KingRoach, velniai rautų, man 28 metai, aš net neturiu laiko vaikų žaidimams. Konservatyvus požiūris priklauso nuo metų. Ko jau prisiklausęs, tai nauji man įspūdžio tokio nedaro! (jie ir neverti to)
2006 m. birželio 10 d. 21:11:54
KingRoach>>mtv sux, nes ten popsas ir hip hopas. o buna ir tokiu meshliu kurie klauso kokiu coldplay per mtv ir paskui sako kad coldplay megstamiausia ju rocko grupe...
kazkas baisaus...
labai jau konservatoriskas poziuris i muzika.. Jeigu tu istikruju manai ka rasai taj prastai su tavim..prastai. Isvardinti praeitu amziu atlikejus nesunku,bet netikiu kad gyveni praeitimi.. Pasak taves galima suprasti,kad MTV yra vaiku zaidimai ir jie rodo ka uzsimano?
Pirmiausia tavo vardinti herojej turejo buti jau pakankamai populiarus ir verti to,kad juos matytu milijonai ziurovu visame pasaulyje,o paskui jau verskis per galva laikydamas auksta pilotaza. Protingas klausytojas visada acirinx ka klausyti !! ir kaip ten bebutu as MTV laikau protinga televizija.
man taj geriauses butu emmm gal cunninlynguists gal looptroop gal cormeaga gal method man gal eminem gal Immortal Technique o gal net ir jurassic 5
Man tai patinka laiko patikrinta muzika. Pirma: Chuck D (Carlton Ridenhour) ir Clifford "Method Man" Smith, po to Arrested Development, Notorious B.I.G., Andre " Dr Dre" Young, A Tribe Called Quest, Cypress Hill, Tupac Shakur, LL Cool J, N.W.A. akaNiggaz With Attitude, Run DMC, O'Shea "Ice Cube" Jackson, Ice-T, Outkast, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams)
O tik po to MTV išpopuliarinti herojai: Snoop Doggy Dogg (Calvin Broadus), Nasir "Nas" Jones, Trevor "Busta Rhymes" Smith, Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Eminem "Marshal Mathers", Curtis "50 Cent" Jackson, Kanye West, Wyclef Jean, Christopher "Ludacris" Bridges, M.I.A. (Maya Arulpragasam), Lauryn Hill iš grupės 'Fugees'
Klausykitės rinkinių gerų arba internetinės h-h radijos, o ne kažkokių klipų televizijinių.
aš tiesiog pasakiau savo nuomone, kad man(taip ir parašiau MAN) labiausiai patinka 7l & esoteric.
aš neklausau hh labai daug, bet žinau kas yra public enemy ir kas buvo 2pac'as.
xdm rašė: man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...
na dar Gang Starr...
patarciau galva po saltu kranu pasideti,nes toki suda vartai kad net man uz tave geda.. su savo pasakom gali eit mociutes ant turgaus stebinti.. muzikai reikia subresti bent jau..
Na man asmenisaki labiausia i patinka eminemas ir jo dainu textai nors paskutiniu metu tikrai labai pradejo lyst i komerciaj bet vistiek patinka ir aisku 2pac uz padarytus darbus kurie isliks amziams
cia ir buvo mintis apie tokius kaip 50 cent'as.
ir nesakau, kad nera geriausio, tik labai sunku pasakyt kuris.
iš tavo komentaro suprantu, kad sakai jog nėra blogiausio ir geriausio reperio. Tačiau koks šios temos pavadinimas?
ok, aš sutinku, kad eminemas nėra visiškas sh, tačiau mtv komercija irgi žiauriai užknisa, ir manęs pvz. koks 50cent neveža vapše
xdm rašė: man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...
na dar Gang Starr...
na del mtv liurbiu tu tai suskelei.
tai kad tu zinai kazka is undergroundo, ir yra baltasis, kuris kuria muzika remdamasis kitokiu poziuriu i viska nereiskia, kad jis geresnis ar kad emas lieviau varo.
hip hop'as savotiska muzikos terpe, kaip ir kiekviena muzikos srove.
sioje muzikoje vyrauja visiskai kitoks supratimas apie saviraiska, t.y. muzikos daryma.
siam stiliuj,kaip ir visiem kitiem, priklauso daug nesekmingu ir sekmingu bandymu daryti piniga, one muzika, kuri atspindetu atlikeju gyvenima ar pasauleziura ( kas manau yra muzikos kurimo pertekstas).
taipogi, kaip ir kiekvienas stilius turi savo atsaku, nukrypimu susimaisymu ir panasiai.
taip ir HH'e. ka as noriu pasakyti yra tai, kad pvz Eminemas, turi savo poziuri i savo gyvenima ir i tai kaip jis nori/gali save isreikst. tai parodo, kad jis turi savita stiliu darant muzika, kaip ir kiekvienas is ju nukrypsta savo autentisko Hip Hop stiliaus link.
