Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Ką manote apie šiuolaikines lietuvių roko grupes?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2009 m. birželio 10 d. 21:40:20
2009 m. birželio 9 d. 21:57:31
2009 m. birželio 9 d. 21:46:24
2007 m. rugpjūčio 15 d. 21:10:19
Labiausiai nervina ''gravel'',''brainers'' ir pan.grupės.Jos neturi savo stiliaus,tiesiog kopijuoja madingą skambesį ir tiek.
Mane tai labiau nervina tokia nuomonė (neįsižeisk).; ) Tai, kad tau šitos grupės nepatinka (ar nepatinka tokio tipo muzika) nereiškia, kad jos „neturi savo stiliaus“.
Kiekvienas muzikos stilius turi savus rėmus (ir turbūt kiekviena grupė išaugo kurios nors kitos grupės įtakoj) - kodėl jie turėtų išradinėt dviratį, jei patinka būtnet toks skambesys?
Brainerius mėgstu labai, ir sakyčiau, kad „kopijuodami madingą skambesį“ (beje, Lietuvoje britpop'as prieš dešimt metų tikrai nebuvo labai madingas) jie yra pakankamai originalūs.
O dėl T. Sinickio - kartais susidaro įspūdis, kad jis bando būt lietuvišku N. Gallagher'iu (kalbu apie komentarus).; )
Šiaip tai nesakau,kad nepatinka tokio stiliaus muzika.pvz.Weekends dar galiu klausyt,nes jie dainuoja lietuviškai,o Braineriai tik angliškai - gal tai parodo,jų norą dainuoti kuo panašiau į jų dievukus,kurie irgi dainuoja angliškai?
2007 m. rugpjūčio 15 d. 21:07:05
Labiausiai nervina ''gravel'',''brainers'' ir pan.grupės.Jos neturi savo stiliaus,tiesiog kopijuoja madingą skambesį ir tiek.
Mane tai labiau nervina tokia nuomonė (neįsižeisk).; ) Tai, kad tau šitos grupės nepatinka (ar nepatinka tokio tipo muzika) nereiškia, kad jos „neturi savo stiliaus“.
Kiekvienas muzikos stilius turi savus rėmus (ir turbūt kiekviena grupė išaugo kurios nors kitos grupės įtakoj) - kodėl jie turėtų išradinėt dviratį, jei patinka būtnet toks skambesys?
Brainerius mėgstu labai, ir sakyčiau, kad „kopijuodami madingą skambesį“ (beje, Lietuvoje britpop'as prieš dešimt metų tikrai nebuvo labai madingas) jie yra pakankamai originalūs.
O dėl T. Sinickio - kartais susidaro įspūdis, kad jis bando būt lietuvišku N. Gallagher'iu (kalbu apie komentarus).; )
O kodėl pvz.Braineriai dainuoja tik angliškai?Galvoja,kad lietuviškai ''liewai'' gausis?
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:59:17
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:49:18
O Rojau tūzai leidžia albumus? kažkaip nesu matęs,išskyrus kažkokį rusiškų dainų..
Yra išleidę 3 albumus.
Pirmasis - “Vodk’N’Roll”
Antrasis - “Tikras Garsas”
Trečiasis - “Russkij albom”
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:42:01
O Man tai visai nieko Xess,Žalvarinis [nors ir pabodęs bižki],Obtest neblogai,Weekends tinka alubariui,kai norisi lengvesnio,taip pat man patinka keletas dainų iš Atikos kūrybos[nors tai nelabai pavadinčiau roku]
Nepritarčiau nuomonei kad XESS yra rokas. Kaip ferrum'as apibūdina, tai industrial gothic metal grupė.
Šeip man asmeniškai vienos iš geriausių lt rock'o grupių yra Bad#Nails, IR, Rojaus tūzai.
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:39:49
O Man tai visai nieko Xess,Žalvarinis [nors ir pabodęs bižki],Obtest neblogai,Weekends tinka alubariui,kai norisi lengvesnio,taip pat man patinka keletas dainų iš Atikos kūrybos[nors tai nelabai pavadinčiau roku]
Nepritarčiau nuomonei kad XESS yra rokas. Kaip ferrum'as apibūdina, tai industrial gothic metal grupė.
Šeip man asmeniškai vienos iš geriausių lt rock'o grupių yra Bad#Nails, IR, Rojaus tūzai.
Industrial gothic metal yra viena iš roko muzikos atšakų.
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:29:51
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:21:48
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:18:46
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:17:23
only gravel
Mane nuo gravel'ų atgraso vien jų naglas ir netolerantiškas vokalistas
Jo..negaliu net jo balso girdėt.Net ir Brainers kažkokie mielesni,nepasikėlę
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:13:09
only gravel
Mane nuo gravel'ų atgraso vien jų naglas ir netolerantiškas vokalistas
2007 m. rugpjūčio 15 d. 20:10:36
2007 m. rugpjūčio 15 d. 19:53:14
2006 m. gegužės 21 d. 14:06:12