Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Geriausia hip-hop'o grupė ar atlikėjas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 10
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Unda
2006 m. birželio 28 d. 18:27:30
J-Master rašė:
tai toks is jo ten ir reperis, tik ta kur bigiui skirt ciut patinka, o skillsai levi kaip obolio. jis tik uodzia kur pinigai,man tai jis joks pijonierius, jis magnatas

nasty girl? levai j levai. sakyciau, viskas ka emas padare su pacu, yra sudo darymas, taip pat ir su diddy ir biggie, krc diddy juk dainuoja ne savo raimus, ko manai pacas pries ji buvo?

2006 m. birželio 28 d. 18:25:35
lacunacoil rašė:
a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas...

cia tipo izeidimas? zinai gal ir rokeriams skauda kad rokas butu super populiarus, bet reperiams yra atvirksciai. pvz. dabar tiek daug zmoniu klausosi tupaco, kad jau jis pradeda darytis, hm, popsas. turiu galvoj ne jo muzika, o tai, kad visi ji zino (kas domisi bent kiek ) ir jei pvz. zmogus sako kad jis klausosi pao, dar nieko nereiskia. jei ta suda su eltondzonu girdejai, tai nieko gero.

2006 m. birželio 28 d. 17:42:42
KingRoach rašė:
Psyhobabble

nelysk i nesavo darza.. jeigu esi uzsispyres metaliuga tai nebutina burnoti ant MTV uztaj,kad jie skleidzia einamiausia muzika in da whole world ! Niekas nekaltas kad esi "muzikos mazumos" atstovas

atsiprašau tu skaitai MEtala muzikos mažuma...a š ta pati galėčiau pasakyti apie Rap hip hop...esu šnekėjas su rap ir hip hop fanais jie pripažysta jog tai ką groja Mtv toli gražu nėra pats geriausias ir tikraiusias Rapąas... Tad atsipeikėk...muzikos mažuma? gal amerikoj...bet visame kitame pasaulyje o tuo labiau europoje metal muzika yra daug labiau populeresnė už Rapa ir hip hopa. Teigiu tai net negalvodamas kad galėčiau klysti.

2006 m. birželio 28 d. 17:32:36
tai toks is jo ten ir reperis, tik ta kur bigiui skirt ciut patinka, o skillsai levi kaip obolio. jis tik uodzia kur pinigai,man tai jis joks pijonierius, jis magnatas

Atsakyti
Unda
2006 m. birželio 28 d. 14:53:39
nu tada repo pijonierium galetumem vadinti ir didi kaip visi sako =] jis nekure textu, kaip jis poparaliais gali but reperis

2006 m. birželio 28 d. 13:49:25
geriausia Hip Hop grupe, tai Ezio reklamos reklama.

Atsakyti
J-Master
2006 m. birželio 28 d. 13:41:31
jo eazy-e skillsai neblogi, ypac kai ne savo tekstus repavo. as nesugebeciau

Atsakyti
Unda
2006 m. birželio 28 d. 12:36:44
nu o del geriausio... vien pati tema yra leva, krc geriausias bus bow wow nes jis nedaro nieko blogo =] o jei turim galvoj geriausius skillsus tai cia bebejo kalbesim apie krs one, ghostface'a, rza, odb. mane zavejo proof'o skills'ai, prie d-12 nerimto stiliaus jis mete nerealius raimus, rip...o jei aisku snekesim apie repo pionierius, tai bebejo dre, pac'as, eazy e, snoop dogg, be ju repo siandien nebutu arba butu tik 50

2006 m. birželio 28 d. 12:32:04
latras rašė:
ai ir seip rap taj yra underground rusis...RAP-rhymes and philosofy ir tom viskas pasakyta...o hip-hop taj populiaresne hh rusis taj yra hardcorerap south rap ir t.t ce butu jay-z eminem xzibit ir ce kaskas maciau G&G mineja jie ir hip-hop priklausa...o rap taj butu 2pac nerd N.W.A. cunninlynguist cormega L.A simphony ir t.t na o seip geriuase rap muzika kyla is pietu amerikos rajonu

wtf? metas atsigaut latras, nes sitas sudas kurio primalei turet but uzdraustas, zinai ka sakau. wtf? matau tavo zinios prastos, labai prastos =]

2006 m. birželio 26 d. 12:46:23
smagiai pasijuokiau is paskutinio komentaro ))))))))))))))

Atsakyti
latras
2006 m. birželio 19 d. 08:31:55
ai ir seip rap taj yra underground rusis...RAP-rhymes and philosofy ir tom viskas pasakyta...o hip-hop taj populiaresne hh rusis taj yra hardcorerap south rap ir t.t ce butu jay-z eminem xzibit ir ce kaskas maciau G&G mineja jie ir hip-hop priklausa...o rap taj butu 2pac nerd N.W.A. cunninlynguist cormega L.A simphony ir t.t na o seip geriuase rap muzika kyla is pietu amerikos rajonu

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
latras
2006 m. birželio 19 d. 08:28:09
k_b maziau apie maxa klipuku ziek

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Silentist
2006 m. birželio 19 d. 05:02:55
sunshine_lover rašė:
Pasirodysiu nemadinga, bet kuo hip-hop'as skiriasi nuo repo?

manau, jog žodeliu rap pasakoma tik apie dainavimo būdą - jie repuodami dainuoja. taigi gali būt rap-metalas arba kad ir bliuzo dainininkas per koncertą ritmingai išskanduoja rimuotą savo sąmonės srautą - he's rapping.
hip hop - grojam ir dainuojam, taigi ne tik repuojame, bet ir muzika atitinkama groja, o taip pat atitinkamai apsirengę, apsikirpę, atitinkama odos spalva. viskas tame stiliuje.
Nors daug kas ir rap ir hip hop vadina stilium.

čia kaip žodis "reivas" kadaise sukėlė daug klausimų: ar tai acid, ar techno, ar hardcore, ar paprasčiausiai houso muzika. o pasirodo anksčiausiai reivais pradėjo vadinti vakarėlius, kai visi šokdavo reivindami, o po to tuose reivuose grojančią ir panašią muziką užvadino "reivo stiliaus".

2006 m. birželio 19 d. 00:35:31
Visi mes juokingi... o siaip nulis emociju ka tu galvoji... parasiau ir tiek.

2006 m. birželio 18 d. 23:48:32
O ir man tikrai juokinga kažko

Atsakyti
be_inis
2006 m. birželio 18 d. 23:37:58
k_b ir cia tipo jau bajeris, ka?
juokingas tu biski.

Atsakyti
k_b
2006 m. birželio 18 d. 23:32:17
Jow man, repu duomiuos nuo dvieju metu, tai labiausiai imponuoja 50 centu, net tevai mane saukia nebevardu o 50cent, o siaip pats repavimu uzsiimineju apie savaite...

2006 m. birželio 18 d. 23:11:28
Pasirodysiu nemadinga, bet kuo hip-hop'as skiriasi nuo repo?

Atsakyti
Killuminati
2006 m. birželio 12 d. 21:04:07
50 Kapeiku neblogai Eminemas irgi mldc Snoop'as taip pat bet juos wisus sudejus padauginus ish 10 jie wisi wistiek neprilygtu 2Pac'uj =)

2006 m. birželio 10 d. 23:14:22
Psyhobabble

nelysk i nesavo darza.. jeigu esi uzsispyres metaliuga tai nebutina burnoti ant MTV uztaj,kad jie skleidzia einamiausia muzika in da whole world ! Niekas nekaltas kad esi "muzikos mazumos" atstovas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ella Fitzgerald Ella Fitzgerald
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3350
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 11028