininkas per koncertą ritmingai išskanduoja rimuotą savo sąmonės srautą - he's rapping.
hip hop - grojam ir dainuojam, taigi ne tik repuojame, bet ir muzika atitinkama groja, o taip pat atitinkamai apsirengę, apsikirpę, atitinkama odos spalva. viskas tame stiliuje.
Nors daug kas ir rap ir hip hop vadina stilium.
čia kaip žodis "reivas" kadaise sukėlė daug klausimų: ar tai acid, ar techno, ar hardcore, ar paprasčiausiai houso muzika. o pasirodo anksčiausiai reivais pradėjo vadinti vakarėlius, kai visi šokdavo reivindami, o po to tuose reivuose grojančią ir panašią muziką užvadino "reivo stiliaus".
expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think & do your own thing.
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
Jow man, repu duomiuos nuo dvieju metu, tai labiausiai imponuoja 50 centu, net tevai mane saukia nebevardu o 50cent, o siaip pats repavimu uzsiimineju apie savaite...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 28 d. 18:27:30
tai toks is jo ten ir reperis, tik ta kur bigiui skirt ciut patinka, o skillsai levi kaip obolio. jis tik uodzia kur pinigai,man tai jis joks pijonierius, jis magnatas
nasty girl? levai j levai. sakyciau, viskas ka emas padare su pacu, yra sudo darymas, taip pat ir su diddy ir biggie, krc diddy juk dainuoja ne savo raimus, ko manai pacas pries ji buvo?
2006 m. birželio 28 d. 18:25:35
a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas...
cia tipo izeidimas? zinai gal ir rokeriams skauda kad rokas butu super populiarus, bet reperiams yra atvirksciai. pvz. dabar tiek daug zmoniu klausosi tupaco, kad jau jis pradeda darytis, hm, popsas. turiu galvoj ne jo muzika, o tai, kad visi ji zino (kas domisi bent kiek ) ir jei pvz. zmogus sako kad jis klausosi pao, dar nieko nereiskia. jei ta suda su eltondzonu girdejai, tai nieko gero.
2006 m. birželio 28 d. 17:42:42
Psyhobabble
nelysk i nesavo darza.. jeigu esi uzsispyres metaliuga tai nebutina burnoti ant MTV uztaj,kad jie skleidzia einamiausia muzika in da whole world ! Niekas nekaltas kad esi "muzikos mazumos" atstovas
atsiprašau tu skaitai MEtala muzikos mažuma...a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas... Tad atsipeikėk...muzikos mažuma? gal amerikoj...bet visame kitame pasaulyje o tuo labiau europoje metal muzika yra daug labiau populeresnė už Rapa ir hip hopa. Teigiu tai net negalvodamas kad galėčiau klysti.
2006 m. birželio 28 d. 17:32:36
2006 m. birželio 28 d. 14:53:39
2006 m. birželio 28 d. 13:49:25
2006 m. birželio 28 d. 13:41:31
2006 m. birželio 28 d. 12:36:44
2006 m. birželio 28 d. 12:32:04
ai ir seip rap taj yra underground rusis...RAP-rhymes and philosofy ir tom viskas pasakyta...o hip-hop taj populiaresne hh rusis taj yra hardcorerap south rap ir t.t ce butu jay-z eminem xzibit ir ce kaskas maciau G&G mineja jie ir hip-hop priklausa...o rap taj butu 2pac nerd N.W.A. cunninlynguist cormega L.A simphony ir t.t na o seip geriuase rap muzika kyla is pietu amerikos rajonu
wtf? metas atsigaut latras, nes sitas sudas kurio primalei turet but uzdraustas, zinai ka sakau. wtf? matau tavo zinios prastos, labai prastos =]
2006 m. birželio 26 d. 12:46:23
2006 m. birželio 19 d. 08:31:55
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 19 d. 08:28:09
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 19 d. 05:02:55
Pasirodysiu nemadinga, bet kuo hip-hop'as skiriasi nuo repo?
manau, jog žodeliu rap pasakoma tik apie dainavimo būdą - jie repuodami dainuoja. taigi gali būt rap-metalas arba kad ir bliuzo dainininkas per koncertą ritmingai išskanduoja rimuotą savo sąmonės srautą - he's rapping.
hip hop - grojam ir dainuojam, taigi ne tik repuojame, bet ir muzika atitinkama groja, o taip pat atitinkamai apsirengę, apsikirpę, atitinkama odos spalva. viskas tame stiliuje.
Nors daug kas ir rap ir hip hop vadina stilium.
čia kaip žodis "reivas" kadaise sukėlė daug klausimų: ar tai acid, ar techno, ar hardcore, ar paprasčiausiai houso muzika. o pasirodo anksčiausiai reivais pradėjo vadinti vakarėlius, kai visi šokdavo reivindami, o po to tuose reivuose grojančią ir panašią muziką užvadino "reivo stiliaus".
2006 m. birželio 19 d. 00:35:31
2006 m. birželio 18 d. 23:48:32
2006 m. birželio 18 d. 23:37:58
juokingas tu biski.
2006 m. birželio 18 d. 23:32:17
2006 m. birželio 18 d. 23:11:28
2006 m. birželio 12 d. 21:04:07
2006 m. birželio 10 d. 23:14:22