Kiekvienas geras Hip Hop atlikejas turi buti unikalus ir turintis savo stiliu.
ir jeigu kas sako kad Emas yra shudas, Nas shudas ir t.t. ir panasiai, tai tik parodo savo nesubrendusi poziuri i visa,sios muzikos rekala.
salyginai beveik kiekvienas ju yra geras, tik kazkieno prie mic'o papasakotos istorijos vieniem suprantomos, aktuolios ar paprasciausiai patinkancios, o kitiem ne.
ir kazkieno bet kokios formos zeminimas parodo tik kvailuma, kas yra atskira tema.
o kas man patinka:
Eminemas del to kaip sugebejo savo gyvenima perkelt i muzika.
patinka Method Man, The Cypress Hill nes ju muzika rukant kasiaka geriausiai klausosi ...
snoop dog'as nes jo Flow's yra tokios ... Afigenos.
2pac - asmenybe, pavyzdys, talentas, jis gyveno tuom ka sake, kaip elgesi, ka dare.
jis repo idealas.
Beasty boys - originalumas
Lil'jon - saviakas, manau party man.
ir kiti ...
man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...
violin>>>
Nu aš tai nesakiau kad tokie kaip Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Curtis "50 Cent" Jackson, N.E.R.D. (Sheldon "Shay" Haley), Christopher "Ludacris" Bridges, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams) ar apsaugokdieve Kanye West yra blogi.
Jie tiesiog sekė tais kurie tai pradėjo, tobulino hip-hopą, šiek tiek atrado naujų priėjimų, krypčių.
Nesakysim juk kad Kauno, Bočių ir Palangos duona yra geriausia. Tiesiog tai buvo pirmiausios duonos rūšys Lietuvoje. Taip ir su repu: Cypress Hill, Public Enemy ir Wu Tang Clan komandomis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 10 d. 22:08:10
2006 m. birželio 10 d. 21:11:54
kazkas baisaus...
2006 m. birželio 10 d. 20:48:36
labai jau konservatoriskas poziuris i muzika.. Jeigu tu istikruju manai ka rasai taj prastai su tavim..prastai. Isvardinti praeitu amziu atlikejus nesunku,bet netikiu kad gyveni praeitimi.. Pasak taves galima suprasti,kad MTV yra vaiku zaidimai ir jie rodo ka uzsimano?
Pirmiausia tavo vardinti herojej turejo buti jau pakankamai populiarus ir verti to,kad juos matytu milijonai ziurovu visame pasaulyje,o paskui jau verskis per galva laikydamas auksta pilotaza. Protingas klausytojas visada acirinx ka klausyti !! ir kaip ten bebutu as MTV laikau protinga televizija.
2006 m. birželio 10 d. 14:06:09
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. birželio 10 d. 01:40:43
O tik po to MTV išpopuliarinti herojai: Snoop Doggy Dogg (Calvin Broadus), Nasir "Nas" Jones, Trevor "Busta Rhymes" Smith, Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Eminem "Marshal Mathers", Curtis "50 Cent" Jackson, Kanye West, Wyclef Jean, Christopher "Ludacris" Bridges, M.I.A. (Maya Arulpragasam), Lauryn Hill iš grupės 'Fugees'
Klausykitės rinkinių gerų arba internetinės h-h radijos, o ne kažkokių klipų televizijinių.
2006 m. birželio 10 d. 00:50:34
2006 m. birželio 9 d. 22:55:06
aš tiesiog pasakiau savo nuomone, kad man(taip ir parašiau MAN) labiausiai patinka 7l & esoteric.
aš neklausau hh labai daug, bet žinau kas yra public enemy ir kas buvo 2pac'as.
2006 m. birželio 9 d. 22:48:31
2006 m. birželio 9 d. 18:59:47
man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...
na dar Gang Starr...
patarciau galva po saltu kranu pasideti,nes toki suda vartai kad net man uz tave geda.. su savo pasakom gali eit mociutes ant turgaus stebinti.. muzikai reikia subresti bent jau..
