Apie ema tarsiu zodi: man jis nepatinka kaip zmogus, ir jo dabartine muzika visai ne prie sirdies, bet kad pas ji viena geriausiu MC techniku Amerikoj tai faktas, nes jis zodzius varto kaip nedaugelis. Krc, supratot mano minti.
Beto tas saras nieko nekeicia . Jei Dr.Dre tik kietas zaidejas pz ,jis gi isradejas <-(" ") g-funk stiliaus blemba . the chronic . fuck that . ir prie ko cia mc hammer ? krc klausykites jus to rocko ar kit stiliaus . ir nekiskit snapo kur nereikia .
P.S. yra dar toks white rap (eminem (m and m), beastie boys, 3rd Bass, everlast, el-p (company flow), cex, cLOUDDEAD, sole, alias, sage francis, buck65, streets, atmosphere, gold chains, blockhead, selas, žas-ai, sindikatas), bet čia jau visai apie kitką.
1.Public Enemy (Chuck D (Carlton Ridenhour), William "Flavor Flav" Drayton, Norman "Terminator X" Rogers, Sister Souljah (Lisa Williamson) ir t.t.)
2.Erik B & Rakim
3.Dalek
4.Wu Tang Clan: Gary "Genius/GZA" Grice, Russell "Ol' Dirty Bastard" Jones, Clifford "Method Man" Smith, Dennis "Ghostface Killah" Coles, Robert "RZA" Diggs
5.Notorious B.I.G. ( tikras vardas - Christopher "Biggie Smalls" Wallace)
6.Afrika Bambaata
7.Cannibal Ox
8.De La Soul
9.Cypress Hill (Lawrence "Muggs" Muggeru ir Louis "B Real" Freeze)
10.Fugees
11.Dante "Mos Def" Smith
12.Dizzee Rascal
13.Run DMC
14.Disposable Heroes Of Hiphoprisy
15.Jungle Brothers
16.Goats
17.Stetsasonic
18.A Tribe Called Quest
19.Company Flow
20.O'Shea "Ice Cube" Jackson
taip pat labai kieti:
21.LL Cool J
22.KRS-One (Lawrence Krisna Parker)
23.Arrested Development (Todd "Speech" Thomas ir Timothy "Headliner" Barnwell)
24.NATAS ("Satan" atvriksciai) - Esham (Rashaam Smith)
25.Gang Starr
26.Outkast (Andre "Dre" Benjamin ir Antwan "Big Boi" Patton)
27.Guru
28.Snoop Doggy Dogg (Calvin Broadus)
29.Spectre
30.AntiPop Consortium
31.Wyclef Jean
32.Aesop Rock
33.Dr Octagon
34.Andre "Dr Dre" Young
35.Beatnigs
36.N.W.A. arba "Niggaz With Attitude"
37.Consolidated
38.Prince Paul
39.Nasir "Nas" Jones
40.Raekwon
41.2Pac (aka Tupac Shakur - tikras vardas: Lesane Parish Crooks)
42.Trevor "Busta Rhymes" Smith
43.M.C. Lyte
44.Jay-Z (Shawn Carter)
45.Kris Kross (vaikai Chris "Daddy Mack" Smith ir Chris "Mack Daddy" Kelly)
46.Ice-T
47.Curtis "50 Cent" Jackson
48.N.E.R.D. (Sheldon "Shay" Haley)
49.Mystikal
50.Christopher "Ludacris" Bridges
Kiti: MC Hammer, Salt 'N Pepa, X-Clan, Schoolly D, GZA/Genius, Mike Ladd, Jeru The Damaja, Queen Latifah, EPMD, Atmosphere, Common, Kool G Rap & DJ Polo, Sole,
Slick Rick, Wyclef Jean, Lauryn Hill, Blackalicious (Tim "Gift of Gab" Parker), Dizzee Rascal (Dylan Mills), M.I.A. (Maya Arulpragasam), Dilated Peoples, Jurassic 5, Madvillain (Daniel "MF Doom" Dumile ir Otis "Madlib" Jackson), Das Efx (Andre "Dre" Weston ir Willie "Skoob" Hines), Walter "Killah Priest" Reed, Reggie "Redman" Noble, Metabolics, Scienz of Life, Fundamental (Aki "Propa-ghandi" Nawaz), Master P (Percy Miller), Aaron "Tech N9ne" Yates, Terrence "Tes" Tessora, Talib Kweli, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams), K-OS (Kheaven Brereton), Regan "Busdriver" Farquar, Kanye West.
Underground rašė: Manau, kad yra ne vienas underground MC, kuris repuoja milijonus kartų geriau nei Eminem ar Kanye West. Žinoma, galima sakyt, kad 2 Pac, nes jis be abejo buvo nerealus reperis. Dar paminėčiau Gang Starr'us, vienintelius išlaikiusius underground'ą net išpopuliarėjus. HH nebūtų HH be Big L, KRS-One, Dre arba Snoop'o.
nesusilaikiau nepridurdamas ,kad mano nuomone K.West repuot nemoka . nu ble belekiek dainu girdejau tai gajdosas kzkoks . nemanau kad undergrounde yra baisei daug reperiu kurie bent prilyksta eminemui .
Big L - geriausias visu laiku hh atlikejas . O is siu laiku , dar nemires Nasir Jones yra antras man manau . 2 pac man muzika patiko is dalies , bet jis kaip zmogus buvo geriausiai vertinantis viska , turintis savo nuomone ir zodi visada .
