sesuo_mirtie rašė: truputi nusivyliau lc...tarimas vokalistes keistas...jie gothic metal stilium groja tai sako,bet taip neatrodo...bet yra keletas kuriniu tirkai idomiu...
na dėl tarties nžn man ji visai neužkliuvo... man patiko jų melodic metal dainos : When a dead man walks, falling, To myself i turned, CIrcle ir panašiai... Kokios dainos tau įdomios jei galima paklaust norėčiau sužinot ;]
truputi nusivyliau lc...tarimas vokalistes keistas...jie gothic metal stilium groja tai sako,bet taip neatrodo...bet yra keletas kuriniu tirkai idomiu...
na mano duomenimis tai pirmieji lc kurinaii isleisti 1998, na bet giliau pasiknisus gal ir galima gaut dar daugiau info, ir neesu fanatikas, tiesiog manau kad evanescence yra pranasesne uzh lacuna coil, bet turiu pripazint kad jie turi geru dainu - pvz when a dead men walks
EP išėjo 1997 metais. Beje, dar prieš tai jie buvo išleidę Ethereal demo, ir nors realiai įmanoma perklausyti tik vieną dainą iš jo, galima rasti šiokių tokių sąsajų su EP skambesiu. Na, o Evanescence pirmieji darbai oficialiai išleisti ne anksčiau, nei 1998 - specialiai pasižiūrėjau. Ir tas tavo Origin pasirodė 2000 metais. -_~
Nevaidinu visažinės, bet tokie fanatikai, kaip tu, net mane sunervint gali. Lacuna Coil nėra mano mėgstamiausia grupė ir aš jos neginu, tiesiog pateikiu faktus, kuriuos tu esi linkęs iškraipyt
deja turiu tave nuvilti eilini karta, this is my dream isejo kiek zinau 1998, o pirmasis evanescence albumas, kuris buvo kaip ir bandomasis apie 1997, todel prasau neteik visazines tonu informacijos del kurios pati neesi visiskai tikra
lacunacoil rašė: mechanical> jie tik šiemet nusirito iki kopijavimo lygio ir tai ne evanescence o i Korn. Ir šeip kiek dainu iš Comalies buvai girdėjas(usi) 1? Heavans a lie...tai tada gal ir galėjai pagalvot kad Evanescence kopijuoja, nors iš tikro nesamone pasakei nes Comalies albume buvo visos kitos dainos(isskyrus swamped) tokio pat stiliaus kaip ir ankščiau LC grojo. Tad nešnekėk ko nežinai.
o tu galvoji kad as lyginu lacuna coil dainas su evanescence fallen albumu dainom? ne velnio, as turiu galvoj turiu senesnius evansecence albumus kaip pvz, origin, paklausius tokio instrumentalo kaip trance awake, arba dainu this is my dream ir tristiana, tai tikrai jauciama evanescence itaka, bet ka gi cia lyginti, kuomet isikniaubes per ta lacuna coil, nematai nieko kito
This Is My Dream išėjo anksčiau, nei pirmasis Evanescence albumas.
Trance Awake, jei neklystu, taip pat.
Ir, beje, kas ta tristiana? jei turi galvoje Fantasma tra noi, tai ta daina irgi išėjo EP su This Is My Dream, t.y. anksčiau nei visi Evanescence albumai. Tai kaip jie galėjo kopijuoti grupę, kurios faktiškai nebuvo???
O kalbant apie naujausią albumą, nemanau, kad jis labai geras ar originalus, bet su Evanescence nieko bendro neturi. Nustok čia fanatiškai statyt šias dvi grupes.
lacunacoil rašė: mechanical> jie tik šiemet nusirito iki kopijavimo lygio ir tai ne evanescence o i Korn. Ir šeip kiek dainu iš Comalies buvai girdėjas(usi) 1? Heavans a lie...tai tada gal ir galėjai pagalvot kad Evanescence kopijuoja, nors iš tikro nesamone pasakei nes Comalies albume buvo visos kitos dainos(isskyrus swamped) tokio pat stiliaus kaip ir ankščiau LC grojo. Tad nešnekėk ko nežinai.
o tu galvoji kad as lyginu lacuna coil dainas su evanescence fallen albumu dainom? ne velnio, as turiu galvoj turiu senesnius evansecence albumus kaip pvz, origin, paklausius tokio instrumentalo kaip trance awake, arba dainu this is my dream ir tristiana, tai tikrai jauciama evanescence itaka, bet ka gi cia lyginti, kuomet isikniaubes per ta lacuna coil, nematai nieko kito
mechanical> jie tik šiemet nusirito iki kopijavimo lygio ir tai ne evanescence o i Korn. Ir šeip kiek dainu iš Comalies buvai girdėjas(usi) 1? Heavans a lie...tai tada gal ir galėjai pagalvot kad Evanescence kopijuoja, nors iš tikro nesamone pasakei nes Comalies albume buvo visos kitos dainos(isskyrus swamped) tokio pat stiliaus kaip ir ankščiau LC grojo. Tad nešnekėk ko nežinai.
lacunacoil---> is kur tox liguistas ir nepaaiskinamai nesveikas polinkis link vienos grupes? manai kad geriau uz evanescence? drysciau net labai ir labai abejoti.. bet pagristi savo teiginio net nesiruosiu nes kai bandai zmogui paaiskinti priesinga dalyka kuriam jis nuosirdziai tiki yra beprasmiska,.
