Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Geriausia hip-hop'o grupė ar atlikėjas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2006 m. birželio 10 d. 22:08:10
KingRoach, velniai rautų, man 28 metai, aš net neturiu laiko vaikų žaidimams. Konservatyvus požiūris priklauso nuo metų. Ko jau prisiklausęs, tai nauji man įspūdžio tokio nedaro! (jie ir neverti to)

2006 m. birželio 10 d. 21:11:54
KingRoach>>mtv sux, nes ten popsas ir hip hopas. o buna ir tokiu meshliu kurie klauso kokiu coldplay per mtv ir paskui sako kad coldplay megstamiausia ju rocko grupe...
kazkas baisaus...

Atsakyti
KingRoach
2006 m. birželio 10 d. 20:48:36
Silentist

labai jau konservatoriskas poziuris i muzika.. Jeigu tu istikruju manai ka rasai taj prastai su tavim..prastai. Isvardinti praeitu amziu atlikejus nesunku,bet netikiu kad gyveni praeitimi.. Pasak taves galima suprasti,kad MTV yra vaiku zaidimai ir jie rodo ka uzsimano?
Pirmiausia tavo vardinti herojej turejo buti jau pakankamai populiarus ir verti to,kad juos matytu milijonai ziurovu visame pasaulyje,o paskui jau verskis per galva laikydamas auksta pilotaza. Protingas klausytojas visada acirinx ka klausyti !! ir kaip ten bebutu as MTV laikau protinga televizija.

2006 m. birželio 10 d. 14:06:09
man taj geriauses butu emmm gal cunninlynguists gal looptroop gal cormeaga gal method man gal eminem gal Immortal Technique o gal net ir jurassic 5

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Silentist
2006 m. birželio 10 d. 01:40:43
Man tai patinka laiko patikrinta muzika. Pirma: Chuck D (Carlton Ridenhour) ir Clifford "Method Man" Smith, po to Arrested Development, Notorious B.I.G., Andre " Dr Dre" Young, A Tribe Called Quest, Cypress Hill, Tupac Shakur, LL Cool J, N.W.A. akaNiggaz With Attitude, Run DMC, O'Shea "Ice Cube" Jackson, Ice-T, Outkast, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams)

O tik po to MTV išpopuliarinti herojai: Snoop Doggy Dogg (Calvin Broadus), Nasir "Nas" Jones, Trevor "Busta Rhymes" Smith, Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Eminem "Marshal Mathers", Curtis "50 Cent" Jackson, Kanye West, Wyclef Jean, Christopher "Ludacris" Bridges, M.I.A. (Maya Arulpragasam), Lauryn Hill iš grupės 'Fugees'

Klausykitės rinkinių gerų arba internetinės h-h radijos, o ne kažkokių klipų televizijinių.

2006 m. birželio 10 d. 00:50:34
Geriausias Hip-hoperis buvo Jonas Paulius Antrasis. Iš tekstų jo nieks neperspjovė ir neperspjaus, o background vokalai tai beveik siekė LT-United lygį

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 9 d. 22:55:06
aš sutinku su tais kurie sako, kad eminemo galimybės didesnės nei jis daro dabar
aš tiesiog pasakiau savo nuomone, kad man(taip ir parašiau MAN) labiausiai patinka 7l & esoteric.
aš neklausau hh labai daug, bet žinau kas yra public enemy ir kas buvo 2pac'as.

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 9 d. 22:48:31
beje, sakydamas "mtv liurbiai" turėjau omeny tuos visus radijos klausytojus ir pan. kurie iš hh žinot tik eminem, nelly, 50cent, sindikatą ir viskas

Atsakyti
KingRoach
2006 m. birželio 9 d. 18:59:47
xdm rašė:
man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...

na dar Gang Starr...

patarciau galva po saltu kranu pasideti,nes toki suda vartai kad net man uz tave geda.. su savo pasakom gali eit mociutes ant turgaus stebinti.. muzikai reikia subresti bent jau..

2006 m. birželio 9 d. 16:57:42
ash tokio stiliaus muzo visishkai neklausau...

Atsakyti
Anarchistas_UK
2006 m. birželio 9 d. 16:33:00
Na man asmenisaki labiausia i patinka eminemas ir jo dainu textai nors paskutiniu metu tikrai labai pradejo lyst i komerciaj bet vistiek patinka ir aisku 2pac uz padarytus darbus kurie isliks amziams

2006 m. birželio 9 d. 16:22:01
juk rasiau:
"siam stiliuj,kaip ir visiem kitiem, priklauso daug nesekmingu ir sekmingu bandymu daryti piniga, one muzika..."
cia ir buvo mintis apie tokius kaip 50 cent'as.
ir nesakau, kad nera geriausio, tik labai sunku pasakyt kuris.

Atsakyti
xdm
2006 m. birželio 9 d. 15:42:12
iš tavo komentaro suprantu, kad sakai jog nėra blogiausio ir geriausio reperio. Tačiau koks šios temos pavadinimas?
ok, aš sutinku, kad eminemas nėra visiškas sh, tačiau mtv komercija irgi žiauriai užknisa, ir manęs pvz. koks 50cent neveža vapše

Atsakyti
AK4711
2006 m. birželio 9 d. 12:57:56
Kaip galima skirstiti muzikos stiliu bagal atlikejo odos spalvaka?!
Paaskinkit man 'expertai' jus.

2006 m. birželio 9 d. 02:44:14
na ka as galiu pasakyti apie nemaza dali cia pasisakusiu ,
na neturi ka pasakyt, tai sako beleka, visiskai.
Briedas...

Atsakyti
be_inis
2006 m. birželio 9 d. 02:40:27
xdm rašė:
man patys geriausi yra 7L & Esoteric (man), ir Esoteric šimta kartų geriau varo nei Eminem'as ir išviso tik MTV liurbiai galvoja, kad Eminem'as geriausias baltasis reperis...

na dar Gang Starr...

na del mtv liurbiu tu tai suskelei.
tai kad tu zinai kazka is undergroundo, ir yra baltasis, kuris kuria muzika remdamasis kitokiu poziuriu i viska nereiskia, kad jis geresnis ar kad emas lieviau varo.
hip hop'as savotiska muzikos terpe, kaip ir kiekviena muzikos srove.
sioje muzikoje vyrauja visiskai kitoks supratimas apie saviraiska, t.y. muzikos daryma.
siam stiliuj,kaip ir visiem kitiem, priklauso daug nesekmingu ir sekmingu bandymu daryti piniga, one muzika, kuri atspindetu atlikeju gyvenima ar pasauleziura ( kas manau yra muzikos kurimo pertekstas).
taipogi, kaip ir kiekvienas stilius turi savo atsaku, nukrypimu susimaisymu ir panasiai.
taip ir HH'e. ka as noriu pasakyti yra tai, kad pvz Eminemas, turi savo poziuri i savo gyvenima ir i tai kaip jis nori/gali save isreikst. tai parodo, kad jis turi savita stiliu darant muzika, kaip ir kiekvienas is ju nukrypsta savo autentisko Hip Hop stiliaus link.
Kiekvienas geras Hip Hop atlikejas turi buti unikalus ir turintis savo stiliu.
ir jeigu kas sako kad Emas yra shudas, Nas shudas ir t.t. ir panasiai, tai tik parodo savo nesubrendusi poziuri i visa,sios muzikos rekala.
salyginai beveik kiekvienas ju yra geras, tik kazkieno prie mic'o papasakotos istorijos vieniem suprantomos, aktuolios ar paprasciausiai patinkancios, o kitiem ne.
ir kazkieno bet kokios formos zeminimas parodo tik kvailuma, kas yra atskira tema.

o kas man patinka:
Eminemas del to kaip sugebejo savo gyvenima perkelt i muzika.
patinka Method Man, The Cypress Hill nes ju muzika rukant kasiaka geriausiai klausosi ...
snoop dog'as nes jo Flow's yra tokios ... Afigenos.
2pac - asmenybe, pavyzdys, talentas, jis gyveno tuom ka sake, kaip elgesi, ka dare.
jis repo idealas.
Beasty boys - originalumas
Lil'jon - saviakas, manau party man.
ir kiti ...

Atsakyti
xdm
2006 m. gegužės 16 d. 11:14:49

na dar Gang Starr...

Atsakyti
Silentist
2006 m. gegužės 16 d. 06:50:00
violin>>>
Nu aš tai nesakiau kad tokie kaip Wyclef Jean, Jay-Z (Shawn Carter), Curtis "50 Cent" Jackson, N.E.R.D. (Sheldon "Shay" Haley), Christopher "Ludacris" Bridges, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams) ar apsaugokdieve Kanye West yra blogi.
Jie tiesiog sekė tais kurie tai pradėjo, tobulino hip-hopą, šiek tiek atrado naujų priėjimų, krypčių.
Nesakysim juk kad Kauno, Bočių ir Palangos duona yra geriausia. Tiesiog tai buvo pirmiausios duonos rūšys Lietuvoje. Taip ir su repu: Cypress Hill, Public Enemy ir Wu Tang Clan komandomis.

2006 m. gegužės 15 d. 20:42:38
The Neptunes/N.E.R.D/Pharrell Williams,K.West,Jay-Z man patinka kaip atlikejai ir prodiuseriai.

Atsakyti
Given_to_fly
2006 m. gegužės 15 d. 20:34:48
DMX

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ella Fitzgerald Ella Fitzgerald
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3350
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 11028