o apie paminetas tai.. IR visai nieko.. graves (patilesiu) ruination, kaip ir sake, buvo kazkda gerai, db nieko gero...
caramel members neteko girdet.. o visi kiti nlb mano demesio verti (t.y. nepatinka)
daugiau iki mano ausu niekas nedaejo..
Trūksta, dauk ko trūksta jom, bet tiesiog klausai nes kada nusibosta visas užsienio rock lietuviškas būna labai nebloga atgaiva. Julab kad ir žodžiai savos kalbos daug mielesni (man). Aišku pilna tų kurie groja angliškai nors turi ne kokį akcentą. Bet nesmerkiu ir tų. Tegul klesti rock'as Lietuvoje. Dabar ko labiausia reikia - tai muzikos kokybės ir išbaigtumo. Pačių grupių ar atlikėjų netrūksta.
Neblogai manome. Tiksliau nekaip manome, bet žvelgiame su optimizmu. Kas nebando, kas neieško, tas ir neranda. Kalbu apie grupiūkštes, kurios, ketvirtą kartą rankose laikančios gitarą ir penktą kartą pataikantys į gaidą jau vadina save grupe. Ką gali žinoti - didelės ambicijos ir neaprėpiami norai padeda tobulėti. Tik va kad to pasitikėjimo savimi būtų mažiau.
Geresnės? Arbata nieko. Atika. Afiša tai nelabai. Xess?... Aha, turbūt. Obtest, Žalvarinis. Na, čia ne rokas, bet rokas plačiąja prasme. Ai. Yra to gero, su pliusu į ateitį. Ir dar viltim.
Dabar jie groja link Britisko roko, bet ju perderintu gitaru rifai velgi iskiria juos nuo kitu sio stiliaus atlikeju.
Atsirado daug sasaju su SH turintys Slaptieji Frontai, kuriu muzika yra labai nelietuviska, ir skamba labai gerai, bet vokalas man nepatinka ir ypac zodziai.
Be to dabar visi sneka apie Gravel. Gera grupe, bet per daug pervertinama. Kazkaip per daug kitu itaku. Kita vertus jauna grupe - atsikratys galbut.
Axis - varo gera Brit rock popa. Butent Britpopo cia geriausias pavyzdys Lietuvoje.
Brainers - britpopo pradininkai Lietuvoje. Gera grupe.
I.R. amerikietisko punk roko atstovai Lietuvoje, isleidei labai nebloga albuma. Labai perspektyvi grupe, nors irgi neisvengusi stipriu itaku.
Siulau paklausyt ju albuma.
Manau, kad ju reikia... ir joms reikia labai daug dar mokytis. Deja, daznai pastebiu dideles ambicijas ir apverktinus gabumus
gyvenu kaip moku gyvent...
Na, jei snekant apie metalo grupeles, tai yra maziu, kurie visai neblogai kala. Aisku, jiems dar labai daug ko truksta, bet jie bent jau stengiasi kazka daryti ir, beje, jiems visai neblogai sekasi, jei jau pora kartu koncertavo
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 21 d. 13:17:39
2006 m. gegužės 20 d. 10:46:15
2006 m. gegužės 19 d. 23:50:43
2006 m. kovo 26 d. 20:57:39
Hopeless, GRAVEL??? Kuo jie jau tokie ypatingesni?
Drįsčiau pasakyti, kad už juos mandresnių ir vertesnių dėmėsio yra dešimtys.
Tai ir pavardink tas 10 grupių. Gravel geri, nes turi savo muzikos stilių, geras vokalisto balsas, tiesiog geros dainos.
Dar yra tokia grupė SUGARFREE, jie irgi verti dėmesio.
2006 m. kovo 26 d. 20:54:14
2006 m. kovo 26 d. 20:53:52
caramel members neteko girdet.. o visi kiti nlb mano demesio verti (t.y. nepatinka)
2006 m. kovo 26 d. 20:51:46
buvo kazkada POLLY pradejusi vaidelentis, tai irgi visai patiko, tik paskutiniu metu nesigirdi, ligtai sake kazkas kad neber sitos grupes..
daugiau iki mano ausu niekas nedaejo..
2006 m. kovo 26 d. 18:14:34
2006 m. kovo 13 d. 20:29:27
Drįsčiau pasakyti, kad už juos mandresnių ir vertesnių dėmėsio yra dešimtys.
2006 m. kovo 13 d. 20:21:40
2006 m. kovo 13 d. 20:17:06
2006 m. kovo 13 d. 20:07:15
Mano manymu verčiausi dėmesio:
IR https://www.ore.lt/apzvalga.php?id=1134
Gravel https://www.ore.lt/article.php?id=971, https://grotuvas.ore.lt/grupe.php?id=52
2006 m. kovo 13 d. 18:03:05
Geresnės? Arbata nieko. Atika. Afiša tai nelabai. Xess?... Aha, turbūt. Obtest, Žalvarinis. Na, čia ne rokas, bet rokas plačiąja prasme. Ai. Yra to gero, su pliusu į ateitį. Ir dar viltim.
2006 m. kovo 13 d. 17:54:12
Kai grojo mazdaug 1990 ir siek tiek veliau, jie buvo vieninteliai rimti revolution rock sound atstovai Lietuvoje, tureje savo stiliu (nors itaka is Sonic Youth) juntama.
Dabar jie groja link Britisko roko, bet ju perderintu gitaru rifai velgi iskiria juos nuo kitu sio stiliaus atlikeju.
Atsirado daug sasaju su SH turintys Slaptieji Frontai, kuriu muzika yra labai nelietuviska, ir skamba labai gerai, bet vokalas man nepatinka ir ypac zodziai.
Be to dabar visi sneka apie Gravel. Gera grupe, bet per daug pervertinama. Kazkaip per daug kitu itaku. Kita vertus jauna grupe - atsikratys galbut.
Axis - varo gera Brit rock popa. Butent Britpopo cia geriausias pavyzdys Lietuvoje.
Brainers - britpopo pradininkai Lietuvoje. Gera grupe.
I.R. amerikietisko punk roko atstovai Lietuvoje, isleidei labai nebloga albuma. Labai perspektyvi grupe, nors irgi neisvengusi stipriu itaku.
Siulau paklausyt ju albuma.
2006 m. kovo 12 d. 23:34:26
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. liepos 4 d. 12:15:57
2005 m. liepos 4 d. 11:58:42
2005 m. liepos 3 d. 19:02:44
2005 m. liepos 3 d. 18:48:36
Aisku kitiem ir ieskot nereikia...
2005 m. liepos 3 d. 18:44:41