Mirtis---> nesvarbu kas anksciau susikure lacuna coil ar evanescence, esme tame kad "senesnioji" lacuna coil pamatydama kad ilgaji laika neko gero nesukure ir evanescence juos aplenke savo populiarumu, tai pradejo be atodairos kopijuoti amy grupes stiliu, ir nemanau kad tai LC daro garbes...
ash nemanau kad tavo muzikinis skonis jau susiformavo pamatysi po kokiu metu dvieju jau nebegalesi pakest to ka dabar klausai bet cia jau kita tema netershkim forumo...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2006 m. liepos 23 d. 18:26:46
Galbut ir geriausia... Bet pirma syki apie ja girdziu...
..kad tu žinotum, kaip tau pasisekė
cia geras
2006 m. liepos 23 d. 15:19:56
2006 m. liepos 23 d. 12:31:32
Galbut ir geriausia... Bet pirma syki apie ja girdziu...
..kad tu žinotum, kaip tau pasisekė
2006 m. liepos 22 d. 14:25:45
truputi nusivyliau lc...tarimas vokalistes keistas...jie gothic metal stilium groja tai sako,bet taip neatrodo...bet yra keletas kuriniu tirkai idomiu...
na dėl tarties nžn man ji visai neužkliuvo... man patiko jų melodic metal dainos : When a dead man walks, falling, To myself i turned, CIrcle ir panašiai... Kokios dainos tau įdomios jei galima paklaust
2006 m. liepos 22 d. 12:11:46
2006 m. liepos 22 d. 01:23:19
2006 m. liepos 21 d. 19:07:46
Nevaidinu visažinės, bet tokie fanatikai, kaip tu, net mane sunervint gali. Lacuna Coil nėra mano mėgstamiausia grupė ir aš jos neginu, tiesiog pateikiu faktus, kuriuos tu esi linkęs iškraipyt
2006 m. liepos 21 d. 18:59:55
2006 m. liepos 21 d. 18:43:21
mechanical> jie tik šiemet nusirito iki kopijavimo lygio ir tai ne evanescence o i Korn. Ir šeip kiek dainu iš Comalies buvai girdėjas(usi) 1? Heavans a lie...tai tada gal ir galėjai pagalvot kad Evanescence kopijuoja, nors iš tikro nesamone pasakei nes Comalies albume buvo visos kitos dainos(isskyrus swamped) tokio pat stiliaus kaip ir ankščiau LC grojo. Tad nešnekėk ko nežinai.
This Is My Dream išėjo anksčiau, nei pirmasis Evanescence albumas.
Trance Awake, jei neklystu, taip pat.
Ir, beje, kas ta tristiana?
O kalbant apie naujausią albumą, nemanau, kad jis labai geras ar originalus, bet su Evanescence nieko bendro neturi. Nustok čia fanatiškai statyt šias dvi grupes.
2006 m. liepos 21 d. 18:33:44
2006 m. liepos 17 d. 20:21:07
2006 m. liepos 17 d. 11:36:33
2006 m. kovo 24 d. 09:11:36
Mirtis---> nesvarbu kas anksciau susikure lacuna coil ar evanescence, esme tame kad "senesnioji" lacuna coil pamatydama kad ilgaji laika neko gero nesukure ir evanescence juos aplenke savo populiarumu, tai pradejo be atodairos kopijuoti amy grupes stiliu, ir nemanau kad tai LC daro garbes...
2006 m. kovo 23 d. 14:41:54
Negirdejau ir tuo didziuojuos
Ir randa kai kurie kuo didžiuotis.
2006 m. kovo 22 d. 18:05:27
2006 m. kovo 22 d. 17:57:29
2006 m. kovo 22 d. 16:59:50
Negirdejau ir tuo didziuojuos
ash tikiu kad didziuojies juk vilija - mylek ir mango sniegena daug geriau.... nejuokink zmonie gerai
Creed_fanas negudink ash prisizhadejau ishtvert neparsisiuntes kol nenusipirksiu priginal
2006 m. kovo 21 d. 14:20:53
2006 m. kovo 21 d. 11:10:25
2006 m. vasario 1 d. 16:43:02