2006 m. birželio 9 d. 16:57:42
2006 m. birželio 9 d. 16:33:00
2006 m. birželio 9 d. 16:22:01
"siam stiliuj,kaip ir visiem kitiem, priklauso daug nesekmingu ir sekmingu bandymu daryti piniga, one muzika..."
cia ir buvo mintis apie tokius kaip 50 cent'as.
ir nesakau, kad nera geriausio, tik labai sunku pasakyt kuris.
2006 m. birželio 9 d. 15:42:12
ok, aš sutinku, kad eminemas nėra visiškas sh, tačiau mtv komercija irgi žiauriai užknisa, ir manęs pvz. koks 50cent neveža vapše
2006 m. birželio 9 d. 12:57:56
Paaskinkit man 'expertai' jus.
2006 m. birželio 9 d. 02:44:14
na neturi ka pasakyt, tai sako beleka, visiskai.
Briedas...
2006 m. birželio 9 d. 02:40:27
na dar Gang Starr...
na del mtv liurbiu tu tai suskelei.
tai kad tu zinai kazka is undergroundo, ir yra baltasis, kuris kuria muzika remdamasis kitokiu poziuriu i viska nereiskia, kad jis geresnis ar kad emas lieviau varo.
hip hop'as savotiska muzikos terpe, kaip ir kiekviena muzikos srove.
sioje muzikoje vyrauja visiskai kitoks supratimas apie saviraiska, t.y. muzikos daryma.
siam stiliuj,kaip ir visiem kitiem, priklauso daug nesekmingu ir sekmingu bandymu daryti piniga, one muzika, kuri atspindetu atlikeju gyvenima ar pasauleziura ( kas manau yra muzikos kurimo pertekstas).
taipogi, kaip ir kiekvienas stilius turi savo atsaku, nukrypimu susimaisymu ir panasiai.
taip ir HH'e. ka as noriu pasakyti yra tai, kad pvz Eminemas, turi savo poziuri i savo gyvenima ir i tai kaip jis nori/gali save isreikst. tai parodo, kad jis turi savita stiliu darant muzika, kaip ir kiekvienas is ju nukrypsta savo autentisko Hip Hop stiliaus link.
Kiekvienas geras Hip Hop atlikejas turi buti unikalus ir turintis savo stiliu.
ir jeigu kas sako kad Emas yra shudas, Nas shudas ir t.t. ir panasiai, tai tik parodo savo nesubrendusi poziuri i visa,sios muzikos rekala.
salyginai beveik kiekvienas ju yra geras, tik kazkieno prie mic'o papasakotos istorijos vieniem suprantomos, aktuolios ar paprasciausiai patinkancios, o kitiem ne.
ir kazkieno bet kokios formos zeminimas parodo tik kvailuma, kas yra atskira tema.
o kas man patinka:
Eminemas del to kaip sugebejo savo gyvenima perkelt i muzika.
patinka Method Man, The Cypress Hill nes ju muzika rukant kasiaka geriausiai klausosi ...
snoop dog'as nes jo Flow's yra tokios ... Afigenos.
2pac - asmenybe, pavyzdys, talentas, jis gyveno tuom ka sake, kaip elgesi, ka dare.
jis repo idealas.
Beasty boys - originalumas
Lil'jon - saviakas, manau party man.
ir kiti ...
2006 m. gegužės 16 d. 11:14:49
na dar Gang Starr...
2006 m. gegužės 16 d. 06:50:00
Nu aš tai nesakiau kad tokie kaip Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Curtis "50 Cent" Jackson, N.E.R.D. (Sheldon "Shay" Haley), Christopher "Ludacris" Bridges, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams) ar apsaugokdieve Kanye West yra blogi.
Jie tiesiog sekė tais kurie tai pradėjo, tobulino hip-hopą, šiek tiek atrado naujų priėjimų, krypčių.
Nesakysim juk kad Kauno, Bočių ir Palangos duona yra geriausia. Tiesiog tai buvo pirmiausios duonos rūšys Lietuvoje. Taip ir su repu: Cypress Hill, Public Enemy ir Wu Tang Clan komandomis.
2006 m. gegužės 15 d. 20:42:38
2006 m. gegužės 15 d. 20:34:48