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 15 d. 20:33:35
2005 m. lapkričio 19 d. 13:16:55
2005 m. lapkričio 18 d. 17:01:05
jai jus eminema gerbiat tai duxai jus ne reperiai
Reperiai, mes reperiai. Babkes tik kalam, tik kalam, o visokie pienburniai aiškina,kad mes ne reperiai. O ne mieliausias, reperiai mes.
2005 m. lapkričio 18 d. 16:50:32
2005 m. lapkričio 18 d. 08:23:15
2005 m. lapkričio 17 d. 15:03:58
2005 m. lapkričio 17 d. 15:01:05
2005 m. lapkričio 17 d. 14:56:58
jai jus eminema gerbiat tai duxai jus ne reperiai
durnas .
2005 m. lapkričio 17 d. 12:35:04
2005 m. lapkričio 16 d. 22:54:49
2005 m. lapkričio 16 d. 22:16:13
išradėjai ir geriausi žaidėjai:
1.Public Enemy (Chuck D (Carlton Ridenhour), William "Flavor Flav" Drayton, Norman "Terminator X" Rogers, Sister Souljah (Lisa Williamson) ir t.t.)
2.Erik B & Rakim
3.Dalek
4.Wu Tang Clan: Gary "Genius/GZA" Grice, Russell "Ol' Dirty Bastard" Jones, Clifford "Method Man" Smith, Dennis "Ghostface Killah" Coles, Robert "RZA" Diggs
5.Notorious B.I.G. ( tikras vardas - Christopher "Biggie Smalls" Wallace)
6.Afrika Bambaata
7.Cannibal Ox
8.De La Soul
9.Cypress Hill (Lawrence "Muggs" Muggeru ir Louis "B Real" Freeze)
10.Fugees
11.Dante "Mos Def" Smith
12.Dizzee Rascal
13.Run DMC
14.Disposable Heroes Of Hiphoprisy
15.Jungle Brothers
16.Goats
17.Stetsasonic
18.A Tribe Called Quest
19.Company Flow
20.O'Shea "Ice Cube" Jackson
taip pat labai kieti:
21.LL Cool J
22.KRS-One (Lawrence Krisna Parker)
23.Arrested Development (Todd "Speech" Thomas ir Timothy "Headliner" Barnwell)
24.NATAS ("Satan" atvriksciai) - Esham (Rashaam Smith)
25.Gang Starr
26.Outkast (Andre "Dre" Benjamin ir Antwan "Big Boi" Patton)
27.Guru
28.Snoop Doggy Dogg (Calvin Broadus)
29.Spectre
30.AntiPop Consortium
31.Wyclef Jean
32.Aesop Rock
33.Dr Octagon
34.Andre "Dr Dre" Young
35.Beatnigs
36.N.W.A. arba "Niggaz With Attitude"
37.Consolidated
38.Prince Paul
39.Nasir "Nas" Jones
40.Raekwon
41.2Pac (aka Tupac Shakur - tikras vardas: Lesane Parish Crooks)
42.Trevor "Busta Rhymes" Smith
43.M.C. Lyte
44.Jay-Z (Shawn Carter)
45.Kris Kross (vaikai Chris "Daddy Mack" Smith ir Chris "Mack Daddy" Kelly)
46.Ice-T
47.Curtis "50 Cent" Jackson
48.N.E.R.D. (Sheldon "Shay" Haley)
49.Mystikal
50.Christopher "Ludacris" Bridges
Kiti: MC Hammer, Salt 'N Pepa, X-Clan, Schoolly D, GZA/Genius, Mike Ladd, Jeru The Damaja, Queen Latifah, EPMD, Atmosphere, Common, Kool G Rap & DJ Polo, Sole,
Slick Rick, Wyclef Jean, Lauryn Hill, Blackalicious (Tim "Gift of Gab" Parker), Dizzee Rascal (Dylan Mills), M.I.A. (Maya Arulpragasam), Dilated Peoples, Jurassic 5, Madvillain (Daniel "MF Doom" Dumile ir Otis "Madlib" Jackson), Das Efx (Andre "Dre" Weston ir Willie "Skoob" Hines), Walter "Killah Priest" Reed, Reggie "Redman" Noble, Metabolics, Scienz of Life, Fundamental (Aki "Propa-ghandi" Nawaz), Master P (Percy Miller), Aaron "Tech N9ne" Yates, Terrence "Tes" Tessora, Talib Kweli, The Neptunes (Chad Hugo ir Pharrell Williams), K-OS (Kheaven Brereton), Regan "Busdriver" Farquar, Kanye West.
2005 m. spalio 23 d. 14:21:48
2005 m. spalio 23 d. 07:52:28
2005 m. spalio 21 d. 18:18:25
Visi gerbia Kanye kad jis susitrenkė galvą kažkokiam fatal accident. Nu tada bent galėtų ne popsą gamint...
bet va apie tai kad 'eminemas repuot nemoka' tai geriau patylek
2005 m. spalio 21 d. 07:14:55
2005 m. spalio 19 d. 17:29:04
2005 m. spalio 19 d. 16:34:02
2005 m. spalio 16 d. 17:50:06
Manau, kad yra ne vienas underground MC, kuris repuoja milijonus kartų geriau nei Eminem ar Kanye West. Žinoma, galima sakyt, kad 2 Pac, nes jis be abejo buvo nerealus reperis. Dar paminėčiau Gang Starr'us, vienintelius išlaikiusius underground'ą net išpopuliarėjus. HH nebūtų HH be Big L, KRS-One, Dre arba Snoop'o.
nesusilaikiau nepridurdamas ,kad mano nuomone K.West repuot nemoka . nu ble belekiek dainu girdejau tai gajdosas kzkoks
2005 m. spalio 15 d. 19:05:20
2005 m. rugsėjo 29 d. 16